Güzel yazmış. Nur içinde yatması bana tuhaf geldi sadece.Varlığını kabul etmediği Cenab-ı Hak kendisine nur bahşedermi bilinmez. Allah ile kur arasını kimse bilemez
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Çok güzel bir yazı adam yıllar önce görmüş bugünü ne değişen var?
-Hiç...
*(Ben yukarıda herkes için yer olduğunu biliyordum, ateist veya her hangi bir dine mensub olan insan da dahil buna. Bence nur için de yatsın denir niye denmesin?)
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Oldum Olası ısınamadım Bu Adama ısınmakta ıstemıyorum Zaten
Burası Modıfıye Tunıng Bınevı Arkadaslık Dostluk Sıtesı Bu Konunun Burda Acılması Tartısmalara Yol Acar Bence Hıc Yerı Degıl Herkezın Dusuncesı Görüşü Farklıdır Bugun Buraya Aziz Nesilin Yazısını Koymuşsunuz Bende şimdi Rahmetli Alpaslan Türkeşin Yazısını Koyarım Yarın Başkası Başkasının Yazısını Derken Bu Konu Uzaaaar Gider Tunıng Yerine Siyasıyete Dökülür Gider
Gerek Yok Kanımca
düzgün ve doğru şeyler söylendikten sonra herkesin yazısını koyabilirsin. milletin aydınlanmasında ne sakınca var Burhan?
Bu topiği açarken mektubu yazan şahsiyeti tartışacağımıza değilde,
Ülke'min içinde bulunduğu durumun irdelenmesi gereğini düşünmüştüm...
Ve tarih çok dikkatimi çekmişti. Diğer bir dikkatimi çeken nokta da
tembelliğimizdi!.. Ama neden bu şekilde tartışıldı, bu tepki neden anlamadım.
Adminlerde yazmış bu topiğe sakınca görmemişler. Medeni insanlar gibi
ne forumu olursa olsun tartışabiliyorsak incitmeden kırmadan birbirimizi
bu bizim insanlığımızı, adamlığımızı ortaya koyar. Burada konu Aziz Nesin
değildi! Ama çok rahatsızlık duyduysan adminlere söylersin kilitlerler topiği.
Katılıyorum Burda vurgulanmak istenen şey çok farklı Aziz NEsinin kişiliğine yönelik bir tartışmaya kayması çok saçma...
Velev ki Şu türbanı gene 2 arada 1 dere konuya sokmussunuz. NE var bu türbanda anlamıyorum. Bİr türbanımız eksikmiş gibi ülkede herşey tam bir türban eksik.
Everyday I ** Çapulling!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)