Sazan.avi oldu valla, audi diye girmiştim![]()
Sazan.avi oldu valla, audi diye girmiştim![]()
Bende , kullandığım android telefonlardaki takılma donma gibi sıkıntılardan sonra iphone 5 e geçiş yaptım. Benim için çağ atlamak gibi oldu valla. Çok memnunum iphone 5 den. Bugün bozulsa gider yine aynısını alırım heralde.
bende iphone 4S kullanirken samsung S4 e geçtim.iyikide geçmisim çok memnunum.tavsiye ederim.isinma normal degerlerde oluyor.geçen arkadasim htc one almis elim az daha yanacakti o sekilde isiniyordu.
Iphone 4 ve 4s kullandim , gunde 3 kere sarj ediyordum abartmadan soluyorum
En sonunda biktim samsung s3 gectim ve bugune kadar sarj olarak en dusuk %14 ile eve girdim
Ozellik olarak iphone ezer tartisilcak tek konu varsa oda kasasi olur
Livestrong
iphone sayfası benim için erken başladı çok şükür zararsız erken bitti. kullanan menun kalan başkasını tanımam diyer herkese saygım var ama ben bu kadar para verip beni teferruatlar ile uğraştıran bir teknoloji ile işim olmaz. beğendiğim tek tarafı kaliteli ve bol aksesuarlarının bulunması.
hangi arkadaşıma ver şu i5 e bir yakından bakalım dediysem kanka şarjım az çok bızıklama biyorlar. telefonu alıyorum ekran parlaklığını okadar düşürüyorlar ki çinli çakmalar daha güzel gözüküyor yanların.
dün kayınpederim s4 almış ayarlarını yapmak için aldım ve uzun uzun karşıtırdım tek kelimeyle gözün kapalı al derim.
Kamerada donma sorunu son güncelleme ile giderildi. Rehberdeki yavaşlık ise, gereksiz yere arka plandaki uygulamalar ve özellikle rehber kapatılmadığında yaşanmıyor. Keza android uzmanları özellikle 'uygulamaları kapatmayın' diyor.
Ben şuan sammobile'den indrdiğim rusya sürümünü yükledim. İnanılmaz stabil, sorunsuz, ısısız
6 ay kadar bordo s3 kullanıp sattım, 3 aydır da siyah s4 kullanıyorum.
piyasadaki hemen hemen tüm akıllı telefon testlerini ve karşılaştırmalarını okumuşumdur. şu an dünya üzerindeki en iyi akıllı telefon htc one'dır. testler, kıyaslamalar bunu göstermekte. chip'ten pc net'e, mobimag'den stuff'a kadar bunu söylemekteler. s4'ün sadece kamerası ve şarjında ufak bi üstünlüğü bulunmakta one'a karşı. ancak s4 en kral ikinci akıllı telefondur şu an için. kamerası gerçekten çok kaliteli, ekran görüntüsü samsung parlaklık teknolojisiyle harika ve şarjı da akıllı telefonlar içerisinde daha iyi gitmekte. ekran devasa ve kullanım özellikleri çok iyi.
s4'ün iphone 5 ve htc one'a karşı en ezik olduğu durum malzeme kalitesi ve pek de premium durmayan görünümü. kalite babında ne kadar ezik olduğunu arka kapağı elinize aldığınızda zaten anlarsınız. en azından çok da kötü olmasa da basit olduğu bi gerçek... s4 hemen her yönüyle muhteşem bi telefon. şahsen donma ya da bozulma yaşamadım. kendi tecrübeme dayanarak s4'ü kesinlikle tavsiye edebilirim.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Arkadaşlar bu S4'ü nerenizde taşıyorsunuz cebime sığmıyor![]()
Gayet rahat taşıyorum. Takım elbisede ceket iç cebi, kotta yan cep, kanvasta da yan cepte. Taşınıyor yani.
Yok hayır taşınıyor da her esneme de kırılacakmış gibi bir his veriyor..
Bu arada IP kullanan arkadaşlar Einstein'lık yapıyor demeyindetelefonunuz alüminyum kasa olduğundan içeride ki ısınmayı daha fazla dışarıya iletir diye düşündüm. Samsung komple plastik olduğundan bunu biz hissetmiyor olabiliriz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)