Kuzen çok ucu açık oldu cümlenin cevabımı whatsapp'dan göndermeyi tercih ediyorum :D
Printable View
Koray Abi 2. sayfayı açtıkça veya yeniledikçe şebek gibi gülerek ayağını gösteren adamı görüyorum :D Sağolasın. Tam yerini bulmuş he sayfa başı :D
Bende bu horlama alkollu olduğum zaman yada çok yorgun olduğum zaman oluyormuş. Bu ne demek oluyor şimdi
Breath right kullandiginizda rahatliyorsaniz (benim oyle) problem burundan nefes alamamakla alakali, benim burunda baya bı sapma var sol taraf burun boslugu olması gerekenin %30 u kadar
Yaz kıs farketmeksizin yorgun olunca burun civarındaki yüz kasları uyku esnasında relaxlasip burundan nefes almamı engelliyor, sonra "git baska odada yat!!" :)
Babam hasta bazen yanında yatmak durumunda kalıyorum. Feci horluyor, yan çeviriyorum horlamadan eser kalmıyor.:) Burun bantlarını deneyin en pratik ve en kolay yöntem o gibi duruyor. Zaten burun bantları da işe yaramıyorsa operasyon filan olabilir.:D
geç anladım :D:D:D:D:D
hocam siz nediyosnz bu konuya :d
bende horlama var benim specler farklı burnumun sol tarafı hep tıkalı,hep tıkalı o kadar su çekiyorum filan ama tıkalı hobi olarak değil kendini adamış. Sonradan burun et parçası oluşma ihtimali var mı ? bıçak altı şart mı? geçen tatilde gittik arkadaşım: o belgesellerde izlediğin uçak gemisi gibi bişey kaldırıyorsun gece diyor o zaman inandım ben horluyorum. :D
Bence bu işin başı sigara kesinlikle. Yorgunluk alkol vb. şeyler baydığı için iyice kötüleşiyor işler.
http://u1307.hizliresim.com/1c/s/qqhl0.jpg