User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
163 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Samsung S4 almayı düşünüyorum yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu S4'ü nerenizde taşıyorsunuz cebime sığmıyor
    bende çok rahat taşıyorum, hatta bişey olucak korkusundan abartıp otterbox defender kılıf aldım darbeye toza düşmeye falan dayanıklı onunla note2den daha büyük ve kalın bişey oluyo, şimdi kılıfı çıkarttım yıkıcam diye cidden incecikmiş hissetmiyorum bile cebimde olduğunu
    Alıntı fastuncle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ONLY MODS CAN JUDGE ME

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Audi S4 sanıp konuya girenlerdenim ben de
    Note 2'yi ikinci defa servise gönderdim, bu defa değişim de talep ettim ama cihaz gelince satmayı düşünüyorum. Kendi kendine kapanıyor açılmıyor 15-20dk sonra deneyince o zaman açılıyor vs. vs. soğudum cihazdan. Kuzenim de teknosada mağaza sorumlusu, onunla konuştuğumda note 2 den s4'e geçmeye değecek kadar büyük bir fark olmadığını söylüyor. ip5 düşünüyorum ama note 2 de günü çok rahat tamamlayabiliyorum gün içinde whatsapp, internet gezintisi, ortalama 1 saat görüşme ve bluetooth müzik aygıtı olarak kullanıyorum. Ama ip5 de bu kullanımla bir günü tamamlayabilir miyim, onu bilmiyorum.

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günü tamamlarmısın bilmem ama tek bildiğim çevremde ne kadar ip5'i olan varsa hepsinin cebinde sarj aleti var..S4 sahiplerinin böyle bir düşüncesi yok

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _Emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Audi S4 sanıp konuya girenlerdenim ben de
    Note 2'yi ikinci defa servise gönderdim, bu defa değişim de talep ettim ama cihaz gelince satmayı düşünüyorum. Kendi kendine kapanıyor açılmıyor 15-20dk sonra deneyince o zaman açılıyor vs. vs. soğudum cihazdan. Kuzenim de teknosada mağaza sorumlusu, onunla konuştuğumda note 2 den s4'e geçmeye değecek kadar büyük bir fark olmadığını söylüyor. ip5 düşünüyorum ama note 2 de günü çok rahat tamamlayabiliyorum gün içinde whatsapp, internet gezintisi, ortalama 1 saat görüşme ve bluetooth müzik aygıtı olarak kullanıyorum. Ama ip5 de bu kullanımla bir günü tamamlayabilir miyim, onu bilmiyorum.
    tamamlayamaz şarj aletiyle gezersin cabuk bitiyor şarjı ıphonen
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende audi s4 olarak aldgıladım ilk konuyu

arkadaşlar sizlere kısa bir bilgi vereyim, telefonlarınızı yan sanayi soketlerle ve araba şarj aletleriyle kesinlikle şarj etmeyin, bende iphone 4 vardı, 2 sene kadar kullandım, geçenlerde apple konusunda bilgili bir arkadaşa götürdüm, senin telefonun şarj olduğu yer bildiğin yanmış dedi, dolayısla telefonun içindeki anakartlara da zarar vermiş olabilir bir an önce elden çıkarmalısın dedi, bende samsung s4 alma niyetlenmiştim ki birçok donma sorunu olduğunu iphone'a göre daha yavaş olduğunu araştırmalarım neticesinde öğrendim, bunun üzerine iphone 5 aldım, gayet memnunum 1 hafta kadar oldu alalı, samsung tercih etmeme nedenlerimden biri de ele oranla biraz büyük oluşu, araba kullanırken falan tek el kullanmam mumkun değil o büyüklükte bir telefonu, şarj konusuna gelince samsung iphone'a oranla cok cok iyi bir batarya süresine sahip fakat app zenginliği, hız, kalite ve görünüm olarak iphone samsung karşısında bariz önde.. sonuç olarak iphone'un şarjı az gidiyor olabilir bunu da bir şekilde çözmek mümkün..
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son guncellemeyı nasıl yapıcaz bı ardkas yardım etse bana super olucak

