moraliniz bozulmasın diye yazmamıştım
Her zaman Başakşehir shell den 97 alırım ama bu gün alamadım. Artık satılmıyor denildi. Konu hakkında bilgisi olan var mı
gazda indirim mi oldu gecen hafta 2.55den almıstım dün gördüm 2.48e düşmüş
pendik Po fiyatları yakıtı güzel
benzine yine bir zam var bu gece yarsıından sonra.. benzin TARIHIN REKORUNU kıracak...
BENZINDEN TARIHI REKOR
seçim bitti, zamlar art arda gelmeye bşaladı...
Rıdvan..
Allah kanser tedavisine harcamaya nasip etsin aldiklari yedikleri vergilerin kurusuna kadar HARAM ZIKKIM OLSUN, helal etmiyorum kul hakkimi, Bu kadar pahali benzin, Bu kadar pahali araba hic bi ulkede yok!!, Pasalar S600 lere biniyor ama motor hacmine gore vergi almak kadar sacma ve duzenbaz kazikbir sistem kullaniyor...Neyse, eger bu post icin ceza veren admin olursa anus kilidir zaten buranin yonetimi osuruktan nem kapip paso banliyo beni....
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Koyunlar,inekler sessiz kalmaya devam etsin... Ben benzin zammına değil parlak asfalta bakarım..........
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
hayıflanıyoruz ama boşuna.. bela okusan neye yarıyor küfretsen neye yarıyor..
Allah yukarda ben bu kadar para hırsı bürümüş bir yönetimin seçim konusunda şeffaf olacaklarını da zerre düşünmüyorm..
Allah'a havale ediyorum..
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Ne desek boş..her gün didinip emeklerimizle cebimize giren parayı litresi 5 tl'den benzine verince içimden söylediklerim herşeye yetiyor..Allah'a havale ediyorum..
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Az bile....
İnsanlarla resmen oynuyorlar ya![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
deveye diken insana ..ken yaranır demişler,yaşı genc olanlar bence yerleşicek ülke baksın kendıne çolugu cocugu hıc olmadı manyakların,eşkıyaların,hırsızların arasında büyümesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)