User Tag List

Sayfa 8/21 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
385 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Techturkey bisiklet kullanıcıları?

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yardiminiza ihtiyacim var.

Yol bisikletini sehir icinde kullanimi zor oldugu icin (klipli pedal ve vites oranlari), uzun suredir hybrid bisiklet istiyordum 2. bisiklet olarak. 7.3 fx siparis ettim, haftaya gelicek. Fakat aklim 7.4 fx te kalmadi degil.

Aralarindaki iki fark, karbon catal ve deore arka vites (ingilizcesi derailleur, turkcesi sanirim bu sekilde soyleniyor.). Diger hersey tamamiyle ayni renk haricinde

7.4

7.3

Aralarindaki fark vergi dahil 200 dolar. Kisa mesafe ikisini de test ettim, fakat fark goremedim. Uzun mesafede fark illaki olacaktir ama ne kadarini hissedebilirim? Bilemiyorum. Siz olsaydiniz hangisini tercih ederdiniz?

Tesekkurler.

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir 'de düzenli binen arkadaşlar var mıdır ?
    CAN CEYLAN

Gimifayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende de Sedona 741 ve Trek Madone 2.1 var ama artık zamansızlık ve gecıcı felc durumumdan oturu bınemıyorum satılıga cıkardım bısıkletlerımı mecburıyetten
    Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmir 'de düzenli binen arkadaşlar var mıdır ?
    Hibrit bisikletim var. Daha çok ulaşım amaçlı kullanıyorum.

ozzywan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yardiminiza ihtiyacim var.

Yol bisikletini sehir icinde kullanimi zor oldugu icin (klipli pedal ve vites oranlari), uzun suredir hybrid bisiklet istiyordum 2. bisiklet olarak. 7.3 fx siparis ettim, haftaya gelicek. Fakat aklim 7.4 fx te kalmadi degil.

Aralarindaki iki fark, karbon catal ve deore arka vites (ingilizcesi derailleur, turkcesi sanirim bu sekilde soyleniyor.). Diger hersey tamamiyle ayni renk haricinde

7.4

7.3

Aralarindaki fark vergi dahil 200 dolar. Kisa mesafe ikisini de test ettim, fakat fark goremedim. Uzun mesafede fark illaki olacaktir ama ne kadarini hissedebilirim? Bilemiyorum. Siz olsaydiniz hangisini tercih ederdiniz?

Tesekkurler.
    Ben pek Trek sevmiyorum, ilk bisikletim Trek'ti benim, çok fazla marka ismine para ödüyorsunuz bence. Üst modelleri çok efsane tabi ama onlar da çok ciddi paralar. İkinci bisikletim icin yarış bisikleti alacagım zaman ortakoy'de kine tekrar gittim ve çalışanları da pek sevmedim açıkçası. Ben Giant'ı tercih ederim her şekilde. Ama illa Trek derseniz Deore serisi iyidir oldukça, karbon çatal'da ciddi bir fark. Deore'nin ve karbon çatal'ın farkını uzun yolda kesinlikle farkedersiniz. Karbon'un hafifligi uzun yol ve dik yokuşlarda çok fark edecektir.
    Miata
    Is
    Always
    The
    Answer ------ https://www.instagram.com/ozanbalta/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgi icin tesekkurler. Burada acikcasi en uygunu Trek (Uc buyuk marka arasinda). Gecen sene Giant'in fiyat/performansi cok iyiydi ama bu sene inanilmaz zamlandi. Bir de daha oncesinde Giant Escape 2 kullaniyordum. 1500 kilometre kullandiktan sonra arkadasima sattim. Acikcasi tekrardan aynisini daha pahaliya almak istemiyorum. Bir de hali hazirda Giant yol bisikleti kullaniyorum, yetti artik kisaca

Bunu cok uzun mesafe kullanmayacagim. 50 kilometre ve alti diyelim.

Yol bisikletimde karbon catal ve 105 grupset var hali hazirda, ve 50+ km suruslerde bunu kullaniyorum ozellikle bisiklet yollarinda. Alacagim hybrid bisiklet daha cok her yol icin uygun, trafikte kullanabilecegim, toprak zeminde binebilecegim icin tercih edecegim.

