Ohhhh ohhhh suyundannnn da ohhhh ohhhh
Ne güzel mikiliyoruz değğill miii :):)
Printable View
Batı bizi kıskanıyor..
Hay ben bu hükumetin zamcığını yiyim. Yeter ulan zam zam zam! Benzin 5.10 ve LPG 3.25 görürüz bu kış :@
litresi 10 tl olsun helali hoş olsun adam çalışıyo :)
2 Gün önce zamsız fiyattan doldurdum depoyu , onun için litresine 1 tl de zam gelse beni etkilemez :D
Tuketici cildirdi 5 istiyoruz 5.Km de min 60 krs yakiyorum rreis saolsun bu gidisle pazarlarida bindirmeyecek ve araba yipranmiyacak :)
Ufaktan şöyle yanaşalım biz de. Bonustu çip paraydı, bir şekilde idare edeceğiz artık.
Banka - Kredi Kartı Fırsatları
not: Ölücü panpaların kombolarına dikkat. 100 liraya 30 tl bonus tufaladıkları oluyor arada.
Bakalım bu aksam ne girecek
Bir önceki ay 1000 km yapmışken, 20 günde 100 km yapmışım sadece. =) Var mı çok daha az binerek tepki gösteren sanmıyorum.
Arabadan soğutuyorlar insanı alay eder gibi 2 krş indirim 5 krş zam yapılması zaten başlı başına bir olay.
mazota bu gece 7krş yapıştırıyorlarmış.
7 8 kismet
Ankara V-Power diesel 4.23- 4.25.... kazığı bekliyorduk da yine bu kadar ittireceklerini tahmin etmemiştim 7 kuruş beklerken 12 kuruş zam geldi. Bu petrolün varili eskisi gibi 110 120 dolar civarında gezmeye başladığında ne olacak çok merak ediyorum.
Benzin 5 lira oldu geyigi cevirirken mazot 5 oldu neredeyse, ama sıkıntı yok herkes zengin,fullemeye devam
"olsun ben hep 50 liralık alıyorum"
Haftada artık en fazla 2 gun biniyorum. Yürümek de güzelmiş
12 olamaz,sende hata var yada ıstasyon onceden ucuz satıyordu...
Artık 100 cc motosiklete biniyorum, 50 liralık fazla geliyor depoya. 40 TL ile doluyor ben de 50 liralık almak istiyorum herkes gibi. Buradan yetkililere sesleniyorum biraz daha zam yapın, kendimi dışlanmış hissediyorum.
eskiden 800cc lik motora 20-30 tl ye gırtlağına kadar doldururdum.. şimdi 500cc lik motoru 40 tl yi buluyorki depoda yakıt olmasına rağmen demek kurutsam 60 tl yi bulucak..
az kaldı 5 TL yi geçerse yakıt hattı depo pompa vs değiştirip E80 e geçicem ort 6 ayda fiyat farkından kendi amorti eder.
mazot zaten bu kadar pahalı 159 da it gibi yakıyor şehir içinde. ocağımızı söndürecek :D dizele binmeninde mantığı kalmadı :D tezgahta 1.3 astram var satılana kadar ona bineyim bari , tabi 159 dan sonra ne kadar tahammül edebilirsem :D
Bır cok marka lpg ye aresol katıyor yada aresol ıcın ayırdıgımız gazı UCUZA satıyor.
Mazotada ınanılmaz derecede 10 numara yag katılıyor.
Dıkkat edın.
En son bp bahçelievler yayladan aldım
Allah belalarını versin araba eşeekkk :)
Yenibosna opet candır :)
Arabayı acayip etkiliyor
Zam varmı önümüzde
En az 3 gun yok....
3,10 hayırsız olsuz
Bırsey olmaz.Sadece oktan sayıları donem donem kalıtesızlesıyor...
Bugün depoyu doldurdum zamlardan filan haberim yoktu. Dolum islem bitti 255 lira gösteriyor pompa dedim bir terslik benzin filan doldurmadilar insallah. Ama baktim hersey dogru fuelsave dizel 4.29 olmus.15 gün önce 235 liraya doldurmuştum depoyu. 15 günde 20 lira zam yedik iyi mi çıldırdım. 4.09 mus o zamanlar.
Yakıt fislerimi atmam genelde, fiyat degisimlerini görmek icin biriktiririm. 9 ay önce Ocak ayinda 3.30 imis. Simdi 4.30 diyecek laf yok. Emeği geçenlerin eline koluna sağlık. Bu kadar vergi yetmez biraz daha isteriz.......
geçen sene bir motorda lpg görmüşdüm adam topcase bildiğin minik lpg tüpü koymuşdu.. içimden cimriliğinde bu kadarı olmaz demişdim adam bedava geziyorum demişdi.. şaka maka o noktaya doğru gidiyoruz..
zaten artık hiç bir şeye şaşırmıyorum zamanında kim derdi çocukluk kahramanım kara şimşek gelicek istanbulda emlakçılık yapıcak.. hayat ona bile emlakçılık yaptırmışsa bize neler yaptırmaz..
pcx de tüp nedir ya .. zaten pcx yakıtı kokluyor .. yakmıyor bile birde tüple düşünemiyorum .. adam 100 tl ye türkiye turu atar herhalde.. :))
pcx e tüpmü cidden yok artık :) zaten kokluyor velet daha ne yapsın ayrıca tüpün üstüne oturmakta herkesin harcı değildir yürekli arkadaşlara tebrikler :)
Seneye ben de tüp takarım, hem motorda enjektör yok kara düzen. Enjektörle ecu olmuş olur, teknolojiyi takip etmek gerek.
7-8 tl nedir ya 200 tl ye almanyaya gidip gelirsin..
Loading site please wait...