User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
163 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Samsung S4 almayı düşünüyorum yardım

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HTC one kullanan varmı? yorumlarını alabilirmiyim.
    Birde android kullanmadığım için bilmiyorum, bütün android telefonlar ortak sorunlarmı yaşıyor?
    Mesela s4 rehber geç açılıyorsa, htc one da da aynı sorun yaşanıyormu? Bu tip sorunlar telefonamı özgü yoksa yazılımamı özgü?

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kapatmazsanız güncellemeleri yapıyormu peki ? Yoksa sonradan biryerlere girip çıktıkçamı reflesh ediyor
    Arka planda açık ise, güncellemeleri ve sorgulamaları yaptığını düşünüyorum.

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stabil bir telefon almak istiyorsan yani hızlı olsun,donmasın vs.

Samsung note 2 al. flappda megaphone herzaman için normal cep telefonu akıllı telefon kategorisinden üst seviyededir.

evde xperiaz babam htc one abim kullanıyor..
    iyiki note2 almışım dedim onları kullanınca.

kaba tabirle telefonun ***koyan biriyim.. yani canını alırım kullanırken her nimetinden sonsuz yararlanırım ben birkere donma yaşamadım.Ama s4'te donma kapana vs. gibi sorunlar çok duydum.

Flappda s4'ten xperiaz den htc one dan özellikle ayfon5'ten gömlek kolisi üstündür.

note2 alırsan bundan sonra alacağın telefon note 4 olur
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben note 2 yi sattıktan sonra s4 bekledim ama büyük ekrana alıştığım için bu sebeple note 3 beklemeye karar verdim. eşim tutturdu s4 diye dün gittik turkcell den almaya ama bir baktık ki s4 mini çıkmış. ikisi yan yana baya kurcaladım ve eşime s4 mini yi aldık. s4 taşıyamam çok büyük diyenler varsa mutlaka s4 mini yi incelesin diyorum. 1200 tl.

bu arada telefonu aldıktan sonra bir dükkana gittik kapak bakmaya ve orda sanırım tamir için duran bir kaç adet siyah i5 vardı. evde 4 yaşındaki oğlumun oynadığı fil tarihinden kalma markası belirsiz bir telefon var o bile kozmetik olarak daha güzel gözüküyor. daha piyasaya çıkalı kaç ay oldu. bu telefonları alan kişiler bu kadar para verdi de hiç acımadan ne şartlarda bu telefonları kullandı da bu hale geldiler anlamış değilim.

malzeme kalitesi kötü diye samsung a çamur atanlar bence bunları da görmeli. benim şahsi fikrim şu yöndedir ki iphone kaliteli değil şık ve estetik. samsung şık değil ve premium bir hissiyat uyandırmıyor ama kullanıcı dostu ve son derece sağlam.

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha bir de unuttum s4 ün kamerası gerçekten ezer , hayatım boyunca kullandığım en mükemmel telefon kamerası net söylüyorum.
    bence de kesinlikle en iyi kamera sony de...gece gündüz ışık ışıksız demeden harikalar yaratıyor.
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    htc one kasa kalıtesı tasarım ve ekranıyla bence daha kalıtelı parasını hakeden bır telefon rootlayıp room atarak klasık androıd gorunumunede kavusabılrsnz ztn

kamera vıdeo ve ses kalıtesıne bayıldım ayrıca son cıkan bordo renk olanı cok sık

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arka planda açık ise, güncellemeleri ve sorgulamaları yaptığını düşünüyorum.
    Br yerde şarj açısından kötü etkisi olur gibi kapatıp açmaya nazaran. Senkronize olayının ayarlanması mümkün değilmi? Güncelleme yapmasını istemiyorum mesela?
    Golf MKVII 1.6 Tdi

