Kim ne derse desin biz öpülmeyi seviyoruz. Meksikadaydı sanırım geçen benzine %5 zam yapıldı diye millet sokaga cıkıp ortalıgı birbirine kattı. Yakındır iflasımızı ilan etmemiz.
Kim ne derse desin biz öpülmeyi seviyoruz. Meksikadaydı sanırım geçen benzine %5 zam yapıldı diye millet sokaga cıkıp ortalıgı birbirine kattı. Yakındır iflasımızı ilan etmemiz.
herkes çok memnun abi boşuna konuşuyoruz bence 10tl olsun zengin fakir belli olsun
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Biz bu tarz olaylara tepkisiz kaldıkça halk olarak daha çok şeyler olur bir de başkanlık gelirse vay halimize.Memleket bizim öpülen de biziz bu nasıl iş bu nasıl yönetim çözemedim
TT CTRCUF STILMS RC
7 yıldır 1.4T astra j benzinli kullanıyordum artık tamam diyor ve satıyorumYapacak başka bişey kalmadı ki...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Scooterımı sanıyordum vazgeçtim en iyisi ona binmeye devam tabi bahar aylarını beklemek gerekicek biraz![]()
50 liracıları görelim![]()
Şimdi tam 50 TL alınca motorun depo doluyor, önceden 48-49 da kalıyordum çok üzülüyordum. Artık bende girdim takıma hülooooğğ.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Bence işler gerçekten .oka sardı ki yandaş kesimin sesi soluğu eskisi gibi çıkmıyor.
Bir kısım inatla algılarını kapatıp burnunun dikine savunuyor ama o burunun .oka batması da az kaldı maalesef. Maalesef diyorum çünkü memleketimde her zaman olduğu gibi gene kurunun yanında yaşta yanacak
Olan bize olacak abi onlara göre ne var . Oldu zaten berbat durumdayız gidip tanıdık esnafa sorduğumuzda '' Allah'a çok şükür abdest alıp namaz kılıyoruz daha ne olsun '' diyor. Demek ki 15 sene önce hristiyan ya da yahudiydi. Ezan da duyulmuyordu bu ülkede yeni abdest alıp namaz kılmaya başlamış.
Allah'ı dillerine oyuncak ettiler,şükür lafını yanlış anladılar .Allah düşünüp tutalım diye bizlere öğütler vermiş ama adamlar bildiğin yanlış anlamış.
Çıldıracam artık
imzasız..
Benzin alırken artık litre olarak söylüyorum, tl bazında söyleyince isyan ve sövme sürem daha uzun sürüyor.
dolar nerdeyse 4 tl olmuş kapıya dayanmış .. yaza herhalde 5-6 tl yi bulucak bu hızla giderse.. buna endeksli benzinde dizelde uçar gider..
Benim fikrim ilerde dizel benzini bile geçerse şaşırmam benzin satışı aşırı az her yerde dizel araçlar var benzinli gene kendini hybrid çözümlerle (lpg,cng,ethanol) gibi kurtarır da dizelde oda yok.. dizele yüklenme arttıkça benzini geçmesi kaçınılmaz..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)