User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
85 sonuçtan 77 ile 85 arası

Konu: Yeni BMW 5 Serisi’ne,1.6 Turbo motor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmw motor teknolojisinde mercedes'i geçeli yıllar oldu. bmw'nin her motorunun özelliğine, tekniğine, verimine hayranım.
    Mercedes bir adım daha geride gözüksede daha sorunsuz motor konusunda ve uzun ömürlü
    Golf MKVII 1.6 Tdi

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi de e serisinden bahsediyoruz ona bakarsan a c dende boş geliyor haliyle haklı çıkmak için niye hep alakasız örnekler veriyorsun anlamıyorum

tamam ben denk gelmedim ben hep hariçten gazel okuyorum burada ego tatmini için

bahsettiğim 1.6 e serisi donanımıydı zaten e250 den tek farkı cam tavan opsiyonel geriye kalan herşey var elite paketle geliyor araçlar yazdım yukarda ummamıza gerek yok yani Ha tabi galerinin biri gidip bomboş bir araç getirirse ayrı mevzu tabi.

Yeni araç aldığım için mercedesleri baya araştırdım hepsinin güncel donanım motor vs. verileri hakkında bilgi topladım.
    Haklı çıkmak için yazmadım hatta sonradan yazımı editledim biraz bende geç düşdü jeton dip not yazdım eğer konuşduğumuz e kasa ise dedim 1.6 kasalarla belli olur zaten dedim ben pek marka içinde detaylandırmalı düşünmüyorum genel marka bazında düşünüyorum detaylandırmalara fazla girmiyorum okurkende sanırım öyle algılıyorum yani c kasa e kasa diye değil mercedes olarak algılıyorum komple yoksa haklı çıkmışım haksız çıkmışım kime ne fayda velevki haksız çıkmıyım ne olucak benim için problem değil..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mercedes bir adım daha geride gözüksede daha sorunsuz motor konusunda ve uzun ömürlü
    sanırım o da eskidendi. şikayetvar sitesinde bmw hakkında mercedesden daha az şikayet var..

bu bir kriter olmasa bile madem günümüzde kullan-at sisteme geçildi devir çevirip, daha performanslı olup, daha az tüketiyorsa yemişim mercedesin dayanıklılığını..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW dizel motorda 1 numara.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yoo 20.000de bir bakıma gidiliyo tam sentetik yağ kullanılan araçlarda.. (hatta 25.000 olarak sıfırlıyo yol bilgisayarı bende) yine de 17.000 civarı gidiyorum ben gerçi.. Dizel 60.000de bir giriyosa bilemem dediğinde haklısın

ayrıca 170hp 0-100 ü 8 saniye araba yapmış adamlar kime ne kaç cc olduğundan benim arabam 2.2 170hp de ne oluyo yine 8sn. de çıkamıyo 100e

Sürüş zevkini 1.6 520 alamayacak kadar düşünenler de gider daha yüksek hacimlisini alır hayret bişey sanırsın tüm modeller üretimden kalkıyo da sadece 1.6 kalıyo

Çok mantıklı bi hareket yapmış bmw.. e180 lere bir gram heveslenmedim ama bmw nin değerleri hoşuma gitti.. kasaya bayılıyorum zaten.. o zamana kadar o parayı kazanırız inşallah zor ama
    dizel sayaç 30 bin km den geri sayıyor. Kendi aracımı 30 binde servise soktum ve teslim aldığımda servise 30 bin gösteriyordu.

Fakat sizin dediğiniz 17 -20 bin olayını anlamadım. Bmw nin f20 - f30 benzinlileri kullanıma göre 7 - 8 - 9 max 10 binde servise giriyor diye biliyorum . Hatta bir forumda 25 binde 3. servisine giren bir arkadaşımız var.

f10 için ayrı bir uygulama oluyor mu bilemiyorum ama dediğim gibi f20 -f30 daki benzinli turbo motorlar bu şekilde.

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir çok insan yadırgamış bu motor hacmini..

Neden ???

- Adamlar vergi dilimi açısından avantaj sağlamış mı ? evet sağlamış..

- Hacim olarak küçülürken , performanstan ödün vermiş mi ? hayır , 170 hp ve 0-100 değerleri gayet yeterli hatta piyasada ki bir çok araçtan da iyi.

- Tüm bunları yaparken, yakıt tüketiminde bir abukluk var mı ? hayır, aksine yakıt tüketimleri üst sınıf bir araç için fazlasıyla makul.

- Tüm bunlara ek olarak , yeni bir çok teknolojik donanıma da sahip olma şansını tanımış mı ? Evet tanımış..

Şu forumdaki insanların çoğunluğu, bende dahil olmak üzere , ekonomi sınıfı araç sahibi insanlar. Ama yorum yaparken , 5.50i alacakmış da engel oluyorlar zannedersin.

Performans istersen eğer zaten adamlar 5.50xd sine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahipler. Bastırırsın parayı alırsın. Para / çokomel eğrisi yani.

Yani neyi tartışıyoruz
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Galip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu vergilerle yakinda bmw 5.13 multijet felanda görürüz.
    içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aklıma banker bilo filmi geliyor böyle konuları gördükçe hep bizim sırtımıza biniyorlar birgün sıra bizede gelir
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aklıma banker bilo filmi geliyor böyle konuları gördükçe hep bizim sırtımıza biniyorlar birgün sıra bizede gelir
    Bu anca filmlerde olur gibi geliyor bana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)