bi ileriki versiyonda gişe çıkışı numara verirler, diğer gişe önünde numara yanmadan geçirmezler bankamatik gibi![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Yok haci gazlı full ekonomik araba kullanırken de oyleydi
bir defa ankaraya basarak gittim giderken 390 dönerken 180 mi ne 2 radar ceczası geldi.
direk eyüp camiine giderek tövbemi ettim hızı sabitledim.
Acil işim olmadıkca alçak hız yüksek ses modunda takılıyorum. Hem uzun yolculuklar daha az yorucu oluyor
Ekonomik kullanım bağımlılık yapan birşey az yaktıkca daha da az yaktırmaya çalışıyorum anlık tüketimi görmeden kullanamıyorum![]()
189 ceza geldi bana bende radar yok bisey yok bunasil birsey diyorum allah belalarini versin.
Gece Eskişehir'e girerken hız sınırının 70 olduğu bir yer var oraya bişey yoktur diye 110 120 girdim bi baktım sağdan beyaz accent gidiyo, Allahtan ki arka camında film yoktu da ön camında yolu kaydeden koca ekranı gördüm![]()
TB4BSA
Tanıdığım birisine olmayan sis farından ceza yazmışlardı araç Şahin sis farı yok ceza sebebi sislerin açık olması![]()
Büroya gelen asayişte çalışan bir polis memuru bayan vardı. Konu konuyu açtı trafik cezalarına geldi konu.
Polisin dur ihtarına uymamaktan ceza gelmiş evine. Ben polisim diyor neden durmayayım.Mahkemeye vermiş iptal olmuş ceza fakat nedense haksız ceza yazan polise bir yaptırım uygulanmıyor.
Dur ihtarina uymamaktan bana da yolladilar itiraz ettim kabul edilmedipolis olsak kabul edilecekmis meger. Niye kacayim cevirmeden eksigim yok.
Yine ayni sekilde cevirmede durdum 5 6 arabayi birden durdurdular. Acelemde vardi sagdan sagdan yurudum gittim arkamdan yine ceza yolladilar. Nasil olsa cam filminden veya baska sebepten yazacaklardibundan sonra durmayi dusunmuyorum oyle yada boyle kitliyor herifler
geçen sene bizim jetta istanbuldayken, burda oldugu süre dahilinde, bi başka ilde osmaniye'de kırmızı da geçmekten ceza geldi![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Benim anlamadığım birşey var son 6 aydır askerdeyim ve eve geldim. Araçla çıkıp biyerde isparka gittim. El terminalinde 36 lira park borcum çıktı yahu öncesi son güne kadar isparka bıraktım birşey çıkmadı şimdi nasıl çıkar kaldı ki babam da kullanmadı aracı hep garajdaydı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)