Sahuru adapazarinda yapalim o zaman haydi:)
Printable View
Sahuru adapazarinda yapalim o zaman haydi:)
wowww Cok ıyı savunun sus S2k gelıyorr :)
Geri sayım başladı 10 dan geriye sayalım gelıyorum demezsen
Nakavt sayarım :D
niye israrla senin istedgn oluyo baskan.duzce ye niye gelmion yolum 3 de 2 sini bana getiriyon duzceye gel
diom asapazari olursa gelirim dion bana duzceye geliosan aha yoldayim 100 km daha niye geliyim gel duzceye
9......................
8....:::.......
7...................
8.............
6..................,
5................
6...........,,,,
Yetişemiyorum direk
1.................
4 ten başlayalım mı ??
Nakavt oldu
Game overrrrr
Rolıng daha kısa surcektı aslında iş burda fazla uzadı e nede olsa nakavt 10 saniye ama 100-200 um 9 sanıye :)
Ahahahhahha
mehmet beni ara bi ya da numarani ver arayim 3g cekmiyo yoldayim
istanbuldan yazan arkadaslar bi konu basligina bakin.
sonra ilk mesajdan itibaren okuyun.
mehmet gelirim dedi sonra akil verdiler geri vites yapti.
hala neyin ararini yapiyosunuz adami istanbula cagitiyosunuz.
ankara bebesi geri vites yapmıyo herzamanki gibi :) istanbullular cidden konuyu o kadar saptırmışsınızki.
Angara bird'üm Doğukanım git delikanlılık sende kalsın, bak masrafların da karşılıyolar raad ol :)
Istanbulda konuya yazanların hepsının bu golf le demıycek arabaları mevcut onun ıcın yazılanlar kuru sıkı değil :)
Sızın adamınız belden aşagı vurursa ısı bızde bole yazarız efendı olana efendı yazarız
Ank/ist tartismasi olmasin lutfen hepimiz araba sevdasina burdayiz yani konu amacini asmasin memleket tartismasi yok
Ya kaynamasın gelıomu sımdı bu adam adapazarına ?
ankarada denicek araba yokmu die bas bas bağırıyodunuz aklınız başınıza geldi sonradan sanırım adam geliyorum diyor sizde çıkın yola deneme izliyelim.
Boluda rakım yokmu bakın karsınızdakını cocuk yerıne koymayı. Dahada gerıyosunuz :)
Mevzu ıst ank konusuna donusmemesı ıcın yazmıyorum bazı seyleri
Arabalarınız hızlı deılmı?
Bolu adapazrı sıze 20 dak
Once ankara simdi istanbul sonra bolu ortasi adapazari iste Daha once white rs kadir abiyle 10 numara denemistik bence adapazari iyidir
tamam baskan adapazarina geliyom iynm rs le cikiyoz 2 araba gec.kac saate ordasim.gecilen gecenin benzinini odeyecek
Ya karışmayım yazmayım dedim ama adam 3g çekmiyo beni bi ara yazmış dookandan bahsediyorum bilmem yazmaktan fırsat bulabildiniz mi ama ;)
Konuya bende yazayım
Eğer 70-210 arası deneme olursa bende gelirim
varsa hızlı bişey bazoyu getiriym