Oncelikle gectigi icin dogukani sonrada mehmeti tebrik ederim. Arada cok ciddi bi kilo farki olmasina karsin, ciddi bi guc farki da var. o yuzden sonuc normal.Herkesi tekrardan tebrik ederim o kadar yol yapip denemissiniz...
Printable View
Oncelikle gectigi icin dogukani sonrada mehmeti tebrik ederim. Arada cok ciddi bi kilo farki olmasina karsin, ciddi bi guc farki da var. o yuzden sonuc normal.Herkesi tekrardan tebrik ederim o kadar yol yapip denemissiniz...
Onlara mekanlarında dırek boyları sokucam sıkıntı yok ben secıyorum hepsını tek tek :) 300 km yok gelmeyle sampıyon olunmaz hele o ıyynrsmı ne sene ne marka araban varsa onla ezıcem duydunmu beni
Barlas abartmayın, şu ortamda kaç tane adam var 2 yazışma 1 telefonla yüzlerce km ötesi için randevulaşıp gecenin bir yarısı gitsin... her iki arkadaş da bunu yapacak kadar cesurmuş bize sadece tebrik etmek düşer kişiliklerini... s2000 270 HP ama çok iddialı çağırmış ve de karşısındaki aracın ne kadar güçlü olduğunu bilerek istemiş, kendi aracının da performansını bildiği için, ama bizim BMW lerle denerken de gördük ki, Golf çok iyi gidiyor, hatta çok iyi lafı yavan kalır...
deneyen denemiş, başkalarının sönen yangını alevlendirme çabalarına kulak asmasın bence deneyenler...
Hangı öarka ıstıyosunz soleyın kım sampıyon gorelım gtı gtı yapıyomuyuz varmı yuregınız dalagınız cığerınız :)
Sen simdi diyorsunki ankaradan adapazarina gelmis adapazari istanbulun bir sehrimi? Mehmette istanbuldan kalkmis adapazarina gitmis dimi? Yani sunu anlamak istemiyorsunuz hala deneyen iki kiside memnun yok o sokmeseydi yok o ankaradan gelmeseydi yok o olsaydi yok bu olsaydi iki tarafda kozlarini oynadi ve bir taraf kazandi nokta
Bence mehmet icin bir basari bu hikayede neden? Cunku 400hp gt28rs li bir arac karsisinda arabasinin ne oldugunu gordu takili olsaydi 0 4 boy degilde 5 olacakti 6 olacakti haksizmiyim? hepimiz birileriyle deneyip arabamizi kistas almiyormuyuz? bence mehmette bunu yapti arabasinin 400hp karsindaki gucunu gormus oldu keyfini cikardimi cikardi.
o yuzden birakin takdir etmeyi ogrenin diyecemde oda bu ortamda biraz zor maalesef
Bu gtı amma ortagı varmıs adam bası 10 ar tl benzın alıpmı geldınız naptınız?
atmosferik hızlı olan makinalar gelsin akhisara ne güzel izleriz en hızlı atmolar ankara ve istanbulda . hemde bu sefer gerçek 402m :D
maşallah mehmet elinize sağlık n/a bir aracı Stg3 golf gtı le denemek herkezin cesaret edebilceği bir şey değil ..
Boku cıktı
her iki arkadaşıda tebrik ediyorum..
bu işe ilk başladığım günde bugün de yarın da illet oldum şu şakşakçı gruplara
araç sahipleri sizin kadar atar yapmıyor
bir kişide şuraya yazdığı yorumun arkasında dursun arkadaş yapın arabanızı çıkarın geçtim diyin..
hep benim babam senin babanı döver muhabbeti..vazgeçin artık