tuğral 7saat konuşunca bırakta ısınsın,devamlı temas halinde telefonla kulağın![]()
Telefonun bünyemize verdiği zarar kanıtlanmıştır arkadaşlar.Hepimiz yapıyoruz.Turkcellden bana hediye kulaklık geldi blotoothlu 2 gün kullandım fırlatıp attım alışmışız elde telefon.mümkün olduğunca mesajlaşıyorum konusmaktan kaçınıyorum.
zararı oldugunu düşünüyorum ama zararlı diyede cep telefonlarının kaldırılıcağını düşünmüyorum öldürücü etkisi olan sigara kaldırılamamışken cep telefonunun dünya üzerinde kullanımının yasaklanması saçma.Belediye otobüsünde etkilediğini gözümle gördüm önümde ki arkadaşın telefonu çaldı otobus kendi kendine fren yaptı sonra sofor telefonu kapatın diye bağırdı etkilediğini düşünüyorum en azından belediye otobusunde
belediye otobüslerinde ,otomatik vitesli olanlarında etkilenme oluyor özellikle de elektronik akasmın yoğun olduğu şöför mahali yakınında çalan telefonlar arabanın sapıtmasına sebep oluyor.çok denk geldim inanın arabanın motor sesi bi salaklaşıyor düzensiz çalışmaya başlıyor şöför kenara çekiyo ses bi tuhaf derken araç stop ediyor,şöför bağırıyor telefonu kapatın die falan.. o sırada araç kendini korumaya alıyor.
bundan birkaç sene önce mercedes körüklü otobüsler izmire ilk geldiğinde bi tanesinin motoru alev almıştı. arkadaşım o otobüsün içindeymiş, birisi telefonla konuşuyormuş, adama kapat demişler tınlamamış,bikaç dakka sora araba sapıtmış ve motor kısmından dumanlar gelmeye başlamış şöför alsancak limanın orda sağa çekip zaten çok fazla sayıda olmayan yolcusunu indirmiş,motor kaputunu kaldırmış alevler çıkmış kapağı açınca.. aracın motoru pert olmuştu...
önde oturcaksanız kapatın telefonunuzu yada konuşmayın meşgule alın açık unutursanız. gerçekten etkiliyo. ha şöförler de açık tutuyo,o onların öküzlüğü ne diyim![]()
Zararlıdır, doğrudur. Bir an önce dumanla haberleşmek lazımdır. 2 Kısa 1 uzun ben sadece bunu biliom bu da mors zaten.![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
abi otomatik şanzıman olduğu için araç şanzıman sapıtıyo kitliyo kendisini ve sen gaz verdiğin için sıkışıyo sora da böyle oluyo..
hadi motorun yanmasını geçelim
ama bana çook kereler denk geldi,ön sıralarda birinin telefonu çaldı araba sapıttı sesi değişti,araba kenara çekildi ve stop etti...
http://www.koreus.com/video/telephon...s-popcorn.html
bu videoyu buldum.. adamlar telefonla mısır patlatıyolar..
Ne güzel iste
Tüp derdi yok, yag derdi yok
Koy 2 cep telefonu direk patlamıs mısır![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ilerde cep telefonu kullanımıda, sigara yasağına benzer şekilde "burada konuşma,açık alanda konuşma" şeklinde kısıtlanacak tahminim.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)