Doğukan düzceye mi taşındın kanka?
Printable View
Kardeşim sen benim yazdılarımı hiç okumamışsın
Onuda geçtim orda arabadan inip yanınıza geldiğimde ilk sözüm ne oldu unuttun galiba hatırlatayım mı pastel boya nerde kim yazıyor şimdi camına diye ilk makara yapan ben oldum ama bak yüz yüze yaptım
Gülüştük geçtik gittik bunlr olur bu işin tuzu biberi ama bokunu çıkarmamak lazım
Daha çok deneme olur önemli olan bu demelerde birbirimizin yüzüne bakabilcek olabilmemizdir
Haksızmıyım
Sevinmek senin hakkın makara senin hakkın ama kimsenin dozunu kaçırmaması lazım
Yok soymalar gidip gelmeler sokup çıkarmalar ne oluyor hayırdır
Sızınde ıcraatınız bı kerelıkmıs bende dısıme gore bırını buldum dıyodum :)
Mehmet adam gecmis daha burda neyi halledebilirsinki dun otobanda verecektin cevabini.simdi burda yazdiklarinla hic hos bir sey olmuyor.bence haxirlarsin arabani tekrsr teklif edersin rovansi yaoarsin.burda laf etmeyle anca kendi sinirini bozarsin gerek yok daha yazma bence .sabirli ol.
Dun gorduk yokmus mehzent. Konu kapansn en guzeli
Yarim saatte 3.000 okuma
Ahsıskalslslallsldlxlalwl ogedov
Hatta zızhhsjskskdldlsşsşcşd
soyma cıkarmayla alakam yoktur.ankaraları arkadaşlardır soyuksa araba soyuk demişlerdir.evet ilk makarayı sen yaptın kesinlikle tebrik ediyorum ve herkese anlatıyorum.ama şu an mehmetin tekrar gerilmiş olması ve son 20 30 post un nasıl alttan aldığım savunmaya geçmediğim farkına varılmıştır umarım.bana seni çok seviyoruz diyip sevmedigini belirttin bende bizde senı cok sevıyoruz diyip aynı tepkiyi verdim.ama inan en cok senı svıyoruz.sebebide orta noktada dogruları konusuyor olman
Cemcım sana yazmadım sebebı su kıymetlı zekanı bu konuya harcama kanka :)
valla golfte daha soyunmamıs soyunursa birazda basınc acarlarsa gittiginden 4-5 boy daha gider fakat nosta basılsa s2kya ben golfün geçilcegini sanmıyorum
Hakan edilen laflara bak gidip gelmeler falan. Sen hazmedebilir miydin? O yüzden mazur görmek lazım Mehmeti de. Na 270 hp arabayı 4 boy geçtiler ulusal bayram ilan ettiler.