User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
60 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Beykent-Beylikdüzü tarafında emlak işiyle ugraşan var mı?

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzelmiş özellikle perguleli olan ikinci resim diğerleri butik otel gibi onlarda çok şık hayırlısı inşallah olur..

çıkar o jentkent 1 yıkımın eşiğinden döndü 2001 di galiba sizde onlar içindemiydiniz sonradanmı aldınız evi bilmiyorumda çok mağdur oldu insanlar ben ellerinde pankart açıp jentkentin önünde olan insanları hatırlarım..

o günlerden bi kare Ben 2005 te bile bile aldım.... Elimdeki para ona yetiyordu çünkü.
    Hatta 5 milyar şerefiye parası verdim

murat-m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğitim vadisi projesi var orda değişdimi proje yapıcaklarmı.. bir iki villa projesinide sırf o eğitim vadisi projesi yüzünden yerlerini değiştirdiler .. yalnız tapular çıkar ve o eğitim vadisi projesi hayata geçerse megakent ordaki en hızlı prim yapan yerlerden biri olur..
    o bölgede konut imarı yok zaten o yüzden sadece eğitim kurumlarına tahsis edilebiliyor fakat dikkat ederseniz sadece ana cadde üzerine arka kısımlara belki yıllar sonra yeşilvadi projesi yapılacak ama en az 2 yerel seçimi daha proje adayı olarak geçirecek ve yapılacağı zaman da bu büyük projeyi yapan mevcut ilçe belediyesi değil, büyükşehir belediyesi olacaktır.zira bu tarz projelere bütçesi ne yazıkki yok belediyenin. megakent bölgesi artık üvey evlat değil beylikdüzü'nde her yer gibi kabul gören bir bölgedir,yapılan projeler biter,oturumları başlanır ve üstünden 3 yıl geçer megakent uçar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belediyenin yanındaki çamlığın yanına da bi proje başlıyor...
    Topraktan girsek teslime kadar kanırtırlar mı acaba ? Demir Romance da güzel ama
    ya çok pahalı akü.... 400-450 den başlıyor yeni daireler. Semerkant filan. O paraya
    Gürpınarda müstakil ev bulunur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belediyenin yanındaki çamlığın yanına da bi proje başlıyor...
    Topraktan girsek teslime kadar kanırtırlar mı acaba ? Demir Romance da güzel ama
    ya çok pahalı akü.... 400-450 den başlıyor yeni daireler. Semerkant filan. O paraya
    Gürpınarda müstakil ev bulunur
    Şahinler holding'in arsasına yapılacak projeden bahsediyosun abi sanırım.nacizhane bir kardeş tavsiyesi temel atılıp su basma seviyesine gelmeden düşünmeyin derim.Belediye ile mahkeme mevzuları var çünkü.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    orda en son kalan hem yeşil hemde boş yerlerden biri doldurmazlarsa bence çok daha güzel olur.. beylikdüzü öyle bir hale geldiki boş bulan apartmanı dikiyor siteyi yapıyor ama unuttukları bir şey var her yeri beton yapa yapa insanlara yaşam alanı bırakmadılar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat-m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şahinler holding'in arsasına yapılacak projeden bahsediyosun abi sanırım.nacizhane bir kardeş tavsiyesi temel atılıp su basma seviyesine gelmeden düşünmeyin derim.Belediye ile mahkeme mevzuları var çünkü.
    Eyvallah... Bu belediyenin işine aklım ermiyor. Her proje ile mahkemelikler...

orda en son kalan hem yeşil hemde boş yerlerden biri doldurmazlarsa bence çok daha güzel olur.. beylikdüzü öyle bir hale geldiki boş bulan apartmanı dikiyor siteyi yapıyor ama unuttukları bir şey var her yeri beton yapa yapa insanlara yaşam alanı bırakmadılar..
    En büyük sıkıntı o yaşam alanı bitecek... Trafikte artısı olacak... Gelecek umut verici değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah... Bu belediyenin işine aklım ermiyor. Her proje ile mahkemelikler...

