sen kralcimisin mehmet sen ustunr alinma .yuzyuzede naptik ki kardes ben onu anlamadim.tebrik ettin tsskr ettim cok da muhabbet etmedik yani
Printable View
sen kralcimisin mehmet sen ustunr alinma .yuzyuzede naptik ki kardes ben onu anlamadim.tebrik ettin tsskr ettim cok da muhabbet etmedik yani
Yaw yarisanlar yarismis bitmis neyin ne oldugu gorunmus arac sahipleri konusmuyo dis etkenler ortam geriyo gerek yok bu sekilde atismalara kisisel sorunu olan varsa ozelden yazsin ayiptir bu saatte millet usenmeden baska sehirde yarisip gecme gecilme bahane etmiyo 3. Sahislar ortalik karistiriyo sadece masallah demek varken ortam germek anlamsiz...
Selcuk yazmana gerek yok :) elalemın malıyla deıl kendı malınızla gelın :)
Gerginlige gerek yok yuzyuze konusuldu vs. Tavirlar bencede degismesin.
Masallah araclara.mehmet zaten yazmis sonucu vs.
fatii ye soyleyın ozaman laf ebelıgı yapmasın burda. 3. sahıs mahıs yazanların kım olup ımalar ettıgı ortada. mehmet acıkca tebrık edıp bahane dahı sunmadıktan sonra kralcıymıs saksakcıymıs onceden yazmıs kısılerın ne dedıgı kımseyı baglamaz. olay bıtmıs gıtmıs. he 3. sahıscıklar devam etcekse konusmaya ona gore tavır alınır
bu 3. şahıslarda İstanbullu olunca sıkıntı yokta ankaralı oluncamı sıkıntı var :)
Mehmet benım malım sana 10 boy agır gelır ıstıosan gelıyım denıyelım ama ben kendı malımla geldıgımde sen başkasının malını one surmeyecen?
s2000 le deneyecez olurmu?zaten değişen bişey yok arabalarınız 35 lilerle yürüyo bide benle yürürsün o yüzden boş laf yapma
Abi sen neden ustune aliyosunki ben ne yazmisim bi oku sakince ;) her yaristan sonra bu tarzda muhabbetler harbiden insanin keyfini kaciriyo yapilcak sey basit o sekilde yaklasana cvp vermeyecen seviye dusurmeyecen yani soyledigim yanlis anlasilmasin yasca benden buyuk insanlarda var ama gerek yok uzatmaya herkes neyin ne oldugunu biliyo.. Hayirli geceler
Gidişat kötü yönde...
sus geçmiş olsaydı konunun kaçıncı sayfada vede ne geyıklerde olduğunu kimse tahmin bile edemezdi bırakın şimdi falanı filanı.
evet sendın, benı kendın gıbı tazelerle karıstırma. neyın neyle gıdecegını bılırım. konuyu gordugumde mehmet keske gıtmese dıye dusundum.alın sıfır arabayı bolton malzemeyı ustanız taksın ayar kayar bı halttan anlamayın elınız yag degmemıs olsun sonra boyle caka satın... devam edın :icon_tup:
her lafınız değişik demedinmi kendi malınla gel varsa diye bende var dedim vay vırrık vay cırrık gene başladınız kıvamdan bilmem neden..
aslında benim sana en ufak minnacık lafım yok diğer konudada zaten yazdım az çok burda mevzu ne sen ne araban seninde bunu anlaman lazım keşke sus senin değil başkasının olsaydı..
ama doğruya doğru sus geçmiş olsa bırakın 3. şahısları şu anda 12. şahıslardan sıra alıyoduk