Peki renk olarak hangisi daha guzel sizce? Biliyorum zevkler ve renkler tartisilmaz, ama renk konusunda da arada kaldim. Sadece yukaridaki iki alternatiften birini dusunuyorum.

ozzywan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgi icin tesekkurler. Burada acikcasi en uygunu Trek (Uc buyuk marka arasinda). Gecen sene Giant'in fiyat/performansi cok iyiydi ama bu sene inanilmaz zamlandi. Bir de daha oncesinde Giant Escape 2 kullaniyordum. 1500 kilometre kullandiktan sonra arkadasima sattim. Acikcasi tekrardan aynisini daha pahaliya almak istemiyorum. Bir de hali hazirda Giant yol bisikleti kullaniyorum, yetti artik kisaca

Bunu cok uzun mesafe kullanmayacagim. 50 kilometre ve alti diyelim.

Yol bisikletimde karbon catal ve 105 grupset var hali hazirda, ve 50+ km suruslerde bunu kullaniyorum ozellikle bisiklet yollarinda. Alacagim hybrid bisiklet daha cok her yol icin uygun, trafikte kullanabilecegim, toprak zeminde binebilecegim icin tercih edecegim.

Peki renk olarak hangisi daha guzel sizce? Biliyorum zevkler ve renkler tartisilmaz, ama renk konusunda da arada kaldim. Sadece yukaridaki iki alternatiften birini dusunuyorum.
    ya varya bayadır bu kadar zorlanmamıstım bir soruya cevap verirken, bir turuncu bir yeşil yazdım sildim elli kere Sanırım yeşil biraz daha özel bir renk. Turuncu var piyasada biraz. Yeşil daha tatlı.
    Miata
    Is
    Always
    The
    Answer ------ https://www.instagram.com/ozanbalta/

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trek güzeldir, sanırım farkımda model den dolayı
    2013 x bir araç ile 2014 araç alıyormuş gibi sanırım..
    bende de mosso var, 2250 e aldığım bisiklet şimdi 3,5 lira..
    sene den ve geliştirmeden dolayı fiyat farkı var sanırım.
    orada da ömür boyu garanti vardır sanırım..
    işini oldukça görür, güle güle kullanman dileği ile
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleten hayırlı cumalarınız olsun

Vergi kaçırıp cumayı kaçırmayan cemaati müslimlerede selam olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozzywan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya varya bayadır bu kadar zorlanmamıstım bir soruya cevap verirken, bir turuncu bir yeşil yazdım sildim elli kere Sanırım yeşil biraz daha özel bir renk. Turuncu var piyasada biraz. Yeşil daha tatlı.
    Bende baya zorlaniyorum acikcasi. Bir de ekstra indirim olmasi yesili daha cazip hale getiriyor. Arka plan ve yazi rengi siyah oldugu icin yesil daha guzel duruyor gibi.

Tesekkur ederim yardimin icin.

Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trek güzeldir, sanırım farkımda model den dolayı
    2013 x bir araç ile 2014 araç alıyormuş gibi sanırım..
    bende de mosso var, 2250 e aldığım bisiklet şimdi 3,5 lira..
    sene den ve geliştirmeden dolayı fiyat farkı var sanırım.
    orada da ömür boyu garanti vardır sanırım..
    işini oldukça görür, güle güle kullanman dileği ile
    Cok tesekkur ederim. Turuncu olan bir ust model evet. Aradaki fark arka vitesi Deore (7.3 te Alivio), ve ust model Aluminyum yerine karbon catalla geliyor. Cok buyuk ozellik farki yok ama fiyat bakimindan ciddi fark var. Tek bisiklet kullanacak olsam aradaki farki dusunmem ama, ikinci bisiklet olunca biraz daha fiyata dikkat ediyorum.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pazar günü decatlondan katlanır bisiklet aldım.20jant vitessiz 575tl idi.

oglumu alıp maltepe sahili arşınladık.bacaklarım halan agrıyor

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende baya zorlaniyorum acikcasi. Bir de ekstra indirim olmasi yesili daha cazip hale getiriyor. Arka plan ve yazi rengi siyah oldugu icin yesil daha guzel duruyor gibi.

Tesekkur ederim yardimin icin.

Cok tesekkur ederim. Turuncu olan bir ust model evet. Aradaki fark arka vitesi Deore (7.3 te Alivio), ve ust model Aluminyum yerine karbon catalla geliyor. Cok buyuk ozellik farki yok ama fiyat bakimindan ciddi fark var. Tek bisiklet kullanacak olsam aradaki farki dusunmem ama, ikinci bisiklet olunca biraz daha fiyata dikkat ediyorum.
    Deore ile Alivio arasındaki farkı çok hissetmezsin ama karbon çatal iyi bir ayrıntı.

kaykayovera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar, 600-900 tl arası mümkünse sıfır bir bisiklet arıyorum. Kendim yeni bir araba bulana kadar kullanacağım 1-2 ay sonra kardeşime vereceğim oda haftada 3 gün işe gidip geliyor. Yollar bozuk şehir içinde kullanılacak hafif bir bisiklet arıyorum. KRON XC150 Disc bu model hoşuma gitti başka öneriler varsa açığım.

