mehzent Nickli Üyeden Alıntı
Evet abi tam dört sene çalıştım, çalışanlar arasında nasıl muhabbetler donduğunu bildiğim için bole yorumladım.
Ben iş veren işçinin hakkını yiyebilir dıye bısey savunmuyorum.Öz veriyle çalışana kımse zorluk çıkarmaz çıkarıyorsa zaten onu 3 ayda çözer ayrılırsın yıllarını vermeye gerek yok, ama sabah mesai 8.30 da başlarken elınde poğçasıyla aheste aheste gelıp 9 da iş yapmaya oturuyorsa,mesaı 18 de bitecekken 17,30 da tuvalete gırıp hazırlanma edalarına burunup sabah emekleyerek gelen adam akşam koşarak çıkıyorsa ona kımse musamma göstermez.
Benim yanımdan bugune kadar ayrılan herkes dukkan açmak için ayrıldı şükür sadece bir ara işlerim ters gıdınce bır kaç kişi çıkarmak zorunda kaldığımızda ordaki tavırlarını mezara gırdıkten sonra unuturum anca bu yüzden iyi bılıyorum bu dönmelerde akıl hocaları cok olur benımde tavsıyem bırakın kımsenın aklıyla iş yapmayın patronunuzu en ıyı sız tanırsınız tehditle zora sürmeyle hiç bi iş çözülmez.
Diyelımkı patronunuzdan bır para alıcaksınız ''tazminat vs.'' onu adamla konusun gönül rızasıyla almaya çalışın tatlı dıl herşeyın ilacıdır ben bunu savunuyorum gonul rızasıyla verılmezse o para zaten ne bereketı olur nede bi işe yarar.
Neyse inşallah tatlı dille çözülür ben sadece yapıcı olmayı tavsiye etmek için yazdım.