User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
137 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Vucutcular, Vucut yapmak isteyenler için kişisel

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Direk karacigere gectigi icin acayip bir sekilde karacigerdeki toksiti temizliyor ve koruma altina aliyor
    cevap için teşekkür ederim,

Basel Grubu ilaçlarda ihtiyaç olursa farklı formlarının temini konusunda yardımcı olabilirim.

Çalışmalar başarılı, resimlerden birisi de kopardı

Cem yılmazın "tibia" muhabbeti gibi olmuş

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cevap için teşekkür ederim,

Basel Grubu ilaçlarda ihtiyaç olursa farklı formlarının temini konusunda yardımcı olabilirim.

Çalışmalar başarılı, resimlerden birisi de kopardı

Cem yılmazın "tibia" muhabbeti gibi olmuş
    Eczaneden temin edilebiliyor oksuruk surubu olarak geciyor zaten fiyatıda 9 tl olması lazım

BerkayKamaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kısa sürede gayet güzel ilerliyorsunuz inşallah istediğiniz gibi olur.

Bende boy 192cm. kilo 121kg.
    Bugün gittim spor merkeziyle anlaştım inşallah gelicek yaza kadar hocalarla beraber çalışıp vücudumu düzene sokucam.

Olmuyor böyle tombul tombul.

Bir kaç kişi l-carnitine ve clenbuterol kullanmamı tavsiye etti yanlız kararsızım.

Benim için tavsiyesi olanlar varsa alabilirim.
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kaç sorum olacak.L-cartine ıle CLA yı beraber kullanmak mı gerekıyor yoksa sadece l-cartıne aldıgımız zaman ıse yararmı yag yakımı konusunda.Birde bu yag yakıcının herhangı bır zararı varmı hıc bılmıyorum babama soledıgım zaman haberlerde gordugu bıtkısel zayıflama ılacları gelıyor aklına ve almamakta ısrar edıyor.

MazdaSpeed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LifeStyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir kaç sorum olacak.L-cartine ıle CLA yı beraber kullanmak mı gerekıyor yoksa sadece l-cartıne aldıgımız zaman ıse yararmı yag yakımı konusunda.Birde bu yag yakıcının herhangı bır zararı varmı hıc bılmıyorum babama soledıgım zaman haberlerde gordugu bıtkısel zayıflama ılacları gelıyor aklına ve almamakta ısrar edıyor.
    Kardiyo calismasiyla beraber ise yarar onun disinda spor yapmadan kullanmanin sana hic bir katkisi olmayacaktir

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olm resme baki0 bakip guluyorum hala ya nasil koymusum onu ben lan bildigin yakitin ethanolunu fazla kacirip afr yi baya zengine cekmisim e dogql olarak kol cikarmisim lan

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LifeStyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bitkisel zayıflama ilaçları (sözde) supplementlerl karıştırmayın.. Eczanelerde satılan acaip kilo verdiriyor böyleydim böyle oldumlara inanmayın.. Haftada en az 4 5 gün cardio yapıcam diyorsanız minimum 30 dak yüksek tempoda tercihen yokuş yukarı supplement satan vitmani satan yerlere l carnetine de alın cla da alın lipo6x de olur hardcore supplementlerde olur alın kullanın yararını görürsünüz ama cla fatburnerı yutup akşam hamburger yediniz mi olmuyor maalesef
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oxyelite pro en iyi fatburner olduğu yazılıyor internette ama nerede satıldığı hakkın da bilgim yok bilen varsa bana da haber versin
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olm resme baki0 bakip guluyorum hala ya nasil koymusum onu ben lan bildigin yakitin ethanolunu fazla kacirip afr yi baya zengine cekmisim e dogql olarak kol cikarmisim lan
    ahahahahhahahahahahah

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan yarım ekmek köfte yedim 1 litrede kola içtim askere gitmeden on numara stok yapıyorum değişikte bi vücut geliştirme tarzı oluyor

yasarım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetuygur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oxyelite pro en iyi fatburner olduğu yazılıyor internette ama nerede satıldığı hakkın da bilgim yok bilen varsa bana da haber versin
    Kanka pm attim
    er ist ein deutscher

