İki aracada maşallah kazasız belasız.
Gti 'da prof. bir şekilde sökülmüş olsa acaba kaç boy daha fark olurdu.Tek koltuğu nerden baksan 25-30 kg vardır.
Printable View
İki aracada maşallah kazasız belasız.
Gti 'da prof. bir şekilde sökülmüş olsa acaba kaç boy daha fark olurdu.Tek koltuğu nerden baksan 25-30 kg vardır.
Walla o kadar yolu gelen Ankara ekibine helal olsun :)
Araçlara maşallah Mehmeti'de medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum 2013 centilmanı ilan ediyorum :)
teyzemin biyigi olsa dayım olurdu mantıgını bırakalım artık...
golf açik ara önde gitmiş mehmet te tebrik etmiş...yancılık yapmaya gerek yok...
çok şükür ki kazasız belasız atlatilmiş dostça bir deneme olarak kalsın...
ne mehmeti tanirim ne de dookan i....
golf e maşallah ama bir o kadar da S2k ya maşallah..
28li araçın 3 boyda gerisinden gitmekte bir başarıdır....
en çok para harcanan ve emek verilen sk2 sonuçta...
ŞŞ hop günaydınnnn Fatiiii GEL la kavga edek :D
lan bende istiyorum böyle ara şehirde buluşup yarışmayı. Özgün gelde şu ayarı yap sıkacam lan bende . Forumda atarlanacam çok canım sıkılıyor :D 7 ay sonra baba olcam bidaha zor gazlarım bir süre :D
Ben yazdım yıkılır diye ama neden yazdım..
Yorumlar kişinin niyetini belli eder, içindekileri bastırsada ileride gelişecek olayları tahmin edebilirsiniz..
Bana göre bu Golf, Süper Lig'in X anadolu takımlarından birisi olarak görülebilir.
Mehmetin aracı da bir alt ligin aracı. Hatta Beşiktaş'ın PAF takımı bile olabilir.
Süper Lig'de oynayan gücü belli X takıma Beşiktaşın PAF'ı atar yapıyor ve X diyor ki;
Teknik direktörümüz sahada değil (ayarcim yok yanimda)
Suyumuzu tam içmedik (yag bile deistirmedim)
Ormanda yeni bir kamp yapmadık (filtr3yi bile temizlemedim.)
Taktik değiştirmedik (arabayi sokmedim)
Yeni transfer yapmadık (basinci acmadim)
Bunu bir gazeteye demeç olarak verseler, yarın ki başlık X PAF'TAN KORKUYOR veya X PAF'TAN ÇEKİNİYOR olur..
Şimdi;
2 takımın da gücü belli, Güçlü olan belli zayıf olan belli,
Fakat küçük ama çok önemli bir detay var;
Nasıl Zayıf olan Güçlü olanı bahaneleri daha denemeden yardıracak kadar döktürebiliyor, burayı herkes es geçiyor.
Kimse de demiyorki Güçlü olan denemeye gitti cesaretlice tamam ama neden bahanelerle gitti ?
X taraf diyorki, PAF yenilince zaten güçlüydünüz diyecektiniz, vs vs..
E tabiki diyecek arkadaşım, SENİN GÜCÜN BELLİ ONUNKİ BELLİ..
"Vw GOLF GTI APR GT28RS 400 HP"
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2862141/detay/
PAF yenseydi o zaman üretilecek bahaneler eminim pek geçerli olmazdı, anormal bir başarı ortada olurdu.
Bana göre X'in PAF takımını yenmesi ile ne kadar mutlu olunabiliyorsa ? O kadar mutlu olması gerekir..
Fakat X'in ruhu hali Beşiktaş'ın PAF takımını değilde As takımını yenmiş gibi.
Hayretle izlenecek türden.
PAF'ı tebrik etmek lazım taktiksel olarak, bu savaşta yenilse bile karşı tarafı baya korkutmuş.
Bu bile bir zaferdir.
kalktın mı lan. Bugün kimseye ayara çıkma 4 saatlik uykuyla.
vurdu gol oldu :D
vıdeo nerde .yada varmı..
s2k orjinal halde her bişeyi takılı olsaydı cnk nın olduğu gibi full takılı ( ki enkada bile böyle ne bi koltuğu sökmüştür ne bişeyi full takılı gelir basar gider ) fark 7-8 boyu geçerdi tahminen ,
yorumlar 16. sayfadan başlıyor pastel boyalar dalga geçmeler vs.. iddialı muhabbetler
şsonuç 4-5 boy olunca gayet normal geçmesi , 4-5 boy arkasında olması bile çok çok iyi değer gibi dönüyor o iddialı muhabbetler değişiyor
2 taraf içinde geçmiş olsun o kadar yol kat edildi sonuç olarak değdi sevindim doğukan abinin adına
ben yinede bi hatırlatıyım dedım.