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba arkadaşlar bende bu bisiklet olayına başlamak istiyorum ama 180 boyundayım 115 kiloyum alırken nasıl bir bisiklet almam gerekir nelere dikkat etmem gerekir başlangıç olarak nasıl bir bisiklet ve ekipman almalıyım belki yazılıdır önceki sayfalarda ama hemen yazdım kusura bakmayın iyi günler

c.sar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba arkadaşlar bisiklet turumuza sizleri de davet etmek istedim katılırsanız çok seviniriz.

Yer : Alibeyköy Osmanlı Parkı / Eyüp

1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu akşam, 20:30 bakırköy sahilde ki po dan // Bebek yapılıp tekrar po yapılacak.
    katılmak isteyen olursa, buyursun.

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum,

Evim ile sahil arası kullanmak üzere (kullanacağım yol asfalt gidiş geliş 7 km ) akşamları ve haftasonları bineceğim boyutlarda sorun yok koyabileceğim yer var.

Hangi marka iyidir hangisi kötüdür 2. el alırken neler bakmam lazım boy kg vucüt yapısı bacak yapısı önemli midir? Bisiklet nasıl seçilir?

Ayrıca satmak isteyen arkadaşlar yazabilir.

mimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum,

Evim ile sahil arası kullanmak üzere (kullanacağım yol asfalt gidiş geliş 7 km ) akşamları ve haftasonları bineceğim boyutlarda sorun yok koyabileceğim yer var.

Hangi marka iyidir hangisi kötüdür 2. el alırken neler bakmam lazım boy kg vucüt yapısı bacak yapısı önemli midir? Bisiklet nasıl seçilir?

Ayrıca satmak isteyen arkadaşlar yazabilir.
    Kadro ölçüsüne dikkat etmeniz ve boyunuza uygun ölçüde bisiklet almanız gerekir, uygun ölçü de uygun sele ayarı ile bilek,sırt omuz diz ağrıları yaşamazsınız ve oluşabilecek sakatlanmalardan nispeten kendinizi korumuş olursunuz.Şehir içinde gezinti amaçlı kullanacaksanız, şehir/tur bisikleti olarak adlandırılan bisikletlerden ve ya katlanabilir bisikletlerden bir model almak daha iyi olur, şehir bisikletlerinin bazıları hybird seçeneği de var, yani süspansiyonlu maşa ve biraz daha kalın lastikler kullanmanıza imkan sunan kadro yapısı oluyor. bunların artıları olduğu gibi eksileri de var çok üst seviye olmadığı sürece süspansiyonlu maşalar düz maşalara oranla daha ağır kalıyor ancak hafif araziye girmenize de olanak sağlarken darbeleri emdiği için sizi de fazla yormuyor. Marka tavsiyesi ise bütçe ile alakalı ama bisiklet almakla iş bitmiyor, kask olmazsa olmaz,eldiven,küçükte olsa bir yama takımı ve pompa,gözlük vs. gibi ekipmanlarda gerekiyor.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar selam,

Ben ve eşim birer tane vitesli şehir bisikleti almak istiyoruz.

Kullanım amacı bir kaç km ilerideki pazara, bakkala vs gitmek. Yada araba ile sahile gidip, sahilde az biraz pedal çevirmek. Öyle karbon gövde vs kalite aramıyoruz. Giriş seviyesi için ne önerebilirsiniz?
    Jantlar 26" mı olmalı yoksa 28" mi?
    Bu amaç için kullanılacak olan bir bisiklet için ağırlık kaç kg'a kadar makul denebilir?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortalama olarak, 26 - 28 jantlar 12kg civarında bir şeydir. Alu olduğundan dolayı ağır kalıyorlar.
    tabi ki kaliteli, karbon bir şeye girişince kg olarak düşme sağlıyor.
    2 kişi için 1.5 TL gibi bir fiyata 2. el bay/bayan giriş bisikleti alınabilir.
    eğer tın tın çok hız uzun yol vs yapmayacaksanız, 26 gayet ideal.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)