şu mazot 3.xx seviyelerine düşsün artık çıldırcam.
izmiirde 2.95 ile 2.80 arası değişiyor. Murat abi ne kadar indirim olacak salı günü aksam mı olacak?
doğuştan araba manyağı
Ben sakarya da po istasyonunda 2.54 görüyorum. 2.90 olan istasyon da gördüm. Birazdan geçeceğim güzergahta var istasyon bakar paylaşırım.
Ama genel olarak burası diğer illere göre (istanbul özellikle) daha uygun.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Lpg olarak hangi markayı tercih ediyorsunuz ? Opetten alıyorum ben genelde aygaz yani ama bu ara CLASS lpg yi 2.60 civarı veriyor nerdyse 30 kuruş fark var opetle arasında.Class da MİLANGAZ satıyor. Milangaz kullananlar varmı ben güvenemedim pek ama fiyat şuanki piyasada çok iyi![]()
AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
İstanbul / Kartal
bende bır cok markayı test ettim ama bp dekı performansı bulamadım. Km bakımından az gidiyor. Diğer istasyonda shellin yakındı performans bakımından. Bu gazlarda baya
performans farkı yaşanıyor.Düzgün gaz bulmak gerçektende çok zor.
Murat abi lpg nin ne gibi farklılıkları oluyor yakıt bakımından ? Bazıları hiç çekmiyor, fazla km giden var, performansı iyi az km gidende var
Ne kadar indirim olacak Lpg'de ?
doğuştan araba manyağı
Opetten asla gaz almam tavsiye etmiyorum sıfır lpg li hondamda farkı cok rahat gözlemlemiştim. Shell devam derim .
Kocaeli Kullar yolunda ki lukoil LPG den memnun kalmadık. Uno aracımızda o lpg yi aldığımızda ne lpy ye geçiyordu nede gaz yiyordu. Üstüne zar zor başka firmadan aldık ta az buz düzeldi ve tek defa değil aynı şirketten aldığımızda birkaç defa tekrarlandı bu aynı durum. Sebebi ne olabilir?
bende sefakoy sultanmurat opetten mazot alıyorum ordan alınca arabanın sesı degısıyor enjektorlerden sıkırdama sesı gelıyor daha almıcam oradan. arac 1.6 tdi dsg leon. son ıkıdır shell den alıyorum ses gelmıyor cıdden bukadar fark edıyormu markalar arası.
Demıroren ve class gaz almak ıcın yolda kalmıs olmam gerek.
Po fena degıldır,turk sırketlerın bazıları ıyıdır.
Aygaz rus malı satıyor buaralar.
Olefın ve parafın mıktarı onemlı...
yeri gelmişken şu "sonuçta hepsi aynı rafineriden alıyor abi" efsanesini açıklayabilecek olan var mı?
gazda ya da benzinde kaliteyi ne belirliyor şirketler farklı ne yapıyorlar?
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)