bugun sınava kız arkadasımda girdi cok ümitliydi bakalaım neler olacak .birzda gezelim dedik yagmur yagdı![]()
bugun sınava kız arkadasımda girdi cok ümitliydi bakalaım neler olacak .birzda gezelim dedik yagmur yagdı![]()
ohh buda bitti artık herkez bizimkiler dahil yazlıa apartman sokak bomboş otobanlarda artık hafta arası yaparız rolıngleri kardeşlerim![]()
bende gırdım bugun sole bı bakayım dıye...
Sonuclarıda kontrol ettım Sayısal 1 den 3 yanlısla yine konuşturmuşum. Sayılsal 2 yi beklemeye dayanamadım. Giren kazanmak isteyen arkadaslara basarılar dılıyorum. Carpık egitim sistemimizin kanayan yarasi O.S.S.
KA Style
askerlik sorunu nedeniyle bende girdim, üzerinden kaç sene geçti ama daha bi kolay geldi bana hiçbişey çalışmama rağmen![]()
Sakin güç...
Gecmis olsun arkadaslar, umarım dilediginiz yerleri kazanırsınız![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
mıllet çeşmeye kaçtı hemen öss party dance musıc ortam kum güneş deniz![]()
www.honda-tech.com
giren arkadaşlara geçmiş olsun kazanırsınız inşallah..
artık yazın tadını çıkartmak kaldı düşünmeyin sonucu![]()
![]()
Walla ben üniversiteyi yeni bitirdim bi daha girdim sınava dedimki iyiki okuyup bitirmişimBelli hedefleri olarak sınava giren arkadaşlar inşallah istedikleri yerleri kazanırlar ..
bende kendimi deneyeyim diye girenlerdenim ve gördüm ki Allah üniversiteye kapak atma iddiası bulunan kardeşlerimizin yardımcısı olsun...
o ikinci bölüm nedir öyle ya ayıptır yazıktır günahtır yani.... 10 soru bile yapamamışımdır ikinci bölümden... harbi bizim dönemde (öss2004) daha kolaymış...
ama Allah var 1. bölümü yapamayanda boşuna kasmasın üniversiteye girecepim diye... ben bile bi iddiam olmamasına rağmen sadece 7 boş ile tamamladım ve göz ucuyla cevaplara baktım yanlışıma rastlamadım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)