çekmeme internet problemi hiç duymadımda pili şişen çok s4 var
geçen gün elime geldi birtane bildiğiniz telefonu bombeleştirmiş
arada sırada pilini kontrol edin yurt dışında patlayıp yangın çıkaran s4 ler olmuş![]()
çekmeme internet problemi hiç duymadımda pili şişen çok s4 var
geçen gün elime geldi birtane bildiğiniz telefonu bombeleştirmiş
arada sırada pilini kontrol edin yurt dışında patlayıp yangın çıkaran s4 ler olmuş![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Abovv sikinti buyuk yaniya abi bugun bas gosyerdi nedense sabahtan beri ara ara cekmiyor.
74 model sehpa...
ıphone 5 den s4 e geçtım lanet olsun gunde 3 defa sarj edıyorum zor bı telefon Iphonun g.tunun kılıym.
Evo 9 Evde Yokuz
HTC'den korkmayın hiç birinde olmayan sağlamlık var telefonlarında günümüzün eski Nokiası diyebiliriz.oneX ile kendini kanıtlamıştı zatenben one alıcam samsungun donmalarıyla iphone un şarjıyla falan filan uraşamam hiç.
Vorsprung Durch Technik
Arkadaşlar iPhone bende kullandım ciddi anlamda güzel sağlam sistematiği iyi sıkıntı cok çıkarmayan telefonsamsung a gelince kesinlikle tavsiye etmiyorum her yönüyle ciddi anlamda kötü şuan sony experia Z kullanıyorum ve cok kesin söylüyorum diğer tüm telefonlar hikaye .... Apple da iyi ama experia Z gerek suyun altında ki özelliği gerek sağlamlığı falan kıyaslanmaz diğer telefonlarla kamera özelliğini zaten söylemek istemiyorum herhalde en iyi fotograf çeken odur ... Yani konuyu açan arkadaşım Apple iyi sony de cok iyi diğer markalara bakma bile derim ben
![]()
S4 mü S4 active mi
hangisini almalı pekde anlamıyorum ama s4 active biraz daha iyi gibi sanırım
Everyday I ** çapuling...
internette android olarak 3 telefon arasında kalıyorlar. samsung s4 sony xperia Z ve HTC One
ben bi seçim yapacak olursam xperia Z olur terciğim ve s4 son srada olur kasa kalitesi olarak çok vasat diyorlar. iphone lar genel olarak ios kullandıkları için daha stabil ve akıcılar ve bi okadar da itunes yüzünden sıkıntılı kullanımları.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)