bende hıslerıme guvenıyorum kımse gelmeyecek ankaraya :)
vallla helal olsun adamlar ıyı yapmış oyunu :D
fakat golfun 2 de sarmasını hesaba katmamışlar.
bu nasıl bı dusunce tarzı selcuk. 600 kılometre yol yaptık. denız sevıyesıne ındık deneme ıcın. stepne bile sökmedik arabadan.
karşılığı nos bağla sapa gönder oylemı.
ben sana tek bısey soyleyım ne sen ne Mehmet ne ozgun hıc kımse golfun bu kadar gececegını beklemıyodu..
denemeden sonrakı surat ıfadelerınden de bellıydı bu durum.
gecılecegını bıle bıle kımse cekıcıye araba yukleyıp gelmez.
ıkı tarafta bız gecerız dıye geldı. 1 taraf ın dusundugu oldu.
Sonuç beklediğimiz gibi idi, sus plakalı araba susmuş gerçekten, golf'un m3 ve 335'i nasıl geçtiğini gördükten sonra bir kere daha helal olsun diyorum :) üşenmeyip o kadar yol gidilmiş, emek zaman para en cok da zevk var bu işin içinde, tatlı atışmalar olduğu muddetçe sıkıntı olmaz kanımca
ne konuymuşşş beeee sanki beşiktaş bursa maçı gibiiii :D golf helal olsun hiç üşenmeden geldi denedi ve GİTTİ .... sk2 de helal olsun atarı yaptı en azından R YAPMADIII ..
maşşallah deneyen araçlaraaa :icon_tup:
İynnrs amaç ne şimdi ?
Paramı ıstıyosun gesap no yolla
Eşşeğinkine suyu kaçırmayın cok gucluysenız secın bi aday daha ben bu sefer ankaraya geliyim bayram sonrası bıde ben turbo arac hazırlıyım bakalım sızde benım kadar cesaret barmı atmoyla turbo karşısına cıkacak kadar
Bole igneliyici laflar soylenirse ortalik yine kizisir
Gecmissiniz olay bitmis bnce tadini cikartin
S2k gecildi ama benim gozumde iyi olan s2k ydi bircok kisininde gozunde ole gozukuyodur eminim
Ama yaris yaristir iki tarafada tebrikler
yazılanlarn coğunu okudum bunuda tabiki bunda ne var hiçbişey yapmadan gitti adam bahanemi ha bahaneyse ayarcısınıda alıp gelse dahada güzel fark olurdu bumu ? korktumu oluyor şimdi başından beri deniyelim diye dookan değilmi ? araba yokmu yokmu diye biyelerini yırtanlar sustu şimdi. daha fazla çirkinleşmesin olay ne gerek var ?
Yorulmayın bosuna :)
Mutlular bozmayın gectıler ben bıgun enkayı zıyret edıcem :)
öncesi sonrası
20 sayfa olmuş videodan önce yorum yapanlarda videodan sonra genele bakınca bi sus'kunluk olmuş.
maaşallah araçlara.
:))) sc s2000 le yurudum sızın kadar sevınmedım :)))
Golfü can-ı gönülden kutluyorum. Herkes kalkıp ankaradan oralara kadar gitmez hemde ayarsiz hazirliksiz tam takili ve 300 km arabaya yol yaptirip arkasindan iddali bi deneme.. Golf gececegini 60-295 videosuyla zaten belli etmisti. Denemenin adaleti buydu zaten.
bizde okadar çok konuşup böyle susanı görmedik inanmışlık böyle birşeymiş :)
evet kardeşim gönlünden ne koparsa.mubarek kandıl gecesı sevab olur.
hem böyle ıddıalı denemelerede ornek oluruz.
https://www.losev.org.tr/bagis/bagis.aspx
gelecez araba yokmu diyen kimdi acaba neyse bu bi bitmez
Bana laf ebeliği yapma ara hesaplaşalım
denemeden önce 270 hp araba için oraya buraya mı gelicem diye küçük görmeler yap sonra geçince aya gitmiş insan sevinçleri :D
edit:araç sahibi hariç
ibo mehmet güzel bir kardeşimiz emek vermiş hakkıyla yürütüyor keza sende iyi bir kardeşimizsin konuya bu sekılde yaklaşmayalım yanyana olsanız inan alakasız olurdunuz denendi oldu bitti sonuc benıde cok sasırttı bu kadar olmaz demiştim ama helal olsun adamlar arabasını yapmıs dahada yürürü war gibi sen boşver onu bunuda bugun babayı koşturacağız insallah ne diyon :)
Olay 3. kişiler yüzünden Ankara İstanbul tartışmasına dönmüş resmen
Hakikaten ankara istanbul muhabbetine donmus olay gecilen geceni tebrik etmis iki tarafta gitmis denemis , sonuc belli olmus.