canım kardeşim ben seni yalnız bırakırmıyım :)aşk olsun
Printable View
hacı sen biraz daha uyu az uyuyon ben çok geç kalktım :D
bence bu görüş yanlış tamam ng geçti ama adam dediki arabam 400 hp değildi methanol kapalıymış.
valla hiç kızışmamış ortalık ben konu kapanır şimdiye diyodum :D
konu şimdide yok atmo 270 hp 400 hp yle denedik biz oyle delıkanlıyıza gelmıs,yanlış anlamayında siz o delikanlılığı geçeceğinize adım gibi emin olduğunuz için yapıyodunuz golf geçincede vay biz 270 hp arabayla 400 le deniyo oldu konu.golfün geçmesi gayet normal oldu kısacası herzamanki muhabbet.
size yemin ederim eğer ankaranın m3 leri orda olsun sizi o arabalara küstürmezlerse ben bişey bilmiyorum.benim bu yarıştan çıkardığım en büyük sonuç bu gerisi teferruat.
Mehmet arabanı hazırla telefon et enkanın tepeye çıkarız sıkıntı yok.
konuları hızlı okudum atladığım yerler vardır elbet.
bu uzun uzun bilimsel yazıları 400 hp ye dikilirkenki arkadaşlarada yazmanı tavsiye ederdim..adam burdan oraya bir lafa geldiğini sizinki gibi 7 24 yarışa hazır bi arabayla gelmediğini anlatmak istemiş ki burdan oraya olacak basınç değişiklikleri avans vurması ayar eksikliklerinin birini bile yazmamışken yağ değişimi yapılmadığımı bahane oldu.
önce geçeriz diye gelip 4 boy arkadan gitmek bile size zafer gibi geliyosa golf iyi iş yapmış demektir.
korkan adam gecenin yarısı arabasına binip oraya gelmez cemcim bütün çözümleme cort senin bence fazla uzun göz boyuyo sadece :)
Keşke bu kadar atar olmasaydı. Keşke iş bu raddeye gelmeseydi. Yapılan her deneme sonrası insanların bu kadar gerilmesi ve birbirine sataşması zaten az sayıda bu işe gönül veren bir avuç insanı taraf olma noktasına getirmesi hiç hoş değil. Ülke zaten bugünlerde çok zor dönemeçlerden geçiyor. Ne zaman duvara ne şekilde toslayacağız belli değil.
Biraz makul olalım beyler... Biraz mütevazilik kimseyi alçaltmaz. Para bugün sende olur yarın başkasında... Arabaları yapalım, yarışalım, iddialaşalım ama sevimsizleştirmeyelim. Bu işi zevk almak için yapıyoruz değil mi başkasının kalbini bu denli kıracaksak ve onu böyle önemli bir gecede dahi aşağılayacaksak ne anlamı kaldı. Önce kalp kırmayalım, ortada güzel iki araç var, emek var. İnşallah yine denenir iyi olan geçer. Allah kimseye kaza bela vermesin. Böyle bir şey yüzünden sevdiklerine acı yaşatmasın.
NOT: her iki tarafı da tanımam. Sadece içimden gelenleri yazdım. Bana sataşacaklar olabilir önceden belirteyim. "Bu yazdıklarım benim içinde geçerlidir." Kimseye akıl felan veriyormuşum havası sezinlenmesin. Ben sadece kimsenin kalbi kırılsın istemiyorum. 1000 aydan hayırlı Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.
Fatiii hazırla malını bu sefer senın ıcın gelıcem :)kaf yazmakla vakıt kaybetmeyın malınızı hazırlayın
300 km yol geldınız adınızın basına Hz. Yazmadıgınız kaldı :))
şimdi fatiii çok erkek yazar gördüm seni birdaha deneyecekmisiniz peki deneyelim dersek? ankaraya gelirsek yada aynı yerde ?
burdaki kimsenin allahtan baska korkusu olduğunu düşünmüyorumki sizden yada siz bizden korkun yanlışmı lütfen sakin geçtiysen geçtin :) her arabayı illlaki geçicek bir araba cıkar ondan dolayı boşa yazma lütfen bu şekilde sölemedi deme kibar kibar yazdım :D sanırım çok kibar oldum huahuauha
düşmez kalkmaz 1 allah sakin olun
Hanı bırde pazara gelıyomus gibi gelmişssınız ya bu sefer sokun gelın kesın gelın basınc acın gelın ne bılıyosanız yapın gelın :)
Ben kaç basınc bastınız dıye bıle sormadım tekrar edıyorum ama sız 30 kılonun peşine dustunuz :)
Özgun bıde dertlerı sen yanımızdaymıssın ya o akşam oymuş :)
İskender ustada buzleydı oda yokda gelırken cekıcının ustunde tıtanyum egsoz yaptı kanka nasıl farketmemişler :)
Bahsettiğin m3 ler, e30-e36-e46 kasalar zannedersem, Ankara nın en hızlı m3' u ne kadar hızlı? İlker abi ile konuştuğum zaman e92 m3 kadar hızlı demişti. Senin fikrin nedir? Ya da bahsettiğin m3ler içinde yapılı e92 m3 ler de var mı? Bir kıstas söyleyebilir misin Ankara nın m3 leri için.
