Ulen olacak seymi şimdi girdim eve bakmadım foruma istanbuldan geldim guzel olurdu ya
Printable View
Ulen olacak seymi şimdi girdim eve bakmadım foruma istanbuldan geldim guzel olurdu ya
Golf ciddi yürüyen bir araç, arada güç farkıda var nasıl bir şey olcak merakla bekliyoruz :)
bekleyin baba sikinti yok.gecilirsek geciliriz.ayarcim yok yanimda yag bile deistirmedim filtryi bile temizlemedim.arabayi sokmedim basinci acmadim 70 260 basilacak.mami arabayi yetistirirse gelecek telefonla aradi konustuk .yetistirremessede sahura gelecek
Savasa gıtmıyoruz araba denıycez ya :) ucunda olum yok derın nefes almak yeter :)
ankaraya geliyoruz diye yola çıktınız adamları ta adapazarına getirtiyosunuz ya helal olsun sonrada yol parası vermekten bahsediyosunuz.değişik durumlar
Hayirlisiyla gidip gelin gorelim neler olacagini
bence yanlış yapılıyor istanbuldaki arabalar herşeyiyle hazır bekliyor keşke sizde arabanızı en ince ayrıntısına kadar ayarını yapıp da gitseydiniz kazasız belasız denemeler olur inşallah istanbula kadar gidiyosunuz helal olsun size
2 kırmızı Volkswagen yola çıktık ;) abi sahuru hazırlayın gelioz bakalım İstanbul misafirperverliği nasıl ;)) gelince gorusuruz hayırlı akşamlar gelenlere hayırlı yolculuklar
Hadi hayırlısı olsun. Kazasız belasız gidin gelin. Bu saatten sonra bize diyecek başka birşey kalmamış. Tek tememnim sonradan taraflar arasında sıkıntı çıkmaması.
Bu işlerden anlamayan birisi dışarıdan okusa kan davası tarafları buluşuyor sanacak. Sakin beyler lütfen, keskin sirke küpüne zarar.
önce sus bi kafa çıkarır ortalara doğru kafa burun sonra golf biraz önde bitirir diye düşünüyommm ama iş cidden çığrından çıkmışşşş bu kadar olmasına bence gerek yoktu ama hayırlısııı videolarııııı bekliyoruzzzzz
sus'un 100-200 9.72sn bişeydi sanırım yanlıssam düzeltim lütfen karısmasın :)
2 tarafaada sorunsuz geceler
bişey olduğu yok abartmayın bence bırakın adamlar yarışsın dönsün okuyolarsa eminim sinir oluyorlardır bu duruma gereksiz gazlamalar falan hoş değil. yarış sonrası yorumlamak daha keyifli olacaktır. benim düşüncem..
buyutecek bisey yok ya kan davasi flan.
gayet neseli bi sekilde gidiyoruz adapazarina dogru.
gerginlik konu forumda uzadikca olacakti.
vay arkadaş bir iki vites cekebilsem bende gider yapardım ne güzel canım cekti yeminle. :D Subinin şanzımanı acilen değişmem lazım. Foruma renk katarım gene :D
Fakat İstanbul trafıgı pert cıkamıyoruz resmen ama gerekırse denızdende olsa gıdıcez :) adamlar mısafırımız :)
boluyu gectik biz su an.
fazla beklemeyiz insallah.
şimdi İstanbul'dan geldim, otoban resmen köprü trafiği gibiydi, 110 ortalamayla gelebilmişim... deneyecek arkadaşlar çok dikkat etsin kaza bela olmasın, İstanbul istikameti daha boş gibiydi...
Ankaradan Adapazarına vay canına :) Neyse artık olan olmuş her iki tarafada kazasız belasız hayırlı yolculuklar... İçimden bi ses doğukan abi kopartır gibi geliyor ama hayırlısı...
kazasız belasız denemeler. sag salım gıdıp gelsınler gerısı sorun deıl. mutlu eglencelı resım video beklıyoruz :)
Bence Doğukan abinin aracı önde olacaktır.2 tarafa da kazasız belasız denemeler
Buradan cok heyecanlandm izlemeye gidesim geldi tapa gaz:D
tamda bayram trafigi arkadaslar, umarim uzun basilacak duzluk bulunur.
Kazasız belasız neticelenir inşallah. Geç kalmasaydık biz de yola çıkacaktık.
Ankara ekibini destek ve takipteyim
Ancak sahsi gorusum istanbullu kardeslerimizin ankaraya gelmeleri artik miniklerden buyana gelen yok
helal olsun golfumuze:) kazasız belasız gidip gelınır ınş
Mehmeti desteklemeye bursadan geliyoruz
Allah tekrerinize. Zeval vermesin
bekliyoruz bakalım. Gidenlerin cep telefonlarında ustream varsa kanal açsın canlı izliyelim bari
sonuc bellı de bekleyelım bakalım :)
Valla heycanlandım simdi keske bizde gelseydik :D
Kazasız belasız denemeler olur inşallah bol video bekliyoruz
Neler olmuş yav :D bazookanın konusu gti sus a dönmüş :D dookan abiye helal olsun sözünün eri adam:) istanbul ekibide misafirperverliğini en güzel şekilde göstericektir kesinlikle :) dostça kazasız belasız denenir inşallah.
Benim tahminim ilk basıldığında sus öne çıkar sonra kafa burun 200den sonra golf biraz öne çıkar gibi:)
Güzel videolar izleriz inşallah:) Helal size :)
Sağolun dostlar :) eğlenelım yeter adrenalınlı saatler var onunuzde :)