O değilde, resmini değiştirmişsin, beni o etkiledi:)
Printable View
Hep beraberiz sonucta bu gıbı olaylara gerek yok yüzyüze böle yanlış anlamalar olmaz ne soylemek isteniyorsa net soylenir yüzüne insan kırgınlığa gerek yok ii geceler cümleten
;) ;) ;) ;)
35 setupli arabaya pasli devirdaim pompasi getirirsen hurdacidan alip, daha o araba cok yatar, onur kusura bakma bizim yaptigimiz ise, emege saygimiz var kardesim, tork yapti olacaksa, ya torka gore olacak yada olmayacak;)
daha da bir kelime olursa zaten hicbirsey olmaz.
Ulan yazmıyorum dıyorum harbı kasınıyosunuz he:)
Azdan azmıs coktan cokmuş :) bu işin sonu hayrolsun ınsallah
Fatiii yazıp cızmek ıstemıyorum senın ıcın sana realde yapıcaklarımı burda yazarak eskıtmek ıstemıyorum :)
kitlenmekmi hahahah ne kitlenmesi hacı motor kırılana kadar piston takmıyorum s2000 geçmek içinde pistonmu lazım :)
daha iyi yazılar bekliyorum senden kamonnnnn
valla yapacaklarım derken geniş bi kavramı ele almışsın Mehmetcim sana en başından beri söylüyorum enka tepede araba gel beklerim kim kime naparsa artık :)
bu saatten sonra deneme filan olmaz bu kadar yancı olduktan sonra selamlar bile kesilir ama deneme olmaması iyi olur mehzent para harcamaz :)
Ahahaha yok abi artık turbo zamani :)
gazman arkadaşları akhisara'da bekleriz..
Gecilmek ıcın alt yapı yapmaya başladınız :) hayırlısı :)
Dısardan itici gozuktugune emınım daha yazmamak en mantıklısı bayram ertesı göruşuruz fatıcım :)
herkes rahat yazsın kimse kimseyi engellemesin baskı kurmasında seninki biraz kabak tadı verdi be :) dikkat ediyosan ankaralı arkadaşlardan başka yazan makara yapanda yok, yani belli bir azınlık kesim sürekli makara formatında yazmaya devam, bu durumda can sıkıyor dolayısıyla karşı tarafı geriyor.
Bu kadar komik olan ne ? Bana bu malzemenin eksik olduğu 15 gün önce falan söylendi, ben de bazı dönemsel maddi sıkıntılar çektiğimden dolayı sıfırını alacak param yoktu o an ve geçici çözüm yoluna gittim ilk fırsatta sıfırını alırım diye düşündüm şehir değişikliği yuaptım ve tekrar yapacağım diye aracı teslim almaktaki aceleciliğimden arabam yatmasın diye. yoksa sadece motorda 13000-14000 usd yatan arabaya o şekilde binecek değilim heralde.. Ayrıca korrhan abi de bilir aracıma hiçbir kötü malzeme almadım hepsi korhan abinin hakan ustanın onayından geçen malzemelerdi yol gösterdiler getirdiler aldım onlardan sağolsunlar. bu arabayı kasası dahil her civatasına kadar kendi imkanlarımla yapıyorum kimseden ekstra desteğim yok. yaşım 25 gücüm bu kaadarına yetti, allah daha iyilerini size versin.
Memo giderken al benide
Beklıyorum
Yooo yada bekleme satışı verem sana abinin büllüğü ile gerdeğe girme kendi büllüğün olsun al dene
Bızım derdımız enka deıl butun arabalarıyla atmo s2k ya bılenıyolar ama haberi yok ben tek basıma fatıııe bılenıorum
İşin rengi değişmeye başladı
sen atmo s2000 le atar yapıodun sonra atmo s2000 inle kendi malınla gerdeğe gir dedin sonra baktın atmo s2000 gerdekte sıkıntıya düşecek başka araba demeye başladın falan filan..
ne olursan ol yine gel demiş Mevlana.bekliyorum satışmı alır gelirsin ödünçmü alır gelirsin farketmez.
Bu iş garaj mapper savaşına dönmediği sürece sevdiğimiz saydığımız kardeşlerimiz abilerimiz kırılmadığı sürece ankarada nekadar 4 çeker 2 iter 2 çeker ile deneriz veya memo dener. Geçeriz geçiliriz hiç problem değil. Sonuçta bu arabaya ben zevkim için biniyorum.
Adam atarını yaptı geçtiniz tebrik ettik o gece orda ayağınıza sağlık dedik. Yazılan yanlış cümleleri memo kabul etti. Memoya ben burda gitme dedim ama abi söz verdim gidicem dedi. Ama bunun üzerine hala konu boyutu ağzını açana atar yapılırsa ve bu adamı ezmekse elimden geldiği kadarı ile ezdirmem .
Bayram sonrası sana özel geliyorum fatii eksik gedik neyin varsa hazır et.
Ankara'dayım, atölyem OSTİM'de... Şaşmaz üzerinden geliyorum, İvedik OSB'yi dolaştım, ortalık sakin, kimsenin kimseye bilendiği yok...
Kadir gecesini yediniz, önümüzde bayram var... lütfen artık aklı selim postlar atalım...