Gerginlige gerek yok yuzyuze konusuldu vs. Tavirlar bencede degismesin.
Masallah araclara.mehmet zaten yazmis sonucu vs.
Printable View
Gerginlige gerek yok yuzyuze konusuldu vs. Tavirlar bencede degismesin.
Masallah araclara.mehmet zaten yazmis sonucu vs.
fatii ye soyleyın ozaman laf ebelıgı yapmasın burda. 3. sahıs mahıs yazanların kım olup ımalar ettıgı ortada. mehmet acıkca tebrık edıp bahane dahı sunmadıktan sonra kralcıymıs saksakcıymıs onceden yazmıs kısılerın ne dedıgı kımseyı baglamaz. olay bıtmıs gıtmıs. he 3. sahıscıklar devam etcekse konusmaya ona gore tavır alınır
bu 3. şahıslarda İstanbullu olunca sıkıntı yokta ankaralı oluncamı sıkıntı var :)
Mehmet benım malım sana 10 boy agır gelır ıstıosan gelıyım denıyelım ama ben kendı malımla geldıgımde sen başkasının malını one surmeyecen?
s2000 le deneyecez olurmu?zaten değişen bişey yok arabalarınız 35 lilerle yürüyo bide benle yürürsün o yüzden boş laf yapma
Abi sen neden ustune aliyosunki ben ne yazmisim bi oku sakince ;) her yaristan sonra bu tarzda muhabbetler harbiden insanin keyfini kaciriyo yapilcak sey basit o sekilde yaklasana cvp vermeyecen seviye dusurmeyecen yani soyledigim yanlis anlasilmasin yasca benden buyuk insanlarda var ama gerek yok uzatmaya herkes neyin ne oldugunu biliyo.. Hayirli geceler
Gidişat kötü yönde...
sus geçmiş olsaydı konunun kaçıncı sayfada vede ne geyıklerde olduğunu kimse tahmin bile edemezdi bırakın şimdi falanı filanı.
evet sendın, benı kendın gıbı tazelerle karıstırma. neyın neyle gıdecegını bılırım. konuyu gordugumde mehmet keske gıtmese dıye dusundum.alın sıfır arabayı bolton malzemeyı ustanız taksın ayar kayar bı halttan anlamayın elınız yag degmemıs olsun sonra boyle caka satın... devam edın :icon_tup:
her lafınız değişik demedinmi kendi malınla gel varsa diye bende var dedim vay vırrık vay cırrık gene başladınız kıvamdan bilmem neden..
aslında benim sana en ufak minnacık lafım yok diğer konudada zaten yazdım az çok burda mevzu ne sen ne araban seninde bunu anlaman lazım keşke sus senin değil başkasının olsaydı..
ama doğruya doğru sus geçmiş olsa bırakın 3. şahısları şu anda 12. şahıslardan sıra alıyoduk
merak edenler için golfün sırrını açıklıyoruz, direk etkili
http://i624.photobucket.com/albums/t...67724010_n.jpg
a.s malı 10 kat guclu adam
http://4.bp.blogspot.com/_WRdfWTlNEJ...izilmaske1.jpg
Benım arabam su an deneyen lafın be bana nede arabamaysa acıkca belırt kıme yazdıgını gerek varmı sence dolandırmaya?
Karşı taraf duzgun yaDıkca bızden kımse konuyu sapıtmaz
Peki bu s2000 senın olsa sen bole bi golfle denemeye cıkarırmıydın arabanı o zamn objektıf olarak bunu yaz ben cıkartırım her zaman, gıttım denedım ve gecıldım benım hobbym denemk ılla gecıcegım arabalarla sıkmak deıl
Kanka haklisin eyvallahta
Sizde birakin kralcilik yapmayi dogukan demis ya nerde kralcilae diye
Su anda siz o durumda oluyosunuz
Golf gecti kmsenin ustune lsf soylemesine luzum yok
Cvevap otbanda verildi
Kimse kimseye terbiyesilsmedi forumda gerginlik yapmaya gerek varmi ki ustelemenin anlami varmi
Inan bana S2K gefseydi sunlari istanbullularada yazardim
Gereksiz uzamasin aralar bozulmasin daha coook bulusuruz orta yerde keyfle deneme yapariz atarlasiriz ama birbirimze bakacak yuzumuz olsun gari
sen böyle geçileceğini bilsen o arabayı oraya getirmzdin.zaten öyle düşünmeyen konunun başında öyle konuşmazdı.sen golfü geçeceğine gayette inanıyodun ondan geldin.pastel boyada torpidoda kaldı.
he ben s2000 le o golfu hayatta denemezdim ankaradaki gidişini bildiğim için zaten ankarada olsan en az 10 12 boy olurdu o fark.ama dediğim gibi keşke sen olmasaydın deneyen.he kişi değil dediğim hemen her konuyu daşşağa çeviren bir grup 2. 3. 4. şahıslar.
Neyse konu dıdının dıdısı olmaması ıcın yazmıyorım
NA s2000 gıderı bu yapıcak bişey yok cunku konustuk sacma muhabbetlere yer vermıs olucam
Dookanın ayagjna saglık huzursuz oldugum konu adamları agırlarız dedık bı yere oturamadık ama ıkı tarafada gecmıs olsun
Iyi ettinde adam gecildi daha ne diye zorluyon
Hadi gecmis olsa sen hakli olursun sen yazma hakkina sahip olursun
Fatih doukanin kankasi adamlar gectiler bi zahmet birakta yazsinlar
Bi taraf sevincekti oda golf oldu bende isterdim S2K gecsin okadar yol teptim mehmeti desteklemeye ama golf hizli
ya harbiden psikoloji gidik ;) bi dediğiniz bi deiğinizi tutmuo tamam haklısınız benım araba yavaş siz hızlısınız.biz geldik sıra sizde yapın gelin benim mal burda deneriz.
kanka şimdi iyi hoş diyonda bizim mücadele verdiğmiz diğer konularda niye yazmadın bunları gözünü sevdiğim :) belki görmedin atladın silindi yazılar falan filan
ben mehzentle yarın bir araya geliyim oturur cayımı çorbamı ıcerım benım burda anlatmak ıstedıgım 2. 3. şahısların ordan bakınca nasıl göründüğü.
kendi lehinize yazınca sorun olmuyo ama karşı taraftan baya itici duruyo sıkıntı orda yoksa bizim şurda yazdığğımız onların yazdıklarının yanında devede kulak.
kanka ben bıseyı zorlamıyorum. mehmet tebrık ederım gectınız deyıp bahanesız yarıs oldu dedıkten sonra yazılanlara bak. dalga gecer modunda vs... adam yazmıs noktayı koymus onlarda tesekkur etsın geldın ettın bahanesız denedın dıye bıtsın, su konuya bu kadar mesajdan sonra sırf o yazılanlardan sonra yazdım...
neyse, takılsın hepsı
Salla Selçuk araba bızde her zaman herkeesle denerız muhabbetın rengı değişmesın yeter onumuz bayram sonra bayramdada araba deneme peşinde koşmayalım :)