hp/kg+pilotaj = kazanan
hep böyle olur maşallah araçlara...
Sonuç Normal ki geçmişte 400 hp li bir kanatlı ile denemem aklıma geldi.
Golf Gırtlak Sökük olsa fark dahada açılırdı.
hp/kg+pilotaj = kazanan
hep böyle olur maşallah araçlara...
Sonuç Normal ki geçmişte 400 hp li bir kanatlı ile denemem aklıma geldi.
Golf Gırtlak Sökük olsa fark dahada açılırdı.
Abiler ne gerek var böyle tartışmalara olan oldu biten bitti. En başta yapılan pastel boya geriye sayma mevzusunu yaptınız doğukan abi o kadar lafı yuttu adama helal olsun bastı taa adapazarına gitti geçti geldi burdada soyunma bilmem napma muhabbeti oldu karşılıklı bi mevzu oldu yani. ikiside yanlıştı bütün cevap gece otobanda verildi sus s2k ya da maşallah golfede maşallah sus'un 400 hp bi arabanın arkasından 4-5 boyda olsa gelmesi büyük başarı...Ancak golf sökük olsaydı emin olun 6-7 boyu rahat bulurdu neyse uzatmayalım... her iki tarafada helal olsun ve tartışma bitsin şu mübarek günde bu kadar asabi olmanın anlamı yok... herkesin kadir gecesi mübarek olsun...
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
mehzent senin bu araba yürütme konularında hiç yüzün gülmedi be dostum. 200 mılyar harcadın anca yurudu s2000 güzelde olmus maasallah. ama sımdı 50 liralık golfu gecıcem dıye bı 250 mılyar daha harcama..![]()
Fazla atar illaki ...te batar. Tebrikler kardasim. Bize her yer ankara![]()
mehmet Na olarak o Golf ü geçemez ama diğer bloklarından birini Turbo yaparsa ki bahsettiğin rakkamlar komik. Çok cüzzi bir rakkama o Golfü rahat geçer. Biz adama başından beri dedik turbo ya da supercharger diye. Yok abi olmayanı yapıcam dedi ve yaptı. Ne kadar harcadığı kimseyi ilgilendirmez. Zenginin parası fakirin çenesini yorarmış.
IN BOOST WE TRUST
zengin bu foruma konu açıp fakirlerden siz olsanız napardınız diye yardım isterse; fakirlerde burda rahatlıklar yorum yapabilir diye düşünüyorum. wideband mı baglıcaz kim zengin kim fakir ona mı bakıcaz şimdide?
ben okuduğumu bilirim ona göre yorum yaparım. sende oku sende bil..
http://www.techturkey.com/forum/sohb...z-olsaniz.html
Beyler forum üzerinden millete ayar vermek yok ne biliyim hayırdır çekmek falan komik olmuyormu![]()
Zaten iki tarafın arasını bu 3. şahıslar bozdu...
Araç sahipleri hariç herkes haddi olmayan laflar etti...
SUS'un sahibi geçildikten sonra tebrik etti burdan ve çok iyiydi araç gibi laflar etti,zıt gitmedi..Aynı şekilde Golf'ün sahibide eğlencesine baktı başlarda sataşma olmadı..Ama alttaki örnek gibi 3. şahısların kışkırtması ve saçma sapan laf saplamaları yüzünden ortalık karıştı..
Şu tarz bir yorumdan sonra bende ağzımı açardım açıkcası..
10 dan geriye saymalar pastel boyalar başlarda bişey yok şimdi herkes düşman oldu bence uzatmaya gerek yok KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNN![]()
allahım yarabbim benim başından beri bildiğim olayları bana mı anlatıosun. Adamın arabası şu anda yürüyor mu yürüyor. Sen yapabiliyor musun aynısını yok. O zaman adama aşağılar gibi 200 milyar harcadın 50 liralık golfü geçmek için 250 daha harcama . Adam olmayanı yapmak için harcadı o parayı ve yaptı. Yoksa çok kolaydı 20 bin liraya çok çok daha hızlı bir araba yapabilirdi. O zaman zaten o golfle denemeye gerek görmezdi. Adam atmosferik olarak yaptı Kafan kadar turbolu arabalara sıkıyor. Geçiyor geçiliyor o ayrı mevzu. Zevkini alıo. Geçmek istedikten sonra iş kolay.
IN BOOST WE TRUST
Ali bu işler baht biraz önemlidir bilirsin
herkesin işi istedigi gibi rast gitmeyebilir
mehmetin yaşadığı şanssızlıklar mehmete 0kadar para harcattı
yoksa tabiiki 200 bin tlye bir s2k yavaş olmaz
parasal mevzulara girmeye gerek yok
gün gelir sevdan yüzünden crx e bir bakmışssın 100 bin harcamışsın bilemezsin
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
yahu mehmetin yaptığına doğru demedimki
ama o öyle yaptı diye sende aynı tavrı yaparsan seninkisi dahada yanlış
uzatmanın anlamı yok löseve ülkemizin kalbur üstü insanları yeteri kaar bağışta bulunuyor
mehmette vercekse parayı bir fakire verip bu gecenin yüzü suyu hürmetine sevabını alsın daha hayırlı olur OLGAR
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)