Sonu 1860 olan numara bana ait seni aradim ama musait degilsin sanirim bana donersen sevinirim
Printable View
Sonu 1860 olan numara bana ait seni aradim ama musait degilsin sanirim bana donersen sevinirim
Mehmet abi merhabalar şuan abd de olduğum.için cepten arayamıyorum seni. Hesabım da para yoktu,arkadaşım vasıtasıyla bir miktar göndereceğim. Çok teşekkür ederim böyle bir olaya ön ayak olduğun için.
Saygılarımla
Beyler harikasiniz... Sirada keyifle miniklerin sevincini izlemek var.
Elimizden geleni esirgemeyelim, ufak ufak da olsa birikir birkaç yavrucağın yüzünü güldürür bu yardımlar.. Mehmet arkadaşım sana da tekrar teşekkür ederim böyle bir işe ön ayak olduğun için..
Abi ,konuyu güncel tuttugun için teşekkür ederim :)
Süper ! Güne telefonla ve bu haberle başlamak çok güzeldi :) Olay bitmiştir.
Çoçuklar aileleriyle yaşıyorlar. Anne veya baba olmayabiliyor, ya da çalışmıyor olabiliyor. İkisi de yanlarında olup çok mağdur durumda da olanlar çok malesef.
Tespit edilmişse bir aile, o aile deki tüm miniklere yardım ediliyor, digerinin boynu bükük bırakılması gibi bir şey yok, bir ailede birden fazla minik olabiliyor.
Kardeşim şuan 3 minik'de sahiplenilmiş durum da ,
Ben birden fazla sahiplendim, istersen birini seninle paylaşabilirim ya da kısmi olarak katılabilirsin bütçen ne ölçüde el veriyorsa.
Kesinlikle, o anları burda sizlerle paylaşacagım zaten , ben teşekkür ediyorum, ben sadece vesile olabiliyorum sizlerin sayesinde:)
İşte işin en huzur verici yanı bu :)
Arkadaşlar şuan dan itibaren 10 minik kontenjanını üstlendik forum ahalisi olarak :)
Özel mesajlar alıyorum genç kardeşlerimizden. Benim birden fazla sahiplenme durumum var.
Bu taleplere göre bunlardan bir tanesini sizlerle paylaşabilirim.
Yani total de 200 tl'lik bir yardım daha kabul edebilirim. Ancak tamamını üstlenmeyi lütfen teklif etmeyin,dedigim gibi sadece PAYLAŞABİLİRİM. Bir kaç parçaya bölelim ki, başka kardeşlerimizinde payı,tuzu olsun. Varsa daha önceden bütçesi yetmedigi için yardım edemeyen kardeşimiz, 100 liranın altında olmak şartıyla 1 minik için ortak edebilirim.
Herkese sonsuz teşekkürler :)
Mesaj kutun dolu.
Lutfen kontrol edermısın?
Ne zaman eft yı ıstıyorsun?
Boşalttım abi, üst üste geldi p.mler :)
Alışverişi pazartesi yapacagım son ana bırakıp da sıkıntı yaşamayalım diye mümkün olan en kısa sürede alırsam iyi olur.
p.m attım abi.
4 Minigin Eft sı tamamdır,hesabını kontrol edıp bılgı verırsen sevınırım.
Kontrol ettim, ulaştı bana, tekrar teşekkürler abi:)
Ben tesekkur ederım Mehmet.
Boyle seylere vesıle olmak,muhım ve sart.
Sayende mutlu yuzler gorur ve hayır duaları alırız ınsallah...
Rica ederim abi, Allah hepimizin hayırlarını kabul etsin, yerlerini ziyadesiyle doldursun.
Organizasyon fotoğraflarını görünce çok daha iyi anlaşılacaktır :)
Beyler pazartesi gunu Mehmet alisverise cikana kadar konu guncel. 1 lira 1000 lira hic farketmez amacimiz ufakta olsa destek .
Mehmet 3 kardeşimiz için parayı hesabına havale yaptım pazartesi hesabına düşer,sen sabahtan yınede kontrol et bır sorun olursa bana ulaşırsın.numaram sende var.
Mehmet 3 gun once beni aradilar dernekten esyalari bugun elden alabileceklerini soylediler evime yakin biryerden . Istersen onlara hayir deyip sana vereyim hem persembe donuyorum gorusmuz oluruz bir kez daha.
size yurt disindan western Union ile göndersem olurmu parayi?eger tamam derseniz 1 sa içinde gider paranizi yatirir sizde 2 sa içinde parayi alirsiniz.