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetuygur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka o alet fena benden söylemesi. Verdiği enerji de ayrı fena. İdman bitmesin istiosun. İlk kullandığımda ex atmış gibi oldum. Ağır idman sonrası bisiklette 20 dakika mesafe rekorumu kırdım. Bu arada Tshirt bildiğin makinadan yeni çıkmış kadar ıslaktı. Eve geldim duş aldım hala içim kıpır kıpırdı. çıktım bi de sitenin tartan pistinde 10 tur koştum. 2km falan. Eve geldim duş aldım. Gece 12 de yatarken hala şakır şakır terliodum ki koşuyu saat 6 da yapmıştım. Alıştığını sanıosun ama idmana başlayınca aktif hale geliyor başlıosun deli gibi ter atmaya. Tshirtünü seven çıplak idman yapsın.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka o alet fena benden söylemesi. Verdiği enerji de ayrı fena. İdman bitmesin istiosun. İlk kullandığımda ex atmış gibi oldum. Ağır idman sonrası bisiklette 20 dakika mesafe rekorumu kırdım. Bu arada Tshirt bildiğin makinadan yeni çıkmış kadar ıslaktı. Eve geldim duş aldım hala içim kıpır kıpırdı. çıktım bi de sitenin tartan pistinde 10 tur koştum. 2km falan. Eve geldim duş aldım. Gece 12 de yatarken hala şakır şakır terliodum ki koşuyu saat 6 da yapmıştım. Alıştığını sanıosun ama idmana başlayınca aktif hale geliyor başlıosun deli gibi ter atmaya. Tshirtünü seven çıplak idman yapsın.
    haahah sana demistim ama bune lan falan dedin, sonra eve gidince ben olimpiyatlarda yarisirim diye whatsupdan yaziyodun
    er ist ein deutscher

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu Oxyelite pro dediğiniz, Hydroxycut Hardcore'dan ne kadar daha fazla enerji veriyor? İkisini de kullanan var mıdır kıyaslama açısından? Hardcore kullandım deneme amaçlı ama öyle netteki yorumlar gibi aman aman bir etki, uçurma, ayaklarını yerden kesme falan gibi birşey olmadı, mutlaka bünyeden bünyeye değişiyordur ama beni bu tip uyarıcı maddeler çok etkilemiyor sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bülent76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu Oxyelite pro dediğiniz, Hydroxycut Hardcore'dan ne kadar daha fazla enerji veriyor? İkisini de kullanan var mıdır kıyaslama açısından? Hardcore kullandım deneme amaçlı ama öyle netteki yorumlar gibi aman aman bir etki, uçurma, ayaklarını yerden kesme falan gibi birşey olmadı, mutlaka bünyeden bünyeye değişiyordur ama beni bu tip uyarıcı maddeler çok etkilemiyor sanırım.
    Konu biraz sapti, konu sahibinden ozur dileyerek bildigim bi iki biseyi paylasayim,

dediginiz gibi her bunyede farkli etkiler vermektedir bizim gozlemlediklerimiz ;

Hydroxycut Hardcore'dan 2 3 kat daha etkili oldugunu soliyebiirim.Hardcore u sabah aksam 2 ser 3 er icen bi ogrencim oxyelite pro dan sabah 1 antreman oncesi 1 ictiginde gece uyutmadigini ve hardcore gore daha enerjik oldugunu solemisti.

Ben kendimde kullandim oldukca etkili cafein iceren iceceklerle karistigi zaman aksam yatarken gozlerinizi kapiyosunuz uyumaya calisiyosunuz ama bi turlu vucut kontak kapatmiyo rolantide bekliyo bi yandanda vucut isisi artigi icin terliyosunuz.benim tavsiyem bu sicaklar gecmeden bu tarz urunlerin sikinti olabilecegi sonuz olarak termojenik yag yakicilar.
    er ist ein deutscher

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasarım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu biraz sapti, konu sahibinden ozur dileyerek bildigim bi iki biseyi paylasayim,

dediginiz gibi her bunyede farkli etkiler vermektedir bizim gozlemlediklerimiz ;

Hydroxycut Hardcore'dan 2 3 kat daha etkili oldugunu soliyebiirim.Hardcore u sabah aksam 2 ser 3 er icen bi ogrencim oxyelite pro dan sabah 1 antreman oncesi 1 ictiginde gece uyutmadigini ve hardcore gore daha enerjik oldugunu solemisti.

Ben kendimde kullandim oldukca etkili cafein iceren iceceklerle karistigi zaman aksam yatarken gozlerinizi kapiyosunuz uyumaya calisiyosunuz ama bi turlu vucut kontak kapatmiyo rolantide bekliyo bi yandanda vucut isisi artigi icin terliyosunuz.benim tavsiyem bu sicaklar gecmeden bu tarz urunlerin sikinti olabilecegi sonuz olarak termojenik yag yakicilar.
    Teşekkür ederim açıklama için, çok sağolun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konunun ciddiyetini bozmak istemiyorum cezada alıcamm muhtemelen ama gülmekten resmen yazamıyorum şuan Patron pazar alışverişi sonrası salatalık cebinde kalmış sanırım

ahahhahaha lan olgar

BORKED

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahhahaha ibnesin olum hhahahahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bülent76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hydroxy cut ve hardcore u 5 sene önce kullanmıştım. Yararlarını gördüm ancakl oxylite pro ayrı bi dünya.

Yaşar arabayı yıkatıp antremana geliom haberin olaaa
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)