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    htc one yada xperia z
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    htc one yada xperia z
    arkadaşlar abiler HTC ONE ıda herkes övüyor valla Ip5-S4-HTC One Arasındayım napsak ki?
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lg optimus g pro diyorum .. daha yeni geldi türkiyeye 1599. tl den teknosada satışı var kacırmayın derim
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

sedat2626 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefon sektörü içindeyim Tartışmasız Xperia Z yada Blackberry Z10 tavsiyem cebinizde hic cep sobası gezdirmeye gerek yok s4 ü ip5 i atın çöpe bide alınırsa htc one gerisine hic bakmayn bile
    Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok araştırdım, bütün incelemeleri falanda okudum.İp5'te kullandım HTC One'da.S4 arkadaşımda mevcut.HTC One'ın tek eksisi bana göre şuan için kamerası.Oda güncelleme ile çok daha güzel olabilir ki büyük güncelleme gelecek deniyor.Üstüne Google Edition rom atarak kullanırsanız uzun süre güncelleme desteğide olur.
    S4 arkadaşımda mevcut bi kasma donmalar mevcut.Burdaki bir sürü kişi çok stabil olduğunu söylüyor inkar etmiyorum olabilir sonuçta teknoloji bende donan başkasında stabil olabiliyor.
    Ayrıca İp5 kullandım ve gerçekten memnundum.Zaten stabillik konusunda İOS'u herkes biliyor.
    Bana göre One alınmalı.Tavsiyem o yönde.Özellikleri ile gayet güzel kasa kalitesi ortada.

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tarz telefonlarda bence olmazsa olmaz bir kılıf. çok estetik değil ama işim ve kullanım tarzımdan dolayı her telefonuma ilk aldığım gün takar keyfime bakarım.

Alıntı urukain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende çok rahat taşıyorum, hatta bişey olucak korkusundan abartıp otterbox defender kılıf aldım darbeye toza düşmeye falan dayanıklı onunla note2den daha büyük ve kalın bişey oluyo, şimdi kılıfı çıkarttım yıkıcam diye cidden incecikmiş hissetmiyorum bile cebimde olduğunu

Gürhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ip5 ve s4 iki öz abimdede mevcut ikisininde kendine göre çok özelliği mevcut s4de herhangi bi kasma olmadı şuana kadar abimde kamerası falan gayet iyi sarjı falanda abime bayağı gidiyor . ip5in kulaklığı çok çok iyi özellikle basslı şarkılarda falan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük büyük büyük bana göre tabiki.Pratik değil benim için.Şarj olayı doğru Samsung daha başarılı lakin kasa kalitesi vs tartışmasız apple.Artısı eksisi var hepsinin tercih kullanıcıların
    Golf MKVII 1.6 Tdi

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı sedat2626 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefon sektörü içindeyim Tartışmasız Xperia Z yada Blackberry Z10 tavsiyem cebinizde hic cep sobası gezdirmeye gerek yok s4 ü ip5 i atın çöpe bide alınırsa htc one gerisine hic bakmayn bile
    Saçma sapan bir yorum yapmışsın...
    İphone'u bilmiyorum ama son güncelleme sonrası ve hatta Rusya sürümü ile beraber S4'te ısınma sorunu ortadan kalktı.
    Biraz daha öğren söktörü..
    Hele Blackberry tavsiye etmen, apayrı bir konu... 3 ay öncesine kadar yaklaşık 2.5-3 senelik BB kullanıcısıydım.. O marketle, o olmayan uygulamalarla android market ya da apple store'un uygulamalarını ( telefon tavsiye etmek işlemci ya da ram tavsiye etmek değildir, os ve application da tavsiye etmektir ) elemen komik olmuş..

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıphone farklı bi dünya

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazen diyorum keske android kullanabilsem, direk S4 veya Xperia Z alırdım. Ama olmuyor iPhone'daki akıcılığı bulamıyorum. Canavar gibi donanım var alette yine de puruzsuz çalışmıyor. Kasma demiyorum, kasma yok ama sayfa inişleri menü geçişleri ince ince ık mık ediyor hissediyorum. iPhone'dan da sıkıldım artık, şarjı cok sıkıntılı.

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s4 aldım bir iki kez instagramda özellikle kamerayı açınca tel kapanıp tekrar açılma olayını yaptı, bir iki kez de real racing de dondu tekrar yeniden başlattım.. onun haricinde hiç bi sıkıntısını yaşamadım, tabi telefonum 16 gb lık ve 8 gb ta samsung kendi kullanıyor dolayısıyla bu sıkıntılar ondanda olabilirmi diye düşünmüyor da değilim, 32 alsaydım makinenin kasmıcağına söyleyenler oldu.. Birde çok büyük tek elle mesaj yazmaya kalktığında bi süre sonra elim ağrıyor. Ama overall da gayet şık ve hızlı bi telefon, bazen benden daha fazla akıllı olduğu için kavga bile ediyoruz şarj süresi de ciddi iyi bana göre..
    ig: erayender

cnrsrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk çıktıgından beri kullanıyorum sorunsuz sıkıntısız güzel bi telefon tavsiye ederim
    cnrsrn:
    195 40 16 yı bi koycan
    harbi nokta

turgay.ozgur:
    böbrek taşınada birebir olur
    çukurlarda dökersin
    ameliyatsız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)