Her iki taraf içinde kazasız bi gece diliyorum, uzun yol dikkat edilmesi gerek Ankaradan gidicek arkadaşlara başarılar diliyorum. Adrenalin dolu bi gece olucak, dostluk çercevesinde olursa bizde keyifle izleriz.
Printable View
Her iki taraf içinde kazasız bi gece diliyorum, uzun yol dikkat edilmesi gerek Ankaradan gidicek arkadaşlara başarılar diliyorum. Adrenalin dolu bi gece olucak, dostluk çercevesinde olursa bizde keyifle izleriz.
5 boydan az geçersem geçtim saymam denildi hala geçerlimi bu?
yada golf gti geçerse nolcak? bn dookanın geçicegini düşünüyorum
insallah baskan gecen gecen gecilen geri gelir.gecilen gecenin donus yolunu oder.70 den 260 hatta varsa gideri olan 300 e kdr basarim.sonra oraya gelince kmse demesin komse gazdan cekmesin 200 de .yaris 200 de bitmez yaris top speed de biter yavas arabanin top i neyse orda.ama
mami makinen haric.kendisi 70 210 dedigi icin onla 70 210 deneyecem ama 210 dan 209 olursa gazdan cekmem.onden kmseyi salmam araba akittirmam hakki neyse oyle basacaz 100 kere yanyana gelirim denk gelemezsek once basilirsa yaris olmaz. ok yaydan ckti geliyorum.
S2000 i tam bilmiyorum iddia varsa eminim iyidir illaki ama dogukanin gti cidden saglam yururlu :) guzel bi gece ve saglikli denemeler olur insallah..kazasiz belasiz olsunda :)
ciktim geliyom yoldayim hadi bismillah
Kazasiz belasiz güzel denemeler olur inşallah
İki tarafta yol boyunca dikkatli gitsin de, videoları bekliyoruz.
Golf istanbulu fethet de gel :) merak içerisindeyiz şimdi
video isterikkkkk
Doğukan'cım dikkatli git ve gel.
Bakın şuraya şunu yazıyorum. Eğer mehmet ile özgün de gidiyorsa.
Özgün ne eder ne yapar o s2000 bu gece istanbula mutlu döner.
Saygılar.
İmza.
ng şu an sökülü yeni setapa geçecegimiz için nos için hazırlık yapılıyo herkez biliyo saten nos basacagımızı muammer abi topla dedi yetişirse ng orda olacak ,,
Ulen olacak seymi şimdi girdim eve bakmadım foruma istanbuldan geldim guzel olurdu ya
Golf ciddi yürüyen bir araç, arada güç farkıda var nasıl bir şey olcak merakla bekliyoruz :)
bekleyin baba sikinti yok.gecilirsek geciliriz.ayarcim yok yanimda yag bile deistirmedim filtryi bile temizlemedim.arabayi sokmedim basinci acmadim 70 260 basilacak.mami arabayi yetistirirse gelecek telefonla aradi konustuk .yetistirremessede sahura gelecek
Savasa gıtmıyoruz araba denıycez ya :) ucunda olum yok derın nefes almak yeter :)