Dev Yarasalar - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=IXEBFN4JZDI
mevzuya gel
Printable View
abi ne action adamisin:D yarasa ne arar la delaware'de?
Tv'de görmüştüm daha önce gece bayanın evine yarasa girip saldırmıştı ondan sonra korkmuştum bu yarasalardan bir gün girmişti Allah'dan bizimkiler müdahele etmişti , şimdi gece yatarken tül çekili hiç yoktan direk girmesin ona takılsın :) her ihtimale karşı 1 tane kürek şart :D
yaw gerçekler bunlar ama :) ben akreplerle beraber uyumuş, dünyanın en zehirli dev örümcekleriyle beraber duşa girmiş adamım. hatta evde ki örümceğimin ismi hüsoydu. ben eve geldiğimdeo genellikle beslenmeyle mesgul olurdu ve genellikle akrep yerdi. yarasalar ama gerçekten öyleyler. insanların aklında olsun yarasa diyip geçmesinler. gözleri kemirilmiş ve oyulmuş insanlar var dünyada. özellikle kamp yapanların çadırlarına musallat olup geceleri kan emmeye gelen yarasalar var. bir de çıkardıkları sesler inanılmaz hoş. cogu insana korkutucu gelir ama bana harika bir ses tonu gibi geliyor. bir gün organizasyon yapıp sizleri saklı mağaralara götürüp yarasaların çıkardıkları akustik sesleri dinletiyim. tabi mağaraların içinde gezinme olmayacak güvenli değil.
not: kim evine komodo ejderi almak ister ki benim dışımda?
abi iki üç gün önce donanım haberde aynı konu açıldı üstüne bu oha dedim o adam video çekmişti bulunca atıcam buraya :D
Bizim evede girmişti kovaladık çıktı sandık ertesi akşam bi baktım yine uçuyor:D Elime süpürge aldım direk daldım bikaç manevradan sonra pat yerde sonra attık. Perdenin yukarıda ucuna yapışıyor aklınızda olsun özellikle perdeye bakın kesin ordadır. Süpürgeyle dalın havada uçarken yapıştırın yere ben yaptım bişe olmadı:D
yorumlara gülmekten yerlere yattım ya siz çok yaşayın :)
#114 post fenaydı :)
sabah sabah güldüm gerildim nasıl bir konuymuş arkadaş :D
hayır o birşey değil bizim sokakta görürdüm en Batman' e saygımdan selam verir geçerdimde şimdi bildiğin tırsıyorum :D
yaktın bizi "evrenunal"
Bu isi cozse cozse nihat hatipoğlu cozer
Editt yakalanmis gecmis olsun :D
Cam açık güvercinler uyandı hergünki olağan ses konuyu okudum camı kapadım sigara dumanından öküsürüyorum şuan bu konu olmadı :D
Çatıdan zemine kadar inen balkonlardan diklemesine geçen gider boruları vardır ya hani. işte o borularla duvar arasındaki boşluğa yuva yapmış şerrrefsizler. Zıçıp zıçıp duruyorlar balkona. Fare sandım ilk hafta küçük küçük mokları görünce. yuvalarını gördük Meğer yarasaymış demeye kalmadı hop salona daldı biri. Gecenin 2sinde tam 1 saat boyunca elimde havlu, O uçuyor pırr pırr ben savuruyorum havluyu. En son 1-2 tane denk getirdimde sersemledi düştü yere . Havluyu üstüne atıp yakalayıp attım balkondan. Döndü gene balkondaki yuvaya girdi. Alçı alıp kapatayım boşlukları diyorumda adamlar ev bark yapmış şimdi daha taksiti bitmemiştir evin açıkta kalmasınlar :D
Yarasa değilde Antep'te eve normal kuş girmişti şu boyunlarında renkli bi halka gibi birşey var,uyuyorum sabah 7 gibi oda ki açık camdan girdi salona geldi kanat sesine uyandım bi baktım karşımda bilgisayarın üstüne konmuş bana bakıyor. :D Kalktım ben kalkınca gitti mutfak dolabının üstüne kondu,camı açtım cam boydan cam bi tarafı açılıyor diğer tarafı açılmıyor dengesiz hayvan gitti camın açılmayan kısmına çarptı düştü yere. :D Dokundum biraz hareketlendi sonra evin içinde 2-3 tur daha uçup camdan uçup gitti.. :D