User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
106 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Kaza yaptım allah rızası için akıl verin.

b4.bilon
    Misafir

Kaza yaptım allah rızası için akıl verin.

Kaza yaptım allah rızası için akıl verin. Vereceğiniz her fikir benim için velinimet olacak. Arkadaşlar arabayı bugün aldım fakat satışı yarın yapılacaktı biraz acemilik birazda otomatik araba kullanmadığımdan birazda heyecandan yaptım diye düşünüyorum kazayı. Arabayı kapının önüne çektim ruhsatı bile bende değil. Sigortası yarın satışta yapılacaktı daha sonrada olmayan muayenesini yapacaktım ve arabanın tamamını kredi ile aldım. Arabayı zaten otoparka bırakacağım için bugünden gideyim birakayim dedim çıktım otoparkciyla görüştüm. Anlaştık 1 tur atayım dedim tabi şeytan dururmu anayolda yokuş asaya inerken isiklara 200 metre kala bi kamyoneti sollarken sıkıştırdı kaldırımdan sıfır kurtardım arabayı toparladım ama hâlâ gaza basiyordum kirmizi ışığın yandığını gördüğümde 100metre var kökledim freni ama nafile bir Toyota'nın sol arkasından çarptım benim sağ on vurunca araba sola doğru atti kendini arka sol aks yamuldu sanırım. Teker biraz yamuk duruyor. Ön sağ far, ön teker, camurluklar ve on sağ kaporta içeri göçtü. Arabayı gördüğümde kendimi gelen arabaların önüne atasım geldi olacaksa tam olsun kurtulayım bu sevdadan ama sağolsun etrafdakiler krizden çıkardı. Karşı taraf köylüm çıktı ama tanışmışlığımız yok. Adam iyi birisi tutanak falan tutmadık. Sadece onun aracı için ne olur ne olmaz diye senet imzaladım (3500tl). Onun tanıdığı sanayiye cektik. Yarın bakar anlatır uyarsa yaptırırız uymassa senin istediğin bi yere götürürüz diye anlaştık. Benim aracın sigortası yarın yapılacak ama muayene yok. Adama dedim senin sigortadan benim aracı benim sigortadan senin aracı yaptırabilirmiyiz. Usta hepsini söyler bize ben sana yapabileceğim bütün kolaylığı yapıcam dedi. araba cekicisi ise sigortadan yaptirma para bul (( arabayi alirken zaten zorlayabilecegim maksimun parayi buldum ve kredide cektim hic bir banka kredi vermez kesinlikle anca senetle alabilirim onuda bulabilirsem)) parçalarını kendin al 2 arabayida cepten yaptır hasar kaydı girdirme araca. Arkadaşlar şimdi sizden allah rızası için yardım bekliyorum. Yalvarırım yol gösterin. Resimleri paylaşıcam.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arada bir satır başı yapsaydın iyiydi.

Başa gelen çekilir demişler burada sana nasıl yardım edebiliriz bilmiyorum.

Cana gelmemiş ilk olarak geçmiş olsun.

Bu arada yukarıdaki yazıyı okumaya zorlananlar için aşağıda satır başlı hali;

Alıntı b4.bilon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaza yaptım allah rızası için akıl verin. Vereceğiniz her fikir benim için velinimet olacak.

Arkadaşlar arabayı bugün aldım fakat satışı yarın yapılacaktı biraz acemilik birazda otomatik araba kullanmadığımdan birazda heyecandan yaptım diye düşünüyorum kazayı. Arabayı kapının önüne çektim ruhsatı bile bende değil. Sigortası yarın satışta yapılacaktı daha sonrada olmayan muayenesini yapacaktım ve arabanın tamamını kredi ile aldım. Arabayı zaten otoparka bırakacağım için bugünden gideyim birakayim dedim çıktım otoparkciyla görüştüm.

Anlaştık 1 tur atayım dedim tabi şeytan dururmu anayolda yokuş asaya inerken isiklara 200 metre kala bi kamyoneti sollarken sıkıştırdı kaldırımdan sıfır kurtardım arabayı toparladım ama hâlâ gaza basiyordum kirmizi ışığın yandığını gördüğümde 100metre var kökledim freni ama nafile bir Toyota'nın sol arkasından çarptım benim sağ on vurunca araba sola doğru atti kendini arka sol aks yamuldu sanırım. Teker biraz yamuk duruyor. Ön sağ far, ön teker, camurluklar ve on sağ kaporta içeri göçtü.

Arabayı gördüğümde kendimi gelen arabaların önüne atasım geldi olacaksa tam olsun kurtulayım bu sevdadan ama sağolsun etrafdakiler krizden çıkardı. Karşı taraf köylüm çıktı ama tanışmışlığımız yok. Adam iyi birisi tutanak falan tutmadık. Sadece onun aracı için ne olur ne olmaz diye senet imzaladım (3500tl). Onun tanıdığı sanayiye cektik. Yarın bakar anlatır uyarsa yaptırırız uymassa senin istediğin bi yere götürürüz diye anlaştık. Benim aracın sigortası yarın yapılacak ama muayene yok.

Adama dedim senin sigortadan benim aracı benim sigortadan senin aracı yaptırabilirmiyiz. Usta hepsini söyler bize ben sana yapabileceğim bütün kolaylığı yapıcam dedi. araba cekicisi ise sigortadan yaptirma para bul (( arabayi alirken zaten zorlayabilecegim maksimun parayi buldum ve kredide cektim hic bir banka kredi vermez kesinlikle anca senetle alabilirim onuda bulabilirsem)) parçalarını kendin al 2 arabayida cepten yaptır hasar kaydı girdirme araca. Arkadaşlar şimdi sizden allah rızası için yardım bekliyorum. Yalvarırım yol gösterin. Resimleri paylaşıcam.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallla anladığım kadarıyla ile çok sıkıntılı durum dostum , satışı al sigortanı yaptır

sonra tutanak falan tut istersen.
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun ama bence şimdilik resimleri paylaşma

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallla anladığım kadarıyla ile çok sıkıntılı durum dostum , satışı al sigortanı yaptır

sonra tutanak falan tut istersen.
    Madem karşı taraf anlayışlı en azından onun hasarını bu şekilde giderin. Adamın hiç bir zararı olmayacak neticede.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun zor durum gerçekte maddi olarak çok zorlanıcaksan imkan yoksa arabayı o halde enden çıkar diyecem ölücülere düşüceksin. İnşallah imkan bulursunda halledersin o haddeye gelmeden. Derdi veren Mevlam devayı geciktirmez inşallah

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle çok geçmiş olsun. Zor bi durum. Araç ne? Airbagler felan açıldı mı aracında?

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dedıklerı gıbı once satısı al.sonra sıgortanı yaptır.ardından tutanak tutup karsı tarafın aracını sıgortan odesın.
    kendı aracınıda mecburen sen odıceksın.
    gecmıs olsun. olur boyle seyler kaza bılerek yapılmaz sonucta.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dedıklerı gıbı once satısı al.sonra sıgortanı yaptır.ardından tutanak tutup karsı tarafın aracını sıgortan odesın.
    kanka illegal olmaz mı bu şekilde?
    Dr.Ecu

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok gecmıs olsun ALLAH yardımcınız olsun.

b4.bilon
    Misafir
    Arkadaşlar hepinizden allah razı olsun emek verip yazdınız. Airbaglar açılmadı mini cooper s arac. Foto şimdi paylasmayayim. Satir baslari icin sağolasın. Son çare sanırım arabayı çıkarıcam. Yarın ola hayrola arkadaşın dediği gibi derdi veren mevlam dermaninida verir inşallah..

BlackGetz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muayeneden Dolayı Men Varsa Satışıda Alamassın Noterden Kardeşim. Zor zamanların olucak anlattığın kadarıyla Allah C.C yardımcın olsun.

Allah C.C verdiğinede vermediğinede şükürler olsun beterinden saklamış
    Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder

34 GE 5563 - BlackGetz
    34 KA 0667 - matKAp VTI
    41 KK 495 -- KKing VTI
    34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+

aodabasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah yardımcınız olsun herşey çözülür canınız sağ olsun

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackGetz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muayeneden Dolayı Men Varsa Satışıda Alamassın Noterden Kardeşim. Zor zamanların olucak anlattığın kadarıyla Allah C.C yardımcın olsun.

Allah C.C verdiğinede vermediğinede şükürler olsun beterinden saklamış
    Muayene olmadan satış yapılıyor ***** artık umarım öyle bi durum yoktur geçmiş olsun.

b4.bilon
    Misafir
    Karşı tarafın hasari belkide 2500 en fazla 3000 dedi etrafdakiler. Benim yapmam gereken onin sigortadan kendi aracımı yaptırmak sanırım buda illegal olacak gibi... :( abi sinirden ağlıyorum ya. Gözüm kararıyor atayım kendimi diyorum yemin ederim.

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba nedir ?

madem anlayişli sigortani yaptir bikaç gün geçsin sonra da kaza tutanaği tutun sigortan karşi tarafi yaptirsin sende paran oldugunda kendi aracini yaptir.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rıdvan, sigorta bu tip durumlarda tabiri caizse işkillenir ve özetle hasar ödemesi yapmamayı tercih eder.

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakin ol müdür olur şeyler bunlar, keşke satışı yapmadan almasaydın aracı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)