:D ılla s2000 le deneyecen :D noldu? bı cekınme gordum sankı :D adamın adı ruhsatta yazan her araba onun sanane ? :D varsa atarın her arabsına olsun ;)
Printable View
merak edenler için golfün sırrını açıklıyoruz, direk etkili
http://i624.photobucket.com/albums/t...67724010_n.jpg
a.s malı 10 kat guclu adam
http://4.bp.blogspot.com/_WRdfWTlNEJ...izilmaske1.jpg
Benım arabam su an deneyen lafın be bana nede arabamaysa acıkca belırt kıme yazdıgını gerek varmı sence dolandırmaya?
Karşı taraf duzgun yaDıkca bızden kımse konuyu sapıtmaz
Peki bu s2000 senın olsa sen bole bi golfle denemeye cıkarırmıydın arabanı o zamn objektıf olarak bunu yaz ben cıkartırım her zaman, gıttım denedım ve gecıldım benım hobbym denemk ılla gecıcegım arabalarla sıkmak deıl
Kanka haklisin eyvallahta
Sizde birakin kralcilik yapmayi dogukan demis ya nerde kralcilae diye
Su anda siz o durumda oluyosunuz
Golf gecti kmsenin ustune lsf soylemesine luzum yok
Cvevap otbanda verildi
Kimse kimseye terbiyesilsmedi forumda gerginlik yapmaya gerek varmi ki ustelemenin anlami varmi
Inan bana S2K gefseydi sunlari istanbullularada yazardim
Gereksiz uzamasin aralar bozulmasin daha coook bulusuruz orta yerde keyfle deneme yapariz atarlasiriz ama birbirimze bakacak yuzumuz olsun gari
sen böyle geçileceğini bilsen o arabayı oraya getirmzdin.zaten öyle düşünmeyen konunun başında öyle konuşmazdı.sen golfü geçeceğine gayette inanıyodun ondan geldin.pastel boyada torpidoda kaldı.
he ben s2000 le o golfu hayatta denemezdim ankaradaki gidişini bildiğim için zaten ankarada olsan en az 10 12 boy olurdu o fark.ama dediğim gibi keşke sen olmasaydın deneyen.he kişi değil dediğim hemen her konuyu daşşağa çeviren bir grup 2. 3. 4. şahıslar.
Neyse konu dıdının dıdısı olmaması ıcın yazmıyorım
NA s2000 gıderı bu yapıcak bişey yok cunku konustuk sacma muhabbetlere yer vermıs olucam
Dookanın ayagjna saglık huzursuz oldugum konu adamları agırlarız dedık bı yere oturamadık ama ıkı tarafada gecmıs olsun
Iyi ettinde adam gecildi daha ne diye zorluyon
Hadi gecmis olsa sen hakli olursun sen yazma hakkina sahip olursun
Fatih doukanin kankasi adamlar gectiler bi zahmet birakta yazsinlar
Bi taraf sevincekti oda golf oldu bende isterdim S2K gecsin okadar yol teptim mehmeti desteklemeye ama golf hizli
ya harbiden psikoloji gidik ;) bi dediğiniz bi deiğinizi tutmuo tamam haklısınız benım araba yavaş siz hızlısınız.biz geldik sıra sizde yapın gelin benim mal burda deneriz.
kanka şimdi iyi hoş diyonda bizim mücadele verdiğmiz diğer konularda niye yazmadın bunları gözünü sevdiğim :) belki görmedin atladın silindi yazılar falan filan
ben mehzentle yarın bir araya geliyim oturur cayımı çorbamı ıcerım benım burda anlatmak ıstedıgım 2. 3. şahısların ordan bakınca nasıl göründüğü.
kendi lehinize yazınca sorun olmuyo ama karşı taraftan baya itici duruyo sıkıntı orda yoksa bizim şurda yazdığğımız onların yazdıklarının yanında devede kulak.