User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
106 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Kaza yaptım allah rızası için akıl verin.

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı b4.bilon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    !KO Sağolasın eline sağlık. Peki karşı taraf suçlu olmayı kabul etse. Misal yeşil yanıyordu bir anda ben sola kırdımoda arkadan bana vurdu dese bunun onun için ne zararı olabilir. Sonuçta arabasını ben yaptiricam elden ve adamda köylüm ama tanıdık değil vede çok iyi biri sakalla namazinda niyazinda??
    %100 haksız cıkmayabılır %50 50 cıkar fılan karısık durumlar arkadam carpanı genelde suclu cıkartıyolar ama park halındeyken gerı gerı geldım vurdum derse bilemıcem ama yemezler senın sıgortandan onun arabayı hallet adamın işi bıtsın senetınıde alırsın

ondan sonra kendı arabanı kasko fılan halledebılırsın adamın arabasını yaptır gonder ılk basta kafan rahat olsun kendı ısıne bakarsın en olmadı yatar kapının onunde ama adamın arabasını yatıramazsın

İlker G.

b4.bilon
    Misafir
    Yeğeni geldi gitti buldu bi yerden getirdi çift imza attım ama hani insan azda olsa der bu adamda bi huysuzluk var diye ama Cenabı hak en azından öyle birini çıkardı karşıma yani sanmıyorumkkötüye kullansın... Bu arkadaşlar heoinizden allah razı olsun. Allah size böyle dert vermesin hatta hiç vermesin.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle sakin olun, arabayı alıp uygun fiyata satma gibi fikirleri kafanızdan silin. Eğer öyle yaparsanız bu kaza size daha pagalıya mal olur. Öncelikle devralmadığınız aracın şuanki sahibine durumu anlatın, çarptığınız aracın sahibine de anlatın, rapor tutacağız seneti yırtalım vs. diye. Ondan sonra çizersiniz yolu.
    Instagram: mutusgarage

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    !KO Sağolasın eline sağlık. Peki karşı taraf suçlu olmayı kabul etse. Misal yeşil yanıyordu bir anda ben sola kırdımoda arkadan bana vurdu dese bunun onun için ne zararı olabilir. Sonuçta arabasını ben yaptiricam elden ve adamda köylüm ama tanıdık değil vede çok iyi biri sakalla namazinda niyazinda??
    bir dahaki dönemde, kasko ve sigorta ücreti baya artar, dolayısıyla mantıklı kimse bunu kabul etmez

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deviri almadan sigortası vardır zaten ordan yaptırın adama durumu anlatıp.Geçmiş olsun kazanın küçüğü de büyüğü de can sıkıcı Allahtan bir yayaya bir canlıya çarpmamışsın abi cana geleceğine mala gelsin
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

b4.bilon
    Misafir
    Onun aracını sigortadan yapınca benim aracın tramer kaydı bozulacak değilmi.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw sen bosver onu bunu yapıcagın 2 sey var.
    1ncısı garantı olan.
    suankı mevcut sıgortadan tutanak tuttur.

2ncısı cetrefıllı olan
    satısını al sonra sıgortanı yaptır 2-3 gun sonra tutanagını tut.

herhangı bır sıkıntı olmaz.

eksperler durumu anlar vs olayınada takılma.
    eksper dedıgın adam sıgortanın belırledıgı senın aracını ınceleyıp en uygun nasıl cıkartırım dıe ugrasan kısıdır bı nevı avukat sıgorta lehıne olayı sonuclandıran kısıler.
    ee bu eksperlerden bırını tanısan ya abı yokmu bunun bı kılıfı desen sıgorta babamın mı senın dedıgın gıbı olsun demıcekmı zannedıyosun.

zamanında kaza olurdu.servısler aracları kendı dukkanlarında onarmak ıcın kaza raporları doldurmada yardımcı olur hemen cekıcı arar kendı dukkanlarına cektırırlerdı mısal senın kazanda
    zaten carptıgın aracı sıgortan odıcek baktılarkı senın arabanı yaptırıcak durumun yok yada baska bı yerde yaptırıcan .
    adam ekmek kacıyo gozuyle bakım seın arabanada hemen cetrefıllı bı rapor tutuyolardı yada dıger araca fazla hasar cıkartıp senın aracının onarımının bı kısmını karsılıyolardı eksperıde gelınce baglama havaları hopp bıttı gıttı .
    sonucta servıs para kazanmıs oluyodu sende cebınden para cıkmadgı ıcın mutlu oluyodun bıtıyodu gıdıyodu.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onun aracını sigortadan yapınca benim aracın tramer kaydı bozulacak değilmi.
    tramer kaydını baslıcam sımdı hea.
    tramerın temız olucak diye satarken bak kardesım hasarsız mı bnm arabam dıcen .bırak tramerını mramerını dusunme hem param yok dıyosun hemde baklavam fıstıklı olsun dıosun arkadas sende.

No coffee!!!

