Indırım motorıne geldı 4-5krs.
Salidan gecerli olmak uzere zam var....
Buarada bu zam ve indirim haberlerini veriyorum da acaba yarari oluyor mu? Sanki suya yaziyorum gibi oluyor,aramizda istasyon sahibi yoksa her zaman yazmayim diyorum?
Tamamdir arkadaslar,devam ederim. Ancak istasyon sahipleri varsa,onlara karim daha cok olur.
Sali'dan gecerli olmak uzere motorin grubunda 8 krs benzinde 7 krs fiyat artisi bekliyorum. Tabi yarin sabah yukari yada asagi cok sert hareket olmazsa.
Yazdıklarını takip ediyoruz abi çiftçiyim ara ara 2 3 ton birden mazot sipariş ediyoruz acil olmadıkça senin haberlerine göre siparişi veriyorum.
Senin gibi insanlara yardimim dokunmasi guzel,amacimda o.
Keske istasyon sahibi yada toptancida olsa aramizda. Onlar cok fazla stok zarari yaziyorlar malesef buaralar. Bayilerimize hesaplama yontemini ogretip,egitim veriyoruz ama yine olmuyor malesef...
Buara zam yok,bilgilerinize.
valla bızım aldıgımız epi topu 30 40 lt oynasa 2 tl 3 tl oynuyor ama genede moralman çokuyor ınsan..
ben gecen dusus olmadıgı ıcın henuz az aldım daha sonra zam gelmeden yuklendım mesela.. ole yada boyle yazdıkların havada kalmıyor yanı murat abı. @997TT
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Ozaman yine tahmini mi yapayim; yarin yada obur gun kesin zam var. Tabi yarin petrol asiri dusmez yada dolar 2,81'e gelmezse...
Adim benzini koklayan adama cikti ama saglik olsun.![]()
Rusya bu yolda devam ederse,abd petrol fiyatlarina manipulasyonu birakir.
Zaten araplar zorda. Bakalim neler olucak. Petrol 55-60 dolar iyi,ustu kotu.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)