Kim ne derse desin S4 iphone 5 den 5 gömlek üstün bir telefondur.
samsung a gececekseniz su aralar fiyat/performans en iyi telefon s3.
bana sorarsaniz s3 zaten iphone 5 ten ustun bir telefon.
bende s4 var ama pismanim s3 ten gectigime, ve buyuk ihtimal haftaya yine s3 e donucem bunu hemen satip.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Valla nişanlım Note 1 kullanırken bende iphone 4s vardı nasıl kullanıosun die dalga geçiodum.Note 2 aldım ona bende iphone 5 aldım o arada sora yine dalga geçiodum sora o bana dayanamayıp S4 aldı.Ben gayet gayet memnunum donma takılma yavaşlama kapanma falan filan hiçbir sıkntı yaşamadım.2 kere yere düşürdüm (bel mesafesinden) ne çizik ne göçük sapasağlam hala.Nişanlımda keza hiç bir sorun yaşamadı o 6 aydır kullanıyor daha değil arıza kapanmamıştır aldığı günden beri telefon.Süreklide uraşır.Şarj konusunu hiç ama hiç açmıyorum bile.Android kullanılamaz diye bişey yok.Az çok herkes teknoloji kullanıyor.Atla deve değil.Detaya girmeyen kullanıcılar için sadece renk ve simgeler değişik gelir o kadar.Ama android farklı bi dünya ios dan vaz geçince anladım.Şiddetle tavsiye ederim.
I Phone kullanıcısı iseniz memnun kalacağınızı pek sanmam,ayrıca samsunglar çok çabuk demode oluyor.
TÜRK MİLLETİ SENSİZ ASLA !
bu kadarda teknoloji hastası olmayın. ben geçen iphone 2 den Htc one x'e geçtim. bütün isteklerimi karşılıyor telefon. 2000 tlye teledon yazık günah. eni sonu hepsinde aynı işi yapacaksın![]()
"Korkmadık, savaştık"
2.el alacak arkadaşlar dikkat etsin samsunglarda birebir replika oldukca fazla üstelik satıcılarda orjinal diyip satıyorlar![]()
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
mutlu olan arkadaşlar Allah kat kat mutlu etsin
Valla o biraz bakış açısı bir de kullanım amacıyla alakalı heralde, 2 telefonda bütün gün elimde bir tanesinde şirket hattı takılı.
1. mail konusunda samsung geride mailler geç düşüyor hangi ayarı yaparsan yap. O konuda BB nin eline kimse su dökemez maalesef.
2. facebook ve twitter appleri iphone a göre başarısız , bunu inkar eden çarpılır vallahi.
3. tasarım ergonomik değil tek elle kullanılamıyor çok büyük ( eli benden büyük olan varsa bilemem benimki kürek gibi)
ayrıca kasa hala sağlam değil en ufak darbede götü başı oynuyor , 4. ayım bu 2. samsungum garantiden değişti bitanesi 2 haftada yamuldu.
4.sü menü geçişleri açılma kapama rehber vsvs. iphone kadar hızlı değil çok bekliyor çok takılıyor.
Bana göre bunlar beni bunaltan şeyler ve canımı sıkıyor günlük kullanımda.
Şimdi gelelim s4 ün artılara
1. Şarjı her türlü iphone5 den iyi
2. ekran daha büyük ve parlak
3. applestore da parayla indirdiğin bir çok uygulama google markette free
Bana göre s4 ün başka avantajı yok bakınca iphone 5 hala bir gömlek üstün bence. Ama tabi dediğim gibi kullanım amacı ve zevklere göre değişir bu.
Mercedes mi Bmw mi daha iyi tartışması gibi bir şey bu sabaha kadar konuşsak sonuca varamayız![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
cepten gırdgmden genel olarak yorumları okumadan yazıyorum
ıp5 cok stabıl bır telefon yazılımsal olark ama bence bır okdrda eksık ısınması vs benı cok rahatsız edıyor suan plajdayım beyaz oldugu halde sıkıntı s4 sadece 1 2 saat kullanabıldm genel olrk donma vs gormedım hatta resım cekme konusunda yazılımsal olark cok basarılı
tavsıyeme gelınce htc one herturlu ezer![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bende ilk ciktigi gunlerde s4 alanlardanim, kesinlikle pisman oldum, asiri isiniyor ve donuyor, yazilimda duzeldigini iddia edenler var bilmiyorum ne kadar dogru, suanda tekrar iphone alicam, kisacasi ben kotu tecrube ettim onermiyorum.
bende iphone4 ten sonra xperia z ye geçtim çok memnunum s4'e alternatif olarak tavsiye edebilirim.
INFINITE PERFORMANCE
iphone her zaman iphone'dur...S4 ekran olarak ip5'den çok çok daha iyi ancak o hala bir samsung nasıl ferrari bir otomobil değilse iphone da bir cep telefonu değildir...Ancak samsung hala cep telefonu ve cep telefonu olmaya devam edecek...Onun için iphone olsun çamurdan olsun...![]()
ha bir de unuttum s4 ün kamerası gerçekten ezer , hayatım boyunca kullandığım en mükemmel telefon kamerası net söylüyorum.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
S4 iyi güzel ama benim gözüm halen xperia Z'deHtc one ise cidden sıkı telefon s4'ten önce bu ikisini düşünürdüm..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
evet s4 dedik bugün arızalı (güya) bi nokia E72 aldım aldığım adam arızalı açılmıyor telefoncu 200 tl masrafı var falan dedi gibi bişey söyledi telefona ayak üstü baktım içi hiç açılmamıştı ve hemen çaktırmadan hard format attım yazılım hatasından dolayı açılmıyormuş telefon gayet sağlıklı çıktı şuanda kullanıyorum bayada ucuza aldım isteyene satabilirim hemen![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
bu nasıl bi ilan ya
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...31206503/detay
Bende s4 32 gb kullanıyorum ne eski firmware de ne yeni frimware da en ufak donma takılma reset vs yaşamadım şarjı zaten harika ellerim çok büyük değil fakat kullanırken hiç bir sıkıntı yaratmıyor çevremdeki bir çok arkadaşımda ip5 var kıyaslamıyorum bile pişman olmazsınız tercih sizin ( şunuda belirtiyim ip3g den beri bütün iphone larıda kullandım )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)