Istanbulda konuya yazanların hepsının bu golf le demıycek arabaları mevcut onun ıcın yazılanlar kuru sıkı değil :)
Sızın adamınız belden aşagı vurursa ısı bızde bole yazarız efendı olana efendı yazarız
Printable View
Istanbulda konuya yazanların hepsının bu golf le demıycek arabaları mevcut onun ıcın yazılanlar kuru sıkı değil :)
Sızın adamınız belden aşagı vurursa ısı bızde bole yazarız efendı olana efendı yazarız
Ank/ist tartismasi olmasin lutfen hepimiz araba sevdasina burdayiz yani konu amacini asmasin memleket tartismasi yok
Ya kaynamasın gelıomu sımdı bu adam adapazarına ?
ankarada denicek araba yokmu die bas bas bağırıyodunuz aklınız başınıza geldi sonradan sanırım adam geliyorum diyor sizde çıkın yola deneme izliyelim.
Boluda rakım yokmu bakın karsınızdakını cocuk yerıne koymayı. Dahada gerıyosunuz :)
Mevzu ıst ank konusuna donusmemesı ıcın yazmıyorum bazı seyleri
Arabalarınız hızlı deılmı?
Bolu adapazrı sıze 20 dak
Once ankara simdi istanbul sonra bolu ortasi adapazari iste Daha once white rs kadir abiyle 10 numara denemistik bence adapazari iyidir
tamam baskan adapazarina geliyom iynm rs le cikiyoz 2 araba gec.kac saate ordasim.gecilen gecenin benzinini odeyecek
Ya karışmayım yazmayım dedim ama adam 3g çekmiyo beni bi ara yazmış dookandan bahsediyorum bilmem yazmaktan fırsat bulabildiniz mi ama ;)
Konuya bende yazayım
Eğer 70-210 arası deneme olursa bende gelirim
varsa hızlı bişey bazoyu getiriym
Gene desene uyumucaz :)
Ya buyuk laf konusmayin lutfen gecersjniz gecilirsiniz ya lavga etmeyin
mami makinen.sana uyarmi duzce.bak 85 km yol fazla geliyorum nrdeyse istanbula
getirdi beni mehzent.sana uyarsa mehzent inat etti duzcede
bulusalim
Pazar günü deneyin Adapazarı düzce arası musait..ama böyle atarli giderli dalga geçer tarz hoş olmaz tatsız ortamlara yol açar..Pazar gündüz denersiniz bende gelirim :)