Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Maşallah kısa sürede gayet güzel ilerliyorsunuz inşallah istediğiniz gibi olur.
Bende boy 192cm. kilo 121kg.
Bugün gittim spor merkeziyle anlaştım inşallah gelicek yaza kadar hocalarla beraber çalışıp vücudumu düzene sokucam.
Olmuyor böyle tombul tombul.![]()
Bir kaç kişi l-carnitine ve clenbuterol kullanmamı tavsiye etti yanlız kararsızım.
Benim için tavsiyesi olanlar varsa alabilirim.
.
Bir kaç sorum olacak.L-cartine ıle CLA yı beraber kullanmak mı gerekıyor yoksa sadece l-cartıne aldıgımız zaman ıse yararmı yag yakımı konusunda.Birde bu yag yakıcının herhangı bır zararı varmı hıc bılmıyorum babama soledıgım zaman haberlerde gordugu bıtkısel zayıflama ılacları gelıyor aklına ve almamakta ısrar edıyor.
Olm resme baki0 bakip guluyorum hala ya nasil koymusum onu ben lan bildigin yakitin ethanolunu fazla kacirip afr yi baya zengine cekmisim e dogql olarak kol cikarmisim lan
Bitkisel zayıflama ilaçları (sözde) supplementlerl karıştırmayın.. Eczanelerde satılan acaip kilo verdiriyor böyleydim böyle oldumlara inanmayın.. Haftada en az 4 5 gün cardio yapıcam diyorsanız minimum 30 dak yüksek tempoda tercihen yokuş yukarı supplement satan vitmani satan yerlere l carnetine de alın cla da alın lipo6x de olur hardcore supplementlerde olur alın kullanın yararını görürsünüz ama cla fatburnerı yutup akşam hamburger yediniz miolmuyor maalesef
Şuan yarım ekmek köfte yedim 1 litrede kola içtim askere gitmeden on numara stok yapıyorum değişikte bi vücut geliştirme tarzı oluyor![]()
![]()
![]()
![]()
kanka o alet fena benden söylemesi. Verdiği enerji de ayrı fena. İdman bitmesin istiosun. İlk kullandığımda ex atmış gibi oldum. Ağır idman sonrası bisiklette 20 dakika mesafe rekorumu kırdım. Bu arada Tshirt bildiğin makinadan yeni çıkmış kadar ıslaktı. Eve geldim duş aldım hala içim kıpır kıpırdı. çıktım bi de sitenin tartan pistinde 10 tur koştum. 2km falan. Eve geldim duş aldım. Gece 12 de yatarken hala şakır şakır terliodum ki koşuyu saat 6 da yapmıştım. Alıştığını sanıosun ama idmana başlayınca aktif hale geliyor başlıosun deli gibi ter atmaya. Tshirtünü seven çıplak idman yapsın.
IN BOOST WE TRUST
Bu Oxyelite pro dediğiniz, Hydroxycut Hardcore'dan ne kadar daha fazla enerji veriyor? İkisini de kullanan var mıdır kıyaslama açısından? Hardcore kullandım deneme amaçlı ama öyle netteki yorumlar gibi aman aman bir etki, uçurma, ayaklarını yerden kesme falan gibi birşey olmadı, mutlaka bünyeden bünyeye değişiyordur ama beni bu tip uyarıcı maddeler çok etkilemiyor sanırım.
Konu biraz sapti, konu sahibinden ozur dileyerek bildigim bi iki biseyi paylasayim,
dediginiz gibi her bunyede farkli etkiler vermektedir bizim gozlemlediklerimiz ;
Hydroxycut Hardcore'dan 2 3 kat daha etkili oldugunu soliyebiirim.Hardcore u sabah aksam 2 ser 3 er icen bi ogrencim oxyelite pro dan sabah 1 antreman oncesi 1 ictiginde gece uyutmadigini ve hardcore gore daha enerjik oldugunu solemisti.
Ben kendimde kullandim oldukca etkili cafein iceren iceceklerle karistigi zaman aksam yatarken gozlerinizi kapiyosunuz uyumaya calisiyosunuz ama bi turlu vucut kontak kapatmiyo rolantide bekliyo bi yandanda vucut isisi artigi icin terliyosunuz.benim tavsiyem bu sicaklar gecmeden bu tarz urunlerin sikinti olabilecegi sonuz olarak termojenik yag yakicilar.
er ist ein deutscher
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)