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse masrafı çekeceksin diğer yaptığın herşey dolandırıcılıga girer (Eğer arabanın mevcut sigortası varsa ordan en azından karşı tarafı yaptırmak problem olmaz). Ve yakalanırsanız sigorta direk sigorta şirketini dolandırmaktan mahkemeye veriyor.
    Kaza yerinde mobese vs varsa artık experler tüm süpheli durumda mobese kayotları ve bilirkişi istiyorlar.
    Yakın zamanda exper bir abimiz bu tarz 7-8 şüpheli olayda sigortalıyı mahkemeye verdi ve hepsindede sigorta şirketi kazandı. Dahası açılan dava dolandırıcılık davası.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw sen bosver onu bunu yapıcagın 2 sey var.
    1ncısı garantı olan.
    suankı mevcut sıgortadan tutanak tuttur.

2ncısı cetrefıllı olan
    satısını al sonra sıgortanı yaptır 2-3 gun sonra tutanagını tut.

herhangı bır sıkıntı olmaz.

eksperler durumu anlar vs olayınada takılma.
    eksper dedıgın adam sıgortanın belırledıgı senın aracını ınceleyıp en uygun nasıl cıkartırım dıe ugrasan kısıdır bı nevı avukat sıgorta lehıne olayı sonuclandıran kısıler.
    ee bu eksperlerden bırını tanısan ya abı yokmu bunun bı kılıfı desen sıgorta babamın mı senın dedıgın gıbı olsun demıcekmı zannedıyosun.

zamanında kaza olurdu.servısler aracları kendı dukkanlarında onarmak ıcın kaza raporları doldurmada yardımcı olur hemen cekıcı arar kendı dukkanlarına cektırırlerdı mısal senın kazanda
    zaten carptıgın aracı sıgortan odıcek baktılarkı senın arabanı yaptırıcak durumun yok yada baska bı yerde yaptırıcan .
    adam ekmek kacıyo gozuyle bakım seın arabanada hemen cetrefıllı bı rapor tutuyolardı yada dıger araca fazla hasar cıkartıp senın aracının onarımının bı kısmını karsılıyolardı eksperıde gelınce baglama havaları hopp bıttı gıttı .
    sonucta servıs para kazanmıs oluyodu sende cebınden para cıkmadgı ıcın mutlu oluyodun bıtıyodu gıdıyodu.
    onu gene yapıyolar rıdvan abı buyuk servısler degılde ufak tefek kaportacılarda yapanlar var hala

İlker G.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay kasko olsa , araştırırlar baya bi ama sigortada çok araştırcaklarını sanmam sonuçta kendi arabanı yaptıramıyorsun
    Livestrong

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. kaza olmuş bir kere, şu saatten sonra sigortayı kaskoyu kullanabildiğiniz kadar kullanıp çözmeye bakın. Tramer falan düşünmenin zamanı kalmamış..Tramerden kaçacagım derken dha büyük dertler almayın başınıza

BlackGetz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tramer kaydını baslıcam sımdı hea.
    Tramerın temız olucak diye satarken bak kardesım hasarsız mı bnm arabam dıcen .bırak tramerını mramerını dusunme hem param yok dıyosun hemde baklavam fıstıklı olsun dıosun arkadas sende.
    +123456789
    Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder

34 GE 5563 - BlackGetz
    34 KA 0667 - matKAp VTI
    41 KK 495 -- KKing VTI
    34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+

b4.bilon
    Misafir
    Rudvann valla moral verdin ilk defa biraz olsun gülümsedim. Şimdi arabayı galeriden aaldım galeri vekalet sahibi yani sigorta sahibi yada ruhsat sahibi kim bilir nerede. O yüzden mecbur satışı yaptıktan sonraki sigortadan yaptırmam lazım. Daha sonrası eksperle benim aramda sanırım.

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    borç kredi senet bunlardan bahsediyorsun birde tramer diyorsun bence ödemeni en aza indirmeye bak gerisini boşver bir şekilde hallolur

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen aracı alıp, hemen sigorta yaptır. Toyotanın da sahibiyle iritaba geç durumu anlat. Seneti ödeyecek durumum yok vs. Tutanak tutalım, aracınız yapılmış olur vs. diye.
    Instagram: mutusgarage

b4.bilon
    Misafir
    Doğru diyosun rudvann abi. Ne trameri bu saatten sonra cepde para kalmamis tramer diyoruz saka gibi..... Aklıma geleni direk döküyorum ondan olsa gerek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rudvann valla moral verdin ilk defa biraz olsun gülümsedim. Şimdi arabayı galeriden aaldım galeri vekalet sahibi yani sigorta sahibi yada ruhsat sahibi kim bilir nerede. O yüzden mecbur satışı yaptıktan sonraki sigortadan yaptırmam lazım. Daha sonrası eksperle benim aramda sanırım.
    eksperle muhattap olmıcan sen .gıt yrn bı kaza tutanagı doldur.
    aracın mevcut sıgortasından sabah ın erken saatlerınde.
    ardından satısı almaya gıt.
    karsı aracın servısınede satıstan once sıgortadan hasar dosyayı actırmasını soyle.
    onlar dosyalarını actırsın sen satısını al bıtsın gıtsın.

bu arada aracın parasını verdın mı ?
    vermedıysen arabayıda galerıye gerı bırak.
    dekı bıdaha satısı vermeden aracı kımseye teslım etmeyın.

No coffee!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sigortanı yaptırırken en ucuzunu kovalama bılındık sırketler olsun dıgerlerı kıllık cıkartabılıyo

İlker G.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)