fatiii :) 20 lik yapma hayallerindeysen sikinti oolur gene :) busefer kündeye olursun
Printable View
allahdan önümüz bayram kırgınlar küskünler için fırsat .
2 direk mi : )
Fatih 4 çeker değil mi senin araban kaç hp ?? 800 filan varmı ?
Onur kardeşim kusura bakma durumunu bilmiodum ama korhan o şekilde yazınca komiğime gitti. Tekrar kusura bakma.[/QUOTE]
Ne demek estağfurullah.
sen beni kıyma yapamazsın ama ben senin başınla kıçını yer değiştiririm. Bana abi falan deme. İhtiyacım ya da öyle bir beklentim yok. Oradan onur benim yazıma cevap vermiş sende oradan atlayıp şakşakçı demişsin yırtık dondan çıkar gibi. Benim şahsıma demediysen sorun yok. Deneyecek arabam var. Gıyaseddinin eski GC8 i bende 2.5lt STI 30R var. Sana kalın gelir. O yüzden boşver.
valla ben kendi arabamla aradaki farkı gördüm.. :)
Hayal kurma dyim sadece :D kuracaksanda anlık olsun :D
Valla bilemedim zevkli mi değil mi 3 senedir malzeme biriktiriyorum epey sabırsızlandım artık iyiden iyiye. Korhan abiyi de kızdırdık sabırsızlıktan. Burada ondan özür diliyorum herkes önünde herhangi bi amaçla o cümleyi kurmamıştım bilinçsizlik mi oruç başa vurma mı ne ise artık bilemedim :D
:D videoyu ben çekicem :D çekersen belli olur :D
hahaha :D
senin şahsına niye diyim senin şahsının ebnim için varmı bi önemi? sana niye abi diyim saygıdan dı saygım mı var sana şu an? bak forumda herkes bi atar .beni evde oturup klavyede atar yapan coluk cocukla karıştırma yaşına başına bakmam boyuna posuna bakmam ben baksam eşim dostum bakmaz düzenini bozarım. lafım sana değil.ama şakşakcılık goruyosan kendinde sıkıntı yok o zaman sana.
Fatıı hala bıtmedımı ısın sen bı arada dalagaya nasıl alınıyor bı konusalım hadı
aboowwwww.fatih bazoyla mı deneyecen hahahahahahahahaha.hadi atarlan da gelsinler la :D gelsinlerde hızlı araba görek :D
Tamam atarlı bebe beklıyorum
bura zaten yogun kafamı kaldırmayorum, son 30dk.da 30 post atıyorum hulohoyyy. durun mehmetide arıycaktım şimdi gargaraya getirmeyin beni :)
Ya sırf kuru gurultu Serhat abi seceresını cıkardım ben onun merak etmeyın aklınca populrtrlıgını yukseltıyor
Yahu ne denemeymiş biraz daha sakin olsak.. İstanbul Ankara savaşı oldu yine türkiye yunanistan savaşı olsun Edirne de buluşma yapalım. :D Gerçi konu bazukaa deneme talebiydi, konu amacına dönmüş baya. Fatih abi senin araba da baya reklam oldu bedavadan şanslı adamsın vesselam :D Ama üslup konusunda biraz daha ılımlı olup ankarada kanlı bıçaklı olmasa denemeler. Bu gidişle ankarada ciddi ciddi kavga çıkacak, etmeyin koca koca insanlar ayıptır. Her araba geçebilirde geçilebilirde.
konuşmuşsunuz bayramda istanbulda olucam demişsiniz bende bütün tsi toplansın madem kim kimi ne kadar geciyor görelim dedim...... gel bayramda bursaya ben gelicem istanbulda gelsin burdan 600 km en çok bana uzak hepimiz tek seferde bu işi bitirelim..kimin arabası hızlı merak ediyorum eger sizinki hızlı ise taktik almak istiyorum siz beni hep yanlış anlıyorsunuz ben eger beni gecersen benim arabamın daha gideri var bunu görmüş olacağım ....bayram işine ok dersen 2 ci antalyadan cıkıp geleceğim bursaya
haklısın korkudan arıymadım bı kenara oturdum soluklanıorum elım ayağım tıtrıyor gecsın aramaya calısıcam kısmet
dayan sert erkeğim bi 10 dakka arıyorum.popülerlik lazım bana.secere nasıl bari onu soyle o secereyi ankaradan kim verdiyse en güzel dileklerimi iletiyorum bu mesajımın arkasına azcık yerse benı arar zaten :)
Hey allahım dengemi bozacakmış. Neyse hadi optum.
bu işin sonunda iyi dost olursunuz siz. Gereksiz yere kavga ettiğinizi anlayacaksınız telefonda "insan" sesi duyunca. Ekrana bakıp , bilgisayara gider yapıyorsunuz. Bu sizi gaza getirmek anlamında değil söylediklerim yanlış anlaşılma olmasın lütfen. İki tarafıda yakinen tanımıyorum. Ama doğru, dürüst , adamlarsanız zaten telefonda konusunca , metal parçası için birbirinizi kırmıycağınızı anlayacaksınız. Atara atar gidere gider yaparım demeyin. İki tarafıda objektif gözlemleyebiliyouz. Geri adım atıp hatanızı anlayıp, özürdilerseniz, benim gibi bakan insanların gözünde düşmezsiniz emin olun. Ha varsa şakşakcı , bu işten nemalanan onlar belki üzülür o kadar... Şahsen ben bu iş yüzünden fatihi yada mehzenti arasam ilk cümlem ne olurdu diye düşünmeden edemiyorum." vay sen benim arabamı geçeceğinimi sanıyorsun" mu diyeceğim? Şu ortamda çıkıp buluşsanız kavga etseniz, yumruk yumruğa girseniz size vay be ne kadarda erkek adamlarmış demez kimse emin olun. Ama Biri istanbuldan biri Ankaradan çıkıp adapazarında araba denenirse, karşılıklı tebrikleşip dönülürse görüldüğü gibi herkes derki "helal olsun lan". Küçültmeyin kendinizi arkadaşlar. Değerli insanlarsınız, aileleriniz var, sevdikleriniz var, forum ortamında arkadaşlarınız var, bu yaptıklarınız hem forumu, hemde otomobil camiasını en cokta sizi küçük düşürür