Silencer ?
http://img194.imageshack.us/img194/6...e1a664ee25.jpg
Printable View
Horlamak iyidir.
Kafana takma
koray abi gerçekten bunu yaptınmı ? :D:aaueauheauehaeuha
uyurken yan dönmekte işe yarıyor diyorlar... denemekte fayda olabilir.
diğer bir seçenek burun bantları gerçekten işe yarıyor,, onları da deneyebilirsiniz...
Tşk
Rıdvan :D
biz askerde yapardık bunu çoçuk en sonunda asker hastanesinde yalvardı ameliyat oldu :)
asker çorabı efsanedir...
yan dönme yazınca aklma geldi bitanesi tv de gösteriyodu sırtta top olan bi tişörtle yatıyordu :D sırt üstü geldiğinde otomatikmen yan veriyordun :D
tünay sorunu cozersen bilgilendir bizide ben duymuyorm ama biraz bendede varmıs horlama :D
......................
bizim peder'de uygu apnesi denen birşey vardı. yaklaşık 3 4 senedir solunum cihazıyla uyuyor.
Çok şükür bir problem sıkıntı değil, daha rahat uyuması ve horlamayı kesmek için.
(bu arada yanlış anlaşılmasın, çok şükür sağlam :) )
bu makinayı takıyor öyle uyuyor, evvelinde bir hastanenin uyku odasında uyudu, kameraya aldılar.. Canavar varmış adamın içinde, birde bu apne denen şey;
Uyurken susuyorsun, nefes alma falan yok belli bir süre.. Sonra "nolii lan!" diyerek çok kuvvetli bir horlama ile nefes almaya devam ediyorsun..
Anlatamadım :D vikipedia'ya bakıver destek için..
Aynı senin gibi fazla kg sıkıntısı var. O nedenle olduğunu söylüyorlar ancak apne çıkınca işler değişti. Şuan oksijen cihazı gibi bir maske ile uyuyor. gayet rahat huzurlu.. Ama yanında yatan, yanında dalgıç gibi bir tip istermi o da muhim :D
Geçmiş olsun, tavsiyem bu şikayetle bir hastaneye görün. Bir gece orada uyu.. Apne olabilir sendede.. Bi de KG ver :D
Ben uyuyunca evin içine arkadaşlarım skorsky geldiğini söylüyor :(
Breathe Right bende kullanıyorum, kullanmadığım zamanlarda hanım uyandırıp, kalk bandını tak diyor :D
Niyeyse hep evlendikten sonra çıkıyo bu horlama sorunları :D
Ben horlamam!!! diyene en iyi çözüm kamera ama bu sefer de ses montajı yapmışsın diyorlar. Bunun çözümü de şu. Biraz teknik malzeme lazım ama olsun. Ses ölçer ile birlikte çekin videoyu. Çok etkili oluyor. Değiyor yani.
Grip olmam dışında horlamıyorum çok şükür. Grip olduğumda da burun spreyi kullanıp yatıyorum.
Tünay abi geniz eti olabilir mi acep sende? Ya da burunda 300gr bonfile et? :D
Abi bi port polish yapsak burun boğaza hiç bir şeyin kalmaz, ppr da video çekeriz hem.
Anladığım kadarıyla senin genizde et değil but var..
dostum deviasyon tarzı birşey varsa çekinme yaptır ameliyatını hayatının kalitesi değişiyor...
Yuvarlak içindeki noktaya bi 150 lira sıkışmış, onu alırsak sıkıntı kalmayacak :D
http://yxhealth.com/wp-content/uploa...or-Snoring.gif