En büyük sıkıntı o yaşam alanı bitecek... Trafikte artısı olacak... Gelecek umut verici değil
    beylikdüzü'nün yolları bir belde belediyesi iken 80.000-90.000 nüfusa göre yapıldı ve dizayne edildi, şu an 250.000 vatandaş ikamet ediyor bölgede,cılkı çıktı yolların millet arabasını nerdeyse evine çıkartıcak otopark yokluğundan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beylikdüzü'nün yolları bir belde belediyesi iken 80.000-90.000 nüfusa göre yapıldı ve dizayne edildi, şu an 250.000 vatandaş ikamet ediyor bölgede,cılkı çıktı yolların millet arabasını nerdeyse evine çıkartıcak otopark yokluğundan.
    Karşı komşum belediyede çalışıyor. Bayramda beraberdik; Beklenen 2017 nüfusu 500,000

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eskiden bizim kent ve orda üç beş site varken beylükdüzü cennet gibi gelirdi bana.. şimdi tam kalabalık curcuna olmuş etraf bir markete giriyim dedim park yeri bulamadım 50 metre ileriye bırakdım arabayı ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki size bi akıl danışayım. Oturduğum daire inşaat firmasının yaptığı şekli ile
    yani masraf istiyor. Bu şekilde mi satayım yoksa dekore ettikten sonra mı satayım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karşı komşum belediyede çalışıyor. Bayramda beraberdik; Beklenen 2017 nüfusu 500,000
    annem muhtar.beylikdüzünün en küçük mahallesi olmasına rağmen nüfusu 20.000 adnan kahveci mahallesi ve barış mahallesi evlere şenlik nerden baksan 60.000 kişi yaşıyordur ayrı ayrı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    annem muhtar.beylikdüzünün en küçük mahallesi olmasına rağmen nüfusu 20.000 adnan kahveci mahallesi ve barış mahallesi evlere şenlik nerden baksan 60.000 kişi yaşıyordur ayrı ayrı
    muhtarlık iş merkezinin içindemi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhtarlık iş merkezinin içindemi..
    Sürmen Center

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki size bi akıl danışayım. Oturduğum daire inşaat firmasının yaptığı şekli ile
    yani masraf istiyor. Bu şekilde mi satayım yoksa dekore ettikten sonra mı satayım.
    bana kalsa satacağın daireye hiç masraf etme abi. 20 harcayıp evin üstüne 10 koymaktansa 20 kalsın cebinde,yeğenimiz kocaman olmuştur para lazım sana.kardeş tavsiyesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    herhalde orasıdır çaprazında bir alış veriş merkezi var yol başında gitmişliğim var muhtara ibr bilgi almak için sağolsun kırmadılar verdiler içerde iki bayan vardı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben yeni gördüm o yazıyı ben satıcağım eve masraf yapmam parasından değil sadece benim yapıcağım dekor tasarım belki eve geçicek olanın zevkine uymıycak oda kendi zevkine göre yıkıp tekrar yapıcak o yüzdne en güzeli yapmadan vermek oturan zevkine keyfine göre tasarlar evi.. tabi şahsi fikrim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herhalde orasıdır çaprazında bir alış veriş merkezi var yol başında gitmişliğim var muhtara ibr bilgi almak için sağolsun kırmadılar verdiler içerde iki bayan vardı.
    Orasidir bizimkentin tam karsisinda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana kalsa satacağın daireye hiç masraf etme abi. 20 harcayıp evin üstüne 10 koymaktansa 20 kalsın cebinde,yeğenimiz kocaman olmuştur para lazım sana.kardeş tavsiyesi
    ben yeni gördüm o yazıyı ben satıcağım eve masraf yapmam parasından değil sadece benim yapıcağım dekor tasarım belki eve geçicek olanın zevkine uymıycak oda kendi zevkine göre yıkıp tekrar yapıcak o yüzdne en güzeli yapmadan vermek oturan zevkine keyfine göre tasarlar evi.. tabi şahsi fikrim

Benim dairem; Daire tipi olarak Jetkent in en kullanışlı 108m2 olan daire tipi,
    konum, cephe, kat olarak emsallerinden 1 adım önde zaten de... acaba dedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    güzel olmuş balkonuda içeri almışsınız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)