benzin 4 ün altına inermi bilmem ama yeni yılda yeni zamlar gelebilir hep böyle yapıyorlar kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar![]()
benzin 4 ün altına inermi bilmem ama yeni yılda yeni zamlar gelebilir hep böyle yapıyorlar kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar![]()
bakan düşüş sürecek diyordu.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
akşama mazotta indirim var haberini aldık saha müdürlerden
http://finans.mynet.com/haber/detay/...-furyasi/97963
motorin 11 , benzin 7 kuruş
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
LPG'yi geçen hafta 2,14'e alıyordum şimdi 2,30 civarı. Zam mı geçti yoksa istasyona göre fark mı var? Bilgisi olan?
Benzindeki 7 kuruş indirimden sonra İstanbul ve Ankara'da 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4.40 TL'den 4.33 TL seviyelerine indi. 11 kuruşluk motorin indiriminden sonra İstanbul'da 3.93 TL'den 3.82 TL seviyelerine, Ankara'da 3.97 TL seviyelerinden 9.86 TL seviyelerine düştü.
İndirimli fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.
İzmir bornova da 100 tl lik mazot alırsan litresi 3.69 veriyorlar indirim geldikçe düşüyor tavsiye ederim
Bornova Özkanlar BP
valla babamda f30 a lukoilden alıyor baya uzun zamandır, ama nedir nasıldır dersen fikrim yok kullanmıyorm hiç onunkiniekstra bir tüketim oluyor onun dısındaaz gitme falan olsa babam direk bırakırdı hiç ole olumsuz birşey demedi. suana kadarda sorun olmadıgna göre bence deneme için 2-3 depo sans tanınabilir aradaki fark ufak değil zaten.
1881 - 193∞
tuketım farkı oluyor derken ? zaten ucuz dıye alıyoruz bırda fazla yakmasına sebep olursa ne anlam kalır![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)