Arkadaslar desteklerinizi esirgemeyin lutfen.
Printable View
Arkadaslar desteklerinizi esirgemeyin lutfen.
1 aksam rollinge cikmayin 1 minik giydirin gunceli..
Ozel mesaj sayesinde haberim oldu.
Simdi bir cocuk icin ne kadar gerek?
Bu cocuklar kim ve ihtiyac sahibi oldugunu nasil tespit ettik?
Be kadar acigimiz kaldi?
Bilgi verirseniz sevinirim...
Bir cocuk 170 -200 tl gibi bir rakamla rahatlikla bastan ayaga giyinebiliyor. Etkinliği duzenleyen dernek zaten bu amacla kurulmuş gonullu calisan bir orgutlenme,dolayisiyla surekli mevcut ihtiyac sahibi miniklerle ilgilenip yenilerini tespit ediyorlar. Bu cocuklar maddi ve manevi kendine yetemeyen ailelerin cocuklari.kimi oksuz kimi yetim kimi hasta vs.. Ogrencim yonetim de yer aliyor onun vasitasiyla takip ediyordum ben de. Bizlerin de hir faydasi olsun istedim.hepimiz az cok yoklugunu hissetmisizdir birseylerin dusuncesiyle. Suan 8 adet daha ustlenirim diye benim vermis oldugum bir soz var. Aama asil sayi cok daha fazla. Belki 30 belki 40. Net rakam icin sormam lazim.
Aciklamayi atladigim bir nokta varsa ya da daha detayli bilgi gerekirse telefon no verirseniz arayabilirim.
Bu minikler yurtda mi? Kimsesiz?
Yada tespiti kim yapiyor,emin olalim.
8 bize aitse yada kaldiysa,yarisi benden. Cok muhtac var etrafda...
Yurt da olanlara dışardan yardim vs kabul etmiyorlar. Cok zor o isler artik,oyuncak bile veremiyorum calistigim universitenin yanindaki kimsesiz cocuklar yuvasina,her ay ugradigim ve hoca oldugumu bildikleri emin olduklari halde.. Evdeler genelde. Issiz malul ya da bahsettigim.gibi sahipsiz kalan aileler. Suan telefonla gorustum. Birebir emin olduklari ,(cok arastirip eleyerek karar veriliyor ve sisteme giris yapiliyor) tum cocuklar a sahip bulunmus. Sadece benim bize ayırdığım 8 minik kaldi :)
4 u sizden ise , sadece 4 minigimiz kaldi demektir :)
Arkadaşlar 8 minik kalmış, destek olabilecek herkes destek olmalı bence bu mübarek ayda...
Bu karar veren kisileri taniyorsun,gordun degil mi?
8 e tamamlanir ;)
Evet. Ogrencim bir tanesi. Dusundugumuzden daha ince eleyip sik dokuyorlar aile seciminde. Internette minik gamzeler diye aratilabilir. Fb da sayfalarindan yil boyu faaliyetleri bakilabilir . Zaten ben . Burada bu bahsi gecen tum yardimlarin sonucunu gorselestirip o guzel tabloyu sizlerle paylasacagim, Boyle birseyden emin olmasam vakit bile ayirmam zahmet e girmem murat abi. Forumdan taniyan arkadaslarim abilerim de bilir az cok.
Pazartesiye kadar giydiririz butun kardeslerimizi :)
Aman bozulmasin...
Cabalarimiz mutluluk verir umarim...
Hayir duasi en guzel hediye...
Senin de cok buyuk desteğinle, kalan 3 minik de gulecek abi :)
Vermez mi. Miniklerin en buyuk arzularindan birisi gerceklesecek. Bayramda tertemiz kokan yepyeni paketlerini elleriyle actiklari bayramliklari olacak. Bir tebessum bin umut:) teşekkür ediyorum destek icin.Allah yerini doldursun ziyadesiyle.
GÜNCEL..... Arkadaşlar hadi herkes az biraz el atsın 3 minik kaldı giydirilecek...
2 cocugu ben ustlenebilirim ancak suan yayladayim sadece telefonumda internet var, telefonumda da internet bankaciligi yok pazartesi parayi hesabina gecmis olurum.
Kalan 3 kardesimizide bana yazabilirsin mehmet.