gerekli bi uygulama arkasındayımcama yapıştığı sürece sorun yok gibi =) millet babasının tarlası gibi parketmez en azından
![]()
Yanlış park edip başka bir aracın yerini gasp ettiysem eğer yapıştırabilirler sorun yok..Yapıştırana saldırmadan önce bi düşünmek lazım 'neden yapıştırdı ki ? 'diye..
Yanlış park edersem tüm arabayı kaplasınlar haklılarsa tek kelime etmem. Yanlış park edenin arabasını da kaplasınlar, 15-20 kişi dolaştıkları sürece kimse bir halt yapamaz. Ama tek yakalanırlarsa hastanelik ederler![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
kıçımızda don yok
ankaranın bugları bilmemne vay yanlış yere park ettin
park yerinin doğrusu yok doğrusu
yanlışını nasıl ayırt edecek
eskiden düzenli, her yeri birbirine yakın, yolları basit pırıl pırıl şehirde aptal aptal 1. köprü trafiği yaşanıyor
yemişim protestosunu
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Ben de takip ediyorum sayfayı.. fikir ortaya atıldı ama ulusa bekleriz tarzı yorumlar da vardısıkar biraz
El değmeden itina ile şişeye oturturum, 2 litre kanı F1 pompasından daha hızlı boşaltırım projesi hayata geçer.
uygulama hayata geçsin ozaman görcem ben görcem ben " klavyede sedat peker gerçekte pamuk şeker" leri![]()
![]()
Ne çok delikanlı varmış![]()
Saatlerce polisaj yapayım, bir ton emek sarf edeyim sonra biri gelsin aracımın üzerine çıkartma yapıştırsın, bir an düşününce beynime kan sıçradı ve tansiyonum düştü, bu arada bu şekilde düşünen tek kişi olduğuma da inanmıyorum.
Ayrıca yanlış park etmenin kriteri nedir, Tunalı'da an geliyor 2. şerit açılıyor ve Park görevlileri makbuz verip para alıyor, kısacası ben hala ilk teorimde ısrarcıyım, bu benim aracımın başına gelirse ve ben tesadüf oralarda olursam tepkim hiç hoş olmaz, yukarıda bana delikanlı diyen arkadaşa hitaben söylüyorum.
Neden yanlış park ediyorum diye düşünmek yerine adam dövmeye odaklanmaz ilginç.
Sizin yaptığınız hatalı park sebebiyle belki bir engelli vatandaşa araba çarpacak?
Sanırım en temizi etiket yerine trafik memurunun ceza yazması. Belki o nu da döverek cezadan kurtulabilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)