hacı abi sepet maslağa dükkan açtı :D bu sefer ben bulaşmayayım ama :D
Printable View
İki tarafıda tanımam etmem şu mübarek günlerde bayram öncesi hiç birşey kalp kırmaya değmez.
Bize gecenin bir körü bu heycanı yaşatan arkadaşlara teşekkür ederim, araçlarınıda tebrik ederim sorunsuz bir yarış olmuş. Birde şu hep yurt dışında çekilen videolar gibi ordada bide çekilseydi bu güzel iddanın kalıcı anısı olurdu bizler için. Heycanı ekran başında takip ettik.
Ankaralı arkadaşlarımıda iddayı kazandıkları içinde ayrıca tebrik ederim. :)
mehmet s2kyı gırtlagına kadar sökse 100shot nos bassa ,golfte muhtemelen 2.yarısa sökük ve basınç açık gelir en fazla s2k kafa kafaya gider.
ama sc felan takılıp nos basılır işin rengi degişir :)) sonuçta paşaoğlunun arabası herşeyi yapabilirler
go pro dan yapılan kayıtlar mevcut fakat bizde değil diğer araçtaydı
mehmet nos mu basıcam demiş amma saçmalıyosunuz, yada işinize gelmiyor anlamak istemiyosunuz nosu bahane ediyosunuz. nerde yazılmış noss
.....................
yusufcum hangi arabanmış o turbo yürüttüğün bi söylede bilelim..bana göre kumandalı arabaların hepsi oyuncak arabadır :) bide ben hızlı okudum sagolsun muştu uyandırdı..
bilmiyorum farkındamısın ama forumun %80 tamda bahsettiğin yağa ota boka bulaşan insanlar sen yanlış foruma yazıyosun bence daha elit bi forum seç kendine ;)
turbo hazır oğlu hazır olsa o iş olmaz neyse turbo arabalarından birini getirde bigün deniyelim ;)
hepimiz ameleyiz,
#DirenAmele
ordaki amele konusuna takılmışsınız ama o lafın nereye kime gittiği belli ;) kimse üstüne alınmasın sözüm meclisten içeri değil