Cıkar cıkar Ankara subaru cennetı :) ıllakı vardır mehmete denk araclar
Printable View
Cıkar cıkar Ankara subaru cennetı :) ıllakı vardır mehmete denk araclar
Ne zaman olacak bu denemeler kaçırmayalım :)
siz incekden gecerken ben sesi duyarım zaten her daim geliyor sesler otoban denemelerınde arkadasa dıyorum gene roll var =)
aynen abiler ne zaman olacak denemeler ?
adem benım arabayla 100 bassak sıkıntı 70 veya 80 ıdeal turbo buyuk lagda kalır 3 basmam lazım 1.4 basıyorum gecersın ama herkesle denerım cok zevklı oluyo
valla deneme ciddi ise biletimi erteletip yarışı izleyecem :)
s2000 için,golf gti,20 gli 2008 sti.30 lu 2006 sti var hepsi hazır o güne kadar bi sıkıntı çıkmassa Allah ın izniyle güzel denemeler olur diye düşünüyorum.
Ankarada bekliyoruz :)
bu arada eğer mehzent olurda gelirse cesaretinden ötürü gerçekten çok takdir ederim kendisini...enkaya gelip atmo olarak turbolara karşı mücadele vermek zor iş.
Turbolu 106 var 240 hp civarı 1-2 gün önceden haber verirseniz yer ve zamanı ayarlamaya çalışırım:)
Baya hareketlİ gÜzel bİr gece olacak sanirim..kazasiz belasiz
Yani koca Ankarada Atmo araç yokmu s2k ya....
Ankara m3 diyarı hızlı bir m3 yokmu e30, e46, e93 tüm m3 ler olur.
Aynen bu Ankaranın havasının bu kadar etkıleyecegınıı tahmın etmıyordum ama herkes hem fikir tecrubelılere kulakmı versek :)
M3 cikarirlar atmosferik bence haberleri olsun yazrlar:)
m3 lerden fazla tırsmayın ama orda noslu 3.78 motorlu e30lar var çakal kasa en tehlikelileri onlar :D
Oy bırlıgı yapalım o zamn :)
M3 diyarina gelin deniyecek m3 cikar illaki. Benm sağlık sorunum var ctr ile sus denemek isterdim ama maalesef.
Guzel e30 larda var :)
m3 var swaplı e30 da var noslu m3 de var denerız tabı onların adına konusmayım denerler
bol bol video istiyoruz mehzent kardes haydi rastgele
Sus için atmo şartı mı var ? Anlayamadım ben !
Atmosferık için Ankara havasının bu kadar sıkıntılı olacagını tahmın etmıyordum !1!1!11!1!
Turbo arabayla orda denememın saglıklı olmayacagı aşıkar muhtemelen SUSun ankara işi yalan olcak.
İstanbulda denk geldıkce denıycez artık burda hem mamı hem ben varım cok aksı bı durum olmadıkca bızler hep hazırız.
valla beyler ben ıncekde oturuyorum rakım 1150 cok fark var bıkere ankara sevıyesı ile sıcaklık en az 5-6 derece oynar sıcaklık konusunda rahat olun gece mont kesın getırın bız gece usuyoruz gece 12 -14 C cıvarı oluyor hararet sorunu cok olmaz fakat basınc baya dusuyor varız fark edılıyor helekı bızım bır gol basına ınene 9.5 km sıncana gıden 8 km rampamızın tepesı cok rahat hıssedersınız anlarsınız atmo arabalar dırek parasut acmıs gıbı etkılenıyor aynı bolu can kurtaran gıbı
getirin sus u bsy olmaz atla deve degil 4 boy az yururse 4 boy ekleriz bisey olmaz
rakım dert olur deniliyorsa otoban gişelere doğru basılır
Gelın hıc dert olmasın sızi İstanbul da ağırlayalım nede olsa İstanbul turbolulara sıkıntı yaratmıyor ;)