Anahtarları koyun bence alem iddanın ne olduğunu görsün madem
Printable View
Anahtarları koyun bence alem iddanın ne olduğunu görsün madem
Doğukan abi yardırmıştır tahminimce :) inşallah sıkıntısız bi deneme olmuştur ibrahim abiyle doğukan abi adamın haslarıdır kısa bi zamanda tanımama rağmen gayet mütevazi insanlardır damarlarına basılmış belli :)
250 civarına kadar 2 boy veya daha fazlası golf önde olmuştur
Forumu iyice sevdim gayet küfürsüz kıyametsiz atarsız anlaşıldı gidildi gayet güzel
Abi senin bundan önceki postuna göre yorum yaptım :D ben bitti sanıyorum
Bu arada bız arabayı cekıcıyle yolladık ozgun arabanın kapısına bıle dokunmadı bız au an yolda gıdıyoruz cekıcı onumuzde :)
Antalya ekibi olarak yola çıktık. Bizde yerinde izliycez. Ispartayı geçtik
şaka lan :D
Dalak bobrek ciğer butun herşeyımızı verıcez sadece anahtar deıl gecılen vercek herseyı :)
sahuru yapar edirneye doğru devam ederiz
yazılan yoruma bakıyorum ve ardından profildeki şehir kısmına.
bu kadar memleketçilik yapmayın adamlar gecenin bu saatinde rolling için adapazarında buluşucaklar taraf olmayın şu saatten sonra ortalığı germeye gerek yok.
saat kaç gibi yarısılır acaba. Biraz uyusam kaçırırmıyım
Gran Turismo 5'te bir deneyim nolacak dedim.Sonuç bu şekilde.Alakası yok ama bakalım neler olacak. :)
Her iki tarafa kazasız belasız gazlamalar.Sağ salim evlerine dönerler inşallah.
Link
bu forumda film ceken cok , ozellikle "konulu" aman diim bir anda icinde bulma kendini , birak insanlarin anahtarlari kendine kalsin , varsa atarin giderin insanlara anahtar koymalari yonunde degil de , elinde olanla tavsiyelerde bulun derim . bugun gecen yarin gecilir deneyenler kendi arasinda dener eder, olan 3. sahislara olur aman diyim .
Böyle konularda rüzgar yapan çok oluyor hep Mustafa, anahtar koyma falan nedir kaç yaşında adamlarız muhabbet öyle bir seviyeye düşüyor ki akıl almıyor :)
Daha düzgün bir zamanda denenseydi keşke ramazan günü ne gerek vardı bu gerginliğe, tekerinize taş değmesin kazasız belasız denersiniz inşallah.
Yanıyorlar yanıyorlar maşallah :) :) :)
millet tatil yoluna cıktı aman dikkat trafık durumu sıkıntılı...
biz geldik arkadaslari bekliyoruz
sorunsuz sikintisiz dener doneriz insallah.
geldik beklioruz...
Trafigin masallahi var bu saatte