Haklı çıkmak için yazmadım hatta sonradan yazımı editledim biraz bende geç düşdü jeton dip not yazdım eğer konuşduğumuz e kasa ise dedim 1.6 kasalarla belli olur zaten dedim ben pek marka içinde detaylandırmalı düşünmüyorum genel marka bazında düşünüyorum detaylandırmalara fazla girmiyorum okurkende sanırım öyle algılıyorum yani c kasa e kasa diye değil mercedes olarak algılıyorum komple yoksa haklı çıkmışım haksız çıkmışım kime ne fayda velevki haksız çıkmıyım ne olucak benim için problem değil..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
dizel sayaç 30 bin km den geri sayıyor. Kendi aracımı 30 binde servise soktum ve teslim aldığımda servise 30 bin gösteriyordu.
Fakat sizin dediğiniz 17 -20 bin olayını anlamadım. Bmw nin f20 - f30 benzinlileri kullanıma göre 7 - 8 - 9 max 10 binde servise giriyor diye biliyorum . Hatta bir forumda 25 binde 3. servisine giren bir arkadaşımız var.
f10 için ayrı bir uygulama oluyor mu bilemiyorum ama dediğim gibi f20 -f30 daki benzinli turbo motorlar bu şekilde.
Bir çok insan yadırgamış bu motor hacmini..
Neden ???
- Adamlar vergi dilimi açısından avantaj sağlamış mı ? evet sağlamış..
- Hacim olarak küçülürken , performanstan ödün vermiş mi ? hayır , 170 hp ve 0-100 değerleri gayet yeterli hatta piyasada ki bir çok araçtan da iyi.
- Tüm bunları yaparken, yakıt tüketiminde bir abukluk var mı ? hayır, aksine yakıt tüketimleri üst sınıf bir araç için fazlasıyla makul.
- Tüm bunlara ek olarak , yeni bir çok teknolojik donanıma da sahip olma şansını tanımış mı ? Evet tanımış..
Şu forumdaki insanların çoğunluğu, bende dahil olmak üzere , ekonomi sınıfı araç sahibi insanlar. Ama yorum yaparken , 5.50i alacakmış da engel oluyorlar zannedersin.
Performans istersen eğer zaten adamlar 5.50xd sine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahipler. Bastırırsın parayı alırsın. Para / çokomel eğrisi yani.
Yani neyi tartışıyoruz![]()
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Bu vergilerle yakinda bmw 5.13 multijet felanda görürüz.
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
aklıma banker bilo filmi geliyor böyle konuları gördükçehep bizim sırtımıza biniyorlar birgün sıra bizede gelir
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)