Hatta sevıyede vereyım 7-11krs.
Su konuya bana edit hakkı versenız? Yada konuya edıt vs gelse....
@997TT
Benzin artık 4 küsürleri göremicek sanırım değil mi..
Edıt:emtia.... Moderator bır arkadas su kınuda edıt acsa yada bana edıt ımkanı verse? Benı okuyan veya duyan yok mu...
Dizelin tahtı sallanıyor. Birçok ülke, çevresel nedenlerden dolayı önümüzdeki yıllara dizel otomobilleri yasaklama kararı aldı. Hatta dizel üretimini durdurmayı kararlaştıran marka bile var. Dizel için bir adım da Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) geldi. EPDK, satışı yapılan her 200 litre motorine en az 1 litre biyodizel kullanılmasını 2018’den itibaren zorunlu hale getiriyor.
Murat abi biodizeli de yurt dışından alırız kanola yi üretmeyiz şimdi ne gerek var
Ben şeyi merak ediyorum 2050 yıllarında falan dünyanın petrol rezervleri tamamen tükeneceği söyleniyor acaba ne kadar doğru? eğer öyle bişey olursa nasıl adapte oluruz bu duruma acaba sadece araba olarak da değil petrolün çok geniş bir kullanım alanı var.Aklıma sadece benzine alternatif olarak alkolle çalışan,mazota da biodizel dediğimiz yakıtlar geliyo
Doğru diyorlar bu uzun yıllardır olan bir tahmin. Alternatif yakıta geçiş bir dünya savaşı daha çıkmadan olmayacak, oldurulmayacak, çok sancılı bir süreç yaşanacak.Petrol azaldıkça değerlenecek, değerlenme endeksinde emperyal devletler arasında sıcak ve soğuk savaşlar çıkacak.
Şimdi dünyada gördüklerimiz duyduklarımızın kat be kat fazlası olacak büyük kıtlıklar toplumsal hareketler kaoslar çıkacak ve neyazıkki o zamanlar geldiğinde biz yaşarsakta görürsek yaşlılık dönemlerimize denk gelecek bu günleri mumla arayacağız fiziken ve ruhen yeterli olamayacağımız için bizim kuşağı çok büyük buhran bekliyor.
O yüzden günübirlik hazları gelecekteki dönülmez hatalara çevirmemek üzerinde iyi düşünülmesi gerekmekte.
Nükleer santrallerin amaçları bu
Herşeyi elektriğe bağlamak
Uzun menzilli elektrikli araçlar için 10 yıl yeter zaten
Yapılıp makul maliyetlere çekildimi
Benzin mazot işi bitecek zaten
Bu işi ilk yapan mesela batarya olsun motoru olsun daha da büyüyecek
Toyota çok sağlam geliyor bu konuda
Diğer firmalarda mecbur değişecek
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Dızelın uretımıde pahalı arkadaslar,yurtdısında bır cok yerde fıyatlar benzın ıle aynı...
Buarada mazotda ındırım tam kesın dıyecektım,dolar bıraz kafa kaldırdı ama az kaldı. Stokları ona gore ayarlayın...
Ben günümüz teknolojiisinde elektrikli arabaların menzilini geliştiremediklerine de inanmıyorum insanoğlu neler neler yapıyor bi menzil yükseltemez mi isteseler sanki? Kasıtlı olarak elektrikli arabaları dezavantajlı konuma getirip petrole ilginin azalmamasını sağlıyolar bilerek geliştirmiyolar
Ben burada ındırımlerı 2 ıla 5 gun onceden haber verıyorum. Fakat benım burada yazdıklarımı bır arkadasımız baska mecralarda kendı hesaplamıs gıbı paylasıyormus.
Paylassın sorun degılde,hesaplamayı nasıl yaptıgınıda yazaymıs barı
Emek hırsızı dıyecegım garıp olucak. Neyse,guzel ulkemde cokca karsılasılan bır durum....
Bır sure konuya yazmıyacagım,herkese bol ındırımlı gunler.
Murat abi ifşa et linç edelim burda bireysel arkadaşlar haricinde istasyon sahibi sorumlusu vs de var bizim daha çok faydamiza bu durum .
Emek hırsızlığı memlekette spor dalı olmus
Pire Yorgan işine dönmesin Murat abi @997TT
Valla yalan yok ben forumlarla alakası olmayan babama kayınpedere filan sölüyorum. ama kendim hesaplıyorum diye değil şu gün gelcek bu gün düşçek diye.. Sıkıntı olurmu ?![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
bilmiyorum çoğu yerde lpg ücretleri 2.40 üstünde hatta mehmetçik vakfında 2.80 kadar çıkmış vaziyette şişli burger king yanındaki 2.32 den lpg satıyor bilginize.
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Motorine indirim bekleniyor | Enerji Haberleri
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) bugün bir açıklamada bulundu. Rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı 10 Haziran 2017 tarihinden geçerli olmak üzere motorinin pompa satış fiyatında 8 kuruş indirim bekleniyor.
Benzinin pompa satış fiyatında ise 9 Haziran 2017 tarihinde bir değişiklik beklenmiyor.
PS: murat abiyi küstürenler utansun
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
adam konuyu takip etmiyor. puisten görüyor haberi geliyor yazıyor buraya.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)