Hocam, ufak birşey yazmak istedim, cevap niteliğinde düşünmeyin..
Bizler akşama kadar kanserlisi, kolu bacağı kırılanı, kafası patlayanı türden insanlarla ugrastığımız için, genelde sakin tavırlı olmayı iş esnasında öğreniyoruz. Öncelikle herşeyi tatlı dille çözmeye elbette çalıştık.
2005 den beri burada calısıyorum ben, askere giderken tazminat v.s. hiçbirşey ödemediler, sordugumuzda biz vermiyoruz, ödeyen bir yerde calıssaydın dediler, Sülüsüm v.s. geldiği için ugrasmak istemedim, sesimi çıkarmadım gider ayak aksilik çıkmasın diye.
Askerden döndüm eleman açıkları vardı, yine eski yerimiz dedik, giderkende tatsız ayrılmamıştık zaten, girelim adam gibi calısalım dedik. Emsallerimiz maaşlarına zam alırken, bayram mesailerini 1.5 katı alırken, biz 3 yıl alamadık, rica ettik, gerçekten ama cidden uygun bir dille anlatmaya calıstık.. işinize gelirse burası böyle, beğenmeyen çeker gider tavrıyla yaklastılar.. peki dedik yıllarımızı verdik, bir şekilde geçinip gidiyoruz dedik sustuk..
Bu radyasyon altında calısmayla ilgili olarak saat düzenlemesine gelince, yaklaşık 2 yıldırda her toplantıda, denetimde söylüyoruz yönetime..fakat bize 2-3 tane kendi benzerleri gibi yer gösteriyorlar ki gösterdikleri yerler kücük klinikler.. calıstıgım hastane 40 yataklı yogun bakımı olan bir hastane ki dializ ünitesini, yeni doğan yogun bakımı, servisleri ve yapılan ameliyatları saymıyorum.
Hal böyleyken işler güzellik kısmından çıkıp, biraz daha anlaşılır bir dilde konuşmaya dönüşmek zorunda kaldı.
Yanından ayrılan yada çıkarmak zorunda kaldığın insanlar yüzünden belki üzüntü duymuş olabilir, bu yüzden bir cok şeyin tatlı yolla halledilmesini istiyor olabilirsin hocam, fakat herkes senin gibi duygusal davranmıyor malesef. Tatlı dille çözmeyi ben inan herkesten çok isterim, 19 aylık oğlum var benim, meraklısı değilim maceranın bu dönemlerde hele ama, yaralarım geç iyileşiyor artık, uyku düzenim alt üst oldu ki bunlar radyasyonun erken dönem etkileridir. Saçlarım dökülüyor anlamsızca ki ailede kel yoktur bizim.. ne anne ne baba tarafında.. Sağlığım tehlikeye giriyor, ve benim sağlığımın tehlikeye girmesi demek, evde ki iki tanesinin aç kalması demek malesef. Bu yüzden hakkımı yasal yollarla sonuna kadar arayacağım.
Saygılar.