Yahu hala herkese alıntı yapıp pişkin pişkin cevap veriyosun, kusura bakmayın demek yerine. Sonrada forumda konu açıyosunuz büyükler küçükleri eziyor diye. Ama yaptığınız terbiyesizlikleri gözardı ediyorsunuz.
Normalde böyle bir polemiğe girmem ama sen burdaki herkese alenen amele diyemezsin. Artı olarak Amele diye kullandığın sıfat bir insan tarafından yapılan iştir evet belki basit bir iştir ama insanların ekmek parası kazandığı iştir. Elinizle yazdığınızı gözünüz görmüyor, Allahdan sizin gibi kardeşim vs yok hergün bi kamyon sopa atardım adam olana kadar.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
.....................
Bence bu konuyu artık kapatsın yönetim.Deneme yapanlar bi şekilde sorunlarını çözdüler çözemedilerse pm den devam ederler.
Konu saçma sapan yorumlardan dolayı sakız gibi uzayıp duruyor.
TAMAM ABİLERİM KARDEŞLERİM HAKLISINIZ BİRAZ ABARTTIK DURUMU MEVZU BAŞKA YERLERE GİTMEYE BAŞLADI BURDA BAŞTA MERTCAN abi OLMAK ÜZERE XOR KORAY abi den ve kırdığım başka kim varsa hepinizin huzurunda ÖZÜR DİLİYORUM![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Yusufcannn keriz olmaktansan amele gibi sürünmeye razıyız güzel kardeşim , zaten özrünü dilemişsin ne güzel ama bu forum sana az gelir 6speedonline a takıl sen hayatta başarılar...
.................................................. ...............
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)