25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Adamsınn ne diyim![]()
Riche Rich gibin..
Güncel fiyatların sıkı takipçisiymişSıktırmadan ayılamıyor.
Arkadaşlar mütevaziliği bırakalım burada hepimiz zenginiz mk.. ülkemiz bizi buna zorluyor yani istemsizce zenginiz.. öle böle değil. anlatmaya gerek yok.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Arkadaşlar Yutup üzerinden zengin olma, hissetme ve psikolojik danışmanlık eğitimleri veriyorum. 10 saatlik eğitim 150dolar. Linke tıklayıp demosunu izleyebilirsiniz.
YouTube
23" Fiat 500e LaPrima
Birinci sev iye eğitimden sonra advance level'a geçenlere özel 10 saatlik bir eğitimimiz daha var depoyu doldurmanın keyfini yaşayanlara özel o da sadece 250dolar.
YouTube
23" Fiat 500e LaPrima
Abi öylede böylede alıyoruz. Ben günde eve gity gel 100km yapmak zorundayım. Ha naparım harici bir yere belki arada bir kontak açarım. Ama genel yolumu yapmak zorundayım. 10 tl de olsa işe gidip gelecem yani. Bakıyorum herkes lanet ediyor ama yanımda Yaşar Ünv si var tüm öğrenciler hala araçlarıyla gidip geliyor. Ya hadi onlar zengin çocuğu. Yahu yanımdaki yıkamacı, cam filmciler, boyacı hepsi hala aracıyla gidip gelio. Kimse toplu taşıma ile gelmiyor. Demekki bizi daha çok aydınlık günler bekliyor olacak
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Farklı bir konuya değinicem size. Dün 150 liralık benzin alıyorum araca, içeri girdim ekrana bi baktım 6.12 liradan benzin dolduruyor. Bir de 6.09 dan var. Dışarı çıktım neden sormadan dolduruyorsun dedim bunu. Suratıma bön bön baktıktan sonra depo kapağını açıp "bu benzinde olur abi" dedi.
Olacağını ben de biliyorum ama sürekli o benzinden alıyoruz yanmaları farklı sorman lazım senin dedim. Suratından hata yaptığı belli oluyordu zaten. Sorum şu, arabada bir sıkıntı çıkmaz dimi ? Arıza ışığı vs.
Yahu ıkı benzın arasında fark yok kı. Rahat olun hatta 2 krs pahalı olan en azından bıraz daha kalıtelı.
Lpg ye zam gelır eger bugun dusule kapatmazsa....
Ben toplu taşımayı daha çok seviyorumda keşke geceleride belli bir aralıkta olsa, arkadaşlarla fenerbahçeye gidiyoruz ben bir şekilde 12 den sonrada dönebiliyorum adam ümraniyeye gidiyor 11 de kalkıyor ya da taksiyle gitcek ozamanda arabayla geliyor,kadıköyde olsak bile durum aynı, İzmir falanda öylemi bilmiyorumda heryere saatte bir otobüs olmalı 12den sonra.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)