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence de kesinlikle en iyi kamera sony de...gece gündüz ışık ışıksız demeden harikalar yaratıyor.
    bende baya araştırarak xperia z aldım (daha önce 4s kullanıyordum) çok memnunum kamera kalitesi ciddi anlamda çok iyi sadece hoparlör sesi az çıkıyor s4e göre falan oda sanırım su vs geçirmediği için kasası ile ilgili bi olay.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Br yerde şarj açısından kötü etkisi olur gibi kapatıp açmaya nazaran. Senkronize olayının ayarlanması mümkün değilmi? Güncelleme yapmasını istemiyorum mesela?
    Hayır tam tersi.. Arka planda açıksa, stand by'da kalıyor. Ama kapatıp açınca her açılışta tekrar tekrar başlatma işlemleri çalıştığından cpu harcanıyor ve uygulamaları kapatanların pili kapatmayanlara kıyasla daha çabuk bitiyor.

Senkronize etmek zorunda değilsin, bende kapalı mesala.. Sıkıntı doğurmuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stand by da kalıyorsa güncelleme yapamaması lazım yalnız ben arka planda açık düşünürken sürekli çalışıyor gibi düşündüm bu açıdan şarjı etkiler dedim
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Stand by da kalıyorsa güncelleme yapamaması lazım yalnız ben arka planda açık düşünürken sürekli çalışıyor gibi düşündüm bu açıdan şarjı etkiler dedim
    Arka planda çalışan bir çok uygulama güncelleme yapıyor. Misal güncelleme yapsın diye ayarlandı ise, arka planda pasif durumda olan google play de uygulamaları güncelliyor. Sanırım belirli bir periyodu var ve o zamanlarda sadece ilgili servisleri çalıştırıp gerekli kontrolleri yapıp güncelliyor. Onun dışında stand by kalıyor.

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    htc one kasa kalıtesı tasarım ve ekranıyla bence daha kalıtelı parasını hakeden bır telefon rootlayıp room atarak klasık androıd gorunumunede kavusabılrsnz ztn

kamera vıdeo ve ses kalıtesıne bayıldım ayrıca son cıkan bordo renk olanı cok sık
    Aynen XDA'da falan Google Edition versiyonuna döndürenler olmuş bayağı.Sense ile stabil olan cihaz stock ile de gayet iyidir bence.

Ayrıca dediğin gibi abi kasa kalitesi ve özellikle bence ses olarak bir çok telefondan üstün.Stabilliği de cabası.Şuan için gerçekten kamerası problemli.Yazılım güncellemesi gerekiyor acil olarak.Alıcak olanlar bunu göz önüne getirsin.Up teknolojisine tam olarak uyum sağlıyamadı yazılımı daha.

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu durumu garantili telefona uygularsak garanti dışına çıkar değil mi? htc benim de gönlümü çalıyor ama fiziksel tuş olmaması benim için dezavantaj. htc kullanıcılarından duyduğum şey güncelleme konusunda biraz geriden geldikleri. bordo rengini bende gördüm ama gerçek gri rengi daha şık bence.

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar sıfır aldıgım 5 aylık temiz 16 gb beyaz s3 cihazımı Verip(Türkiye garantili) üzerine ödeme yapmadan klon imeili kullanılmamış yine 0 siyah s4 almam mantıklı mı ?
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Klon imeili cihaza bulaşma.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk'S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sıfır aldıgım 5 aylık temiz 16 gb beyaz s3 cihazımı Verip(Türkiye garantili) üzerine ödeme yapmadan klon imeili kullanılmamış yine 0 siyah s4 almam mantıklı mı ?
    En son s4lere imei klonlayamıyorlardı. Gt-9505 olanlara. Orjinal imei'ye geçip, pasaport kaydı yapabilrisiniz ama + masraf olacak size.
    Instagram: mutusgarage

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadasi cebinde s4 u ile suya attim hala calisiyor
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar s4 te hat cekmeme problemi yasayanini var mi ? Daha alali 1 hafta oldu. Ama gerek konusurken gereksede internette devamli kopukluk oluyor. Bir cozumu varmi yoksa dartynin kafasiba atalimmi telefonu
    74 model sehpa...

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsterseniz zaman geçmeden atın,ne böyle bir problem yaşadım,nede yaşayana rastladım..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)