Sene 2008 Üniversiteye giderken Laguna 10lt civarı yakıyordu şehir içinde benzinli binebiliyordum hergün, her hafta Ayvalık çeşme gidebiliyordum sonra bi ara 3.20 gibi bişey oldu arabayı satayım Golf TDI alayım dedim. Düşünün şu an 3.20 olduğunu Marsa bile arabayla gideriz
Aynı Kurbağa deneyi yavaş yavaş ısıtılıyor.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Not: 2011 Sıfır 1.6 TDI Comfortline Sürüş Konfor paketi manuel 51.250TL'ye aldımŞu an ne kadar bakamadım.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Çocuğa günah,öbür dünyada sorarlar bu çocuğun günahı neydi de dünyaya getirdiniz diye.
ben de haftaya düğün yapacağım uzun seneler düşünmüyorum. Zaten dünya nüfusu fazla,bizim ülkenin de yarını belli değil . Bir çocuğun aylık gideri ne kadar bilen yok ,çocuğa sağlam bir gelecek hazırlamadıktan sonra sırf adı çocuk yapmak olsun diye yapılmaz.
imzasız..
Sponsor olsun o soranlar
birisi eğitim masraflarını karşılasın
biri bez biri giyim biri sağlık
çok biliyorlar yaa
bu devirde çocuk yapmak deli cesareti bir iş
benim yavru 1 yaşına girdi sanki hissedermiş gibi az mıçtı çok süt içti
masrafsız kereta.
Aynı babası
Benim ki özel bir durum ama büyüyünce okul gelince ne yapacağız bilmiyorum
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Son 15 yılda doğan çocukların ülke genelinde dağılımına bakın daha sonra "neden çocuk yapmalıyız" bunu düşünün. Yarın azınlık sayılmamak için, yarınlara ışık olabilecek Atatürk ilke ve inklaplarına bağlı nesil yetiştirmeli her bilinçli Türk insanı.
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Daha bugün konfigürasyon yaptım 1.6 TDI Highline + R paket dolu bir golf 287.793 TL'cik çıktı.
4 kapı Golf R ne kadar o zaman çakmasına bu parayı vereceğime dedim ve konfigrasyon yaptım 702.663 TL'cik çıktı.
Peşin para araç alacak olan arkadaşlar 2. elden temiz yapıştırsın 2019'da uçuşa geçeceğiz. Kredi filan çekip sakın ha yap bakımını arabana devam et bu zamanda..
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Dacia da kampanya vardı Dokker i 70 bin e veriyorlardı.
vazgeçtik Caddy e sağlam bir bakım yaptırıp devam edeceğiz anlaşılan.
İlgilenebileceğimiz ve iyi eğitebileceğimiz kadar çocuk yapmak daha doğru olur. O türeyenlerin zihniyetinde insanlara dönmeleri çok zor deği bu eğitim sistemi ve medya ile.. Bir oğlum var 2,5 yaşında daha şimdiden kaygılarım var geleceği ile alakalı. Her zaman çok iyi anlamına gelmiyor maalesef.
Ayrıca
"Bütün uyuyanları uyandırmaya bir tek uyanık yeter." Malcolm X
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
1996 da Ankara Kırıkkale arası renault springle 1,5milyon luk benzinle her gün gidip geliyorduk.arabayı.440 milyona almıştım
2000 yılında 1975 model lpg li 230.6 W115 mercedes aldım 1 milyonluk lpg ile herkesi evine bırakmak şartıyla aynı yolu gidip geliyorduk.
2002 yılında sıfır honda civic es aldık 17 milyar 200 milyona(para birimleri 6 sıfır atılmadan evvveeel)depo 75 milyona doluyordu...
2012 de yine sıfır civic otm elegance aldık 50.000TL ye şimdi arabanın ikinci eli 75-80bin ediyor ama depo 300 e doluyor.
Clio sümbül ün 92bin olduğu şu günlerde sıfır aaba fiyatlarına bakmayıp var olana sahip çıkmaya çalışıyoruz vesselam![]()
Kotu haber ama benzinde ve mazotda zam yuku yaklasik 50krs a yukseldi. Aurica %10 a yakin otv alicagi da duruyor....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)