Ben bu m3 mesajını gormemıstım :)
Mz4 vıdeomu koyummı fatııı :)
Sen arabanı hazırla fatıı elalmnkıyle gelme
bence artık olayı 'Ankara' genellemesiyle konuşmayın, sonra çok kişi üzerine alınıp yazınca sorun oluyor... 270 HP atmosferik araçla bir meydan okuma yapıldı, sürpriz yumurta değildi sonuçta hangi araca meydan okunduğunu herkes biliyordu, gelemezsin, gelemeyecek denildi, gel masrafların benden bile denildi, sonucunda dookan gitti geçti geldi, bunun nesi 40 sayfadır tartışılıyor anlamak güç... konunun başlığı bazooka, denemeyi yapanlar başka, konunun gidişatı ne olduğu açıklanmayan araçlarla rövanş talebi...
yapmayın bu kadar, geriye sayım yaparken, gel paranı ben vereceğim, zaten gelemezsin diye yazılırken kimse o yazanlara bu uslüpla cevap yazmadı, sadece çağrıya icabet edip gerekeni yaptı...
şimdi geçilenin de yapması gereken tebrik edip (ki zaten etmiş, sitede de yazdı) konuyu kapatması, rövanş istiyorsa da hangi aracı hazırladığını kimle yapmak istediğini açıkça yazarak davet etmesidir... haaa buna cevap verilir verilmez işte o başka bir konuda devam eder, ama bu konu açık kaldıkça seviyenin düşeceği aşikar, cümlelerde şehir isimleri geçtikçe de konuya katılımın artacağı da aşikar... Barlas nasıl soyunma-giyinme ya da gidip-gelme muhabbeti yapamazsa, konuya yazan Ankaralılar için de 'hepsinden 10 ar TL para mı topladın' denemez...
herkes aklı selim olsun lütfen, cidden maksadını aşıyor bazı yorumlar...
ghibli bak şimdi Mehmet rüyaydaydı uyandı :) bunu kimse inkar edemeez ama onu gaz layanları kızmak lazım mehmet normalde hareket etmez bile gelmez oralara yani fakat kedide gaza geldi ise , onun gt28 li olduğunu bilseydim inan bana ben oraya gidip okadar işkenceyi çekmezdim :)
mehmetede boşa gidiyorsun derdim Gerçi ben k04 lü sanıp genede ancakk yan yana gidebilirsin mehmet die sölemişimdir orası ayrı :)
mehmetin lafı var gartip garip onlarda mehmet haksız evet dooğukan güzel yazmış orda söleyeceğinide söledi ama dış kapının mandalları burda konuşursa olmaz mehmete cvpını verdi doğukan yolda indi kalem getirmedim sen getirdimi dedi güldük eylendik burdada yazdı ama olayı büyütmenin manası yok mehmet haksız
@bilal ilker abinin M3(e46) en hızlı M3 suanda 92 93 9495 hepsine iteleyi veriyor ilker abide abimiz istediğimiz zaman deneriz ilker abiyi geçen varsa son halini lütfen yazsssın gerisi boş yorum yapmasın aynı sey baskalarıiçindegeçerli :) anladınız sanırım:D
Fatiiiiiii Gel lan Kavga edek hadiiii yavas 5 silindirsana diom :hahaha::hahaha::hahaha: :icon_wack
arkadaşlar m3 konusundan kavga etmeyin ben mehmete m3 hazırladım konuyu kökten kapatıcam :) kasa e36 motorda e36 :)
Ozgun kanka ogunde konustuk farkındaysan ben denem oncesıne kadar atarlı sonrasındada tebrık edıp beklemede kaldım ama ne zamankı sık sok gırdı ıs değiilir s..kerım arabasınıda tekerınıde burda yazmaya gerek yok sex nasıl yapılır onu ıspat edıcem ben sadece orda pastel konusunda ne dedjm evet benım yazmam lazım dedık guldum bunda sıkıntı yok :)
Ama soluyorum ben kıtlendım daha kımse s..mde olmaz sen bıle bana gıtme desen ben o gtı yakalayı sex ın nasıl yapılcagını ispatlıycam he bunla ılgıkı ozur dılerler ok derım