b4.bilon Nickli Üyeden Alıntı
Kaza yaptım allah rızası için akıl verin. Vereceğiniz her fikir benim için velinimet olacak.
Arkadaşlar arabayı bugün aldım fakat satışı yarın yapılacaktı biraz acemilik birazda otomatik araba kullanmadığımdan birazda heyecandan yaptım diye düşünüyorum kazayı. Arabayı kapının önüne çektim ruhsatı bile bende değil. Sigortası yarın satışta yapılacaktı daha sonrada olmayan muayenesini yapacaktım ve arabanın tamamını kredi ile aldım. Arabayı zaten otoparka bırakacağım için bugünden gideyim birakayim dedim çıktım otoparkciyla görüştüm.
Anlaştık 1 tur atayım dedim tabi şeytan dururmu anayolda yokuş asaya inerken isiklara 200 metre kala bi kamyoneti sollarken sıkıştırdı kaldırımdan sıfır kurtardım arabayı toparladım ama hâlâ gaza basiyordum kirmizi ışığın yandığını gördüğümde 100metre var kökledim freni ama nafile bir Toyota'nın sol arkasından çarptım benim sağ on vurunca araba sola doğru atti kendini arka sol aks yamuldu sanırım. Teker biraz yamuk duruyor. Ön sağ far, ön teker, camurluklar ve on sağ kaporta içeri göçtü.
Arabayı gördüğümde kendimi gelen arabaların önüne atasım geldi olacaksa tam olsun kurtulayım bu sevdadan ama sağolsun etrafdakiler krizden çıkardı. Karşı taraf köylüm çıktı ama tanışmışlığımız yok. Adam iyi birisi tutanak falan tutmadık. Sadece onun aracı için ne olur ne olmaz diye senet imzaladım (3500tl). Onun tanıdığı sanayiye cektik. Yarın bakar anlatır uyarsa yaptırırız uymassa senin istediğin bi yere götürürüz diye anlaştık. Benim aracın sigortası yarın yapılacak ama muayene yok.
Adama dedim senin sigortadan benim aracı benim sigortadan senin aracı yaptırabilirmiyiz. Usta hepsini söyler bize ben sana yapabileceğim bütün kolaylığı yapıcam dedi. araba cekicisi ise sigortadan yaptirma para bul (( arabayi alirken zaten zorlayabilecegim maksimun parayi buldum ve kredide cektim hic bir banka kredi vermez kesinlikle anca senetle alabilirim onuda bulabilirsem)) parçalarını kendin al 2 arabayida cepten yaptır hasar kaydı girdirme araca. Arkadaşlar şimdi sizden allah rızası için yardım bekliyorum. Yalvarırım yol gösterin. Resimleri